*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d28d916f99b.jpg
Cześć.
To już ostatni dzień tego roku! ! !
Następny jest nasz! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Goosiaczek2, Bounia, Malenq, Agus89, renia83, Gwiazdeczka27, szpilka, bluegirl89, polaola, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki jak ustawiało się ten suwaczek?, wczoraj przez przypadfek usunęłam wykres , już nparawiłamn ale suwak nie wyskakuje....
Kalendarz ciąży BellyBestFriend -
nick nieaktualny
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9236f9996818.jpg
Piękne pieczarki na ścianie, nie?
Chciałam iść pod prysznic.
Niestety. W jednym wyleciały drzwi. W drugim jakaś pseudo mama jarała pety. A w trzecim -5 stopni.
No i ten grzyb!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 07:54
-
Czesc Dziewczyny. Ja też nie moge spać. Obudziłam się o 4.30 i koniec. Nogi mne bola - kości piszczelowe i łydki, a na udach coś jakby zakwasy. Koleżanka tak miała przed porodem. Wstałam i robię manicure i pedicure sylwestrowy, a co mi pozostało;) dzis Sylwester, zawsze gdzieś imprezowalismy, a w tym roku Sylwester z dwójka we dwójkę i pizza bezglutenową.
ciekawe czy dzis pojawi się jakiś nowy bobas na naszym forum:)data jest nieważna, oby nasze dzieci były zdrowe i szczęśliwe.
Wracam do pedicuru,lakier wściekły róż. Miłego dnia i mniej bólu. Zapomniałam napisać, ze mnie też ciągnie w pachwinach, a przewrócić się na łóżku to nie lada wyczyn... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry...
Paula boszz warunki iście kąpielowe...
W tamtym roku w grudniu jak leżałam w szpitalu na endokrynologii to miałam podobne....ech polska rzeczywistość.......3maj się tam jakoś...
U mnie ból krzyżowy i @ oczywiście... W nocy jęczałam, stękałam i Bóg wie jeszcze co to były za dźwięki i za żadne skarby nie chce dotrwać do 15stego....
Ręce/dłonie zdrętwiałe po nocy, w palcach czucia brak..masowanko przed śniadaniem....
Jeszcze parę godzin.....i możemy zaczynać hehehe -
Paula44 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9236f9996818.jpg
Piękne pieczarki na ścianie, nie?
Chciałam iść pod prysznic.
Niestety. W jednym wyleciały drzwi. W drugim jakaś pseudo mama jarała pety. A w trzecim -5 stopni.
No i ten grzyb!
Łazienka w moim szpitalu wygląda podobnie, a nawet chyba gorzejStrach dłużej przebywać, żeby coś na głowę nie spadło
I też jeden z 2 pryszniców się nie zamykał a wanna została pozbawiona słuchawki prysznicowej, więc też się nie dało łba umyć.
A palarnia często była w WC-tach. W lipcu jak byłam, to co nie weszłam, to nasmrodzone było. W końcu poszłam do pielęgniarek z pytaniem czy mogłyby coś z tym problemem zrobić. One na to, że często to właśnie ciężarne palą i są bezsilne. Jednak napisały karteczki o zakazie palenia i przykleiły na drzwi, na ściany... Jak byłam ponownie w listopadzie to wisiały już karteczki ładnie wydrukowaneWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 08:05
-
nick nieaktualny
-
Paula to wyglada strasznie! U mniepieknie odnowione lazienki napatologii, a na porodowce w miare☺ Sylwestrowy wieczor z polsatem sie szykuje i z zabawowymi lekarzami. Juz zapowiedzieli, ze co poniektore wezma nas w obroty i troche podansimy..
Paula44, Gwiazdeczka27, Chanela, szpilka, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
Oprócz ogromnej ciekawości i podjarania, która dziś urodzi mam jeszcze pytanie typu "ile czego macie". Kocyki zimowe - jeden ciepły wystarczy do wózka i do wszystkiego, czy lepiej mieć osobny do wózka i drugi w domu? Mamusie, które już wychodziły na spacer - jak to w praktyce wygląda?
-
nick nieaktualny