WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój maz przed wyjazdem na zakupy zrobił liste,pytal się co chce, oto co napisał na końcu.
    41de7adda18817bfmed.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 08:46

Malenq, Kawa, Gwiazdeczka27, Agus89, Martaaa, szpilka, MonikaDM, jonka91 lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W dd tvn " sylwester na porodówce":)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Oprócz ogromnej ciekawości i podjarania, która dziś urodzi mam jeszcze pytanie typu "ile czego macie". Kocyki zimowe - jeden ciepły wystarczy do wózka i do wszystkiego, czy lepiej mieć osobny do wózka i drugi w domu? Mamusie, które już wychodziły na spacer - jak to w praktyce wygląda?

ja mam poofi ten co ty chyba arbuzowy, ten kremowy classic i kocykolderke poofi.
    Bede brac tą ostatnią na pole. Nie wychodze jeszcze bo za zimno! nawet werandowac nie moge bo minus 10:/

isabelle lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapomniałam ag,że wychodzicie na pole,bo ja to na dwór:)

isabelle, Ewelina88, rastafanka, MonikaDM, bluegirl89 lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    zapomniałam ag,że wychodzicie na pole,bo ja to na dwór:)

Ja też Marta, pochodzimy z podobnych rejonów ;)

MartaKD lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha na dwor tez czasem wychodzę:p nie wiem nawet czy nie częsciej, nigdy nie patrzalam na to.

MonikaDM lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    ja mam poofi ten co ty chyba arbuzowy, ten kremowy classic i kocykolderke poofi. Bede brac tą ostatnią na pole. Nie wychodze jeszcze bo za zimno! nawet werandowac nie moge bo minus 10:/

To nie będę świrować w takim razie, chociaż prędzej czy później i tak kupię jakiś nowy kocyk, bo przecież po takim szale zakupowym dla małej nie będę przez kolejne miesiące siedzieć bezczynnie :D

Ag... lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przewracam sie na drugi boczek, zagladam do Was a tu juz dwie s trony :))

• isabelle Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę wam błogiego lenistwa, ja od rana biegam, a teraz zagryzam śniadanie poczytując forum. Zaraz ladę do szpitala, jeśli wyniki badań są ok to dzisiaj szczepienia... znów będę płakać razem z moim dzieckiem :O

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bon dżorno! Ale sie rozłożyłam, mowie Wam w ciagu kilku godzin. Bol gardla, goraczka. Koszule nocna to wyciskalam z 7 potow. Dziewczyny co na gardło jak woda utleniania i sól morska wymięka? Pije sok z cebuli ale jakis apteczny dopalacz potrzebuje. Tantum verde?

• Ag... Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny na porodowce powiedzcie o tym, ze mialyscie jakies infekcje/przeziębienia.
    Mnie pytali, przez to ze mialam z zatokami problem malego dokladniej przebadali.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nuskaw wrote:
    Bon dżorno! Ale sie rozłożyłam, mowie Wam w ciagu kilku godzin. Bol gardla, goraczka. Koszule nocna to wyciskalam z 7 potow. Dziewczyny co na gardło jak woda utleniania i sól morska wymięka? Pije sok z cebuli ale jakis apteczny dopalacz potrzebuje. Tantum verde?

ISLA?? a jak tak bardzo sie rozlozylas to moze internista najlepiej.

na gorączke apap.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 09:18

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Zazdroszczę wam błogiego lenistwa
    Eeee.. nie masz czego zazdrościć :) Chyba dla rozrywki podwórko odśnieżę, bo jak tak zalegam, to źle się czuję. Brzuch mi do góry podchodzi i uciska. Zjadłam śniadanie i już się zaczęło to parszywe uczucie... Bleee..

201501145565.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U moich rodziców okolicach Krakowa też idzie się na pole a u mojego męża w Kielcach już na dwór i zawsze się ze mnie śmieje.
    Kiedyś na studiach koleżanka mówi że idzie na dwór zrobić ksero a kolega zdziwiony bo mld wiedział że obok uczelni mamy dwór. :)

Kończę śniadanie i idę zrobić paznokcie itp bo wstyd jechać z takimi szponami na porodowke. Lepiej być przygotowanym na te kamery. :)

MonikaDM lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa i się muszę pochwalić że z okazji Sylwestra czas na sex!! Nie mogę się doczekać. Tylko w żadna ładną bieliznę się nie mieszcze. Ale co tam!

jonka91, Malenq, Agula92, zielarka, szpilka, MonikaDM, bluegirl89 lubią tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeeeeejku dziewczyny w końcu was nadrobilam!
    Gratulacje dla nowych mam :) i zdroweczka dla dzieciaczków :)
    Tymi, Jonka i Paula trzymajcie się :)
    U nas wszystko dobrze, nie odzywalam się bo nie było kiedy, w święta zaczęły nam się przeboje z karmieniem i dziś była pierwsza noc w miarę przespana więc dopiero teraz przebrnelam przez posty ;)
    Zielarka cudnie że lekarz buc jednak się pomylił ale na samą myśl człowieka krew zalewa...
    Wikus dojdziesz do formy nie martw się, nie wiem czy to tylko zwalone zabobony czy coś faktycznie jest na rzeczy bo słyszałam ze po chłopczyku szybciej dochodzi się do siebie bo kg skupiają się na brzuchu a przy dziewczynce także po boczkach i niestety zarówno u mnie przy 2 porodach SN jak i u mojej siostry przy 2 CC ta teoria znalazła potwierdzenie, ja po małym ważę teraz mniej niż przed ciąża i w ogóle lepiej wyglądam niż po córce po której miałam na stałe +5kg :/ ale pani Chodakowska dała im radę :) teraz też już stuka tipsami o blat stołu kiedy doooopke ruszę ale jeszcze mi się nie chce :)

Dziewczynki i WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ w nadchodzącym NOWYM ROKU :) szybciutkich i bezbolesnych porodów i by wasze Niunieczki chowały się zdrowo i grzecznie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 09:28

MartaKD, Ewelina88, Nuskaw, Gwiazdeczka27, jonka91, Malenq, szpilka, Wiki81, bluegirl89 lubią tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa a na spacery wychodzimy w godzinach południowych i mały w poniedziałek ważył 3280g :) takze rośniemy :)

Malenq, Ewelina88, Wiki81, jonka91 lubią tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tego co wiem na porodówce trzeba mieć zmyte paznokcie,więc nie szalejcie dziewczyny,które macie zaraz termin:)

Gwiazdeczka27, szpilka, Ag... lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    ISLA?? a jak tak bardzo sie rozlozylas to moze internista najlepiej.

na gorączke apap.

Gorączka juz pokonana apapem i ciepła kołdra, zostało póki co gardło. W nocy jeszcze wolałam o lekarza, ale rano doszłam do wniosku żem twarda babka i nie będę się wlóczyć po internistach w Sylwestra. Wyśle Pana męża do apteki a w razie totalnego rozkładu zadzwonię po lekarza. :-) Dzięki.

• kasiakra Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Właśnie miałam o tym pisać, że na porodówce paznokcie powinny być nie pomalowane, bo oni obserwują również nasz organizm poprzez wygląd paznokci... zalecają by ich nie malować do porodu

relgtgf6uee8xud8.png
‹‹ 1732 1733 1734 1735 1736 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ