*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
isabelle wrote:Oprócz ogromnej ciekawości i podjarania, która dziś urodzi mam jeszcze pytanie typu "ile czego macie". Kocyki zimowe - jeden ciepły wystarczy do wózka i do wszystkiego, czy lepiej mieć osobny do wózka i drugi w domu? Mamusie, które już wychodziły na spacer - jak to w praktyce wygląda?
ja mam poofi ten co ty chyba arbuzowy, ten kremowy classic i kocykolderke poofi.
Bede brac tą ostatnią na pole. Nie wychodze jeszcze bo za zimno! nawet werandowac nie moge bo minus 10:/isabelle lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:ja mam poofi ten co ty chyba arbuzowy, ten kremowy classic i kocykolderke poofi. Bede brac tą ostatnią na pole. Nie wychodze jeszcze bo za zimno! nawet werandowac nie moge bo minus 10:/
To nie będę świrować w takim razie, chociaż prędzej czy później i tak kupię jakiś nowy kocyk, bo przecież po takim szale zakupowym dla małej nie będę przez kolejne miesiące siedzieć bezczynnie
Ag... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBon dżorno! Ale sie rozłożyłam, mowie Wam w ciagu kilku godzin. Bol gardla, goraczka. Koszule nocna to wyciskalam z 7 potow. Dziewczyny co na gardło jak woda utleniania i sól morska wymięka? Pije sok z cebuli ale jakis apteczny dopalacz potrzebuje. Tantum verde?
-
Nuskaw wrote:Bon dżorno! Ale sie rozłożyłam, mowie Wam w ciagu kilku godzin. Bol gardla, goraczka. Koszule nocna to wyciskalam z 7 potow. Dziewczyny co na gardło jak woda utleniania i sól morska wymięka? Pije sok z cebuli ale jakis apteczny dopalacz potrzebuje. Tantum verde?
ISLA?? a jak tak bardzo sie rozlozylas to moze internista najlepiej.
na gorączke apap.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 09:18
-
isabelle wrote:Zazdroszczę wam błogiego lenistwa
Chyba dla rozrywki podwórko odśnieżę, bo jak tak zalegam, to źle się czuję. Brzuch mi do góry podchodzi i uciska. Zjadłam śniadanie i już się zaczęło to parszywe uczucie... Bleee..
-
U moich rodziców okolicach Krakowa też idzie się na pole a u mojego męża w Kielcach już na dwór i zawsze się ze mnie śmieje.
Kiedyś na studiach koleżanka mówi że idzie na dwór zrobić ksero a kolega zdziwiony bo mld wiedział że obok uczelni mamy dwór.
Kończę śniadanie i idę zrobić paznokcie itp bo wstyd jechać z takimi szponami na porodowke. Lepiej być przygotowanym na te kamery.MonikaDM lubi tę wiadomość
-
Aaa i się muszę pochwalić że z okazji Sylwestra czas na sex!! Nie mogę się doczekać. Tylko w żadna ładną bieliznę się nie mieszcze. Ale co tam!
jonka91, Malenq, Agula92, zielarka, szpilka, MonikaDM, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
Jeeeeejku dziewczyny w końcu was nadrobilam!
Gratulacje dla nowych mami zdroweczka dla dzieciaczków
Tymi, Jonka i Paula trzymajcie się
U nas wszystko dobrze, nie odzywalam się bo nie było kiedy, w święta zaczęły nam się przeboje z karmieniem i dziś była pierwsza noc w miarę przespana więc dopiero teraz przebrnelam przez posty
Zielarka cudnie że lekarz buc jednak się pomylił ale na samą myśl człowieka krew zalewa...
Wikus dojdziesz do formy nie martw się, nie wiem czy to tylko zwalone zabobony czy coś faktycznie jest na rzeczy bo słyszałam ze po chłopczyku szybciej dochodzi się do siebie bo kg skupiają się na brzuchu a przy dziewczynce także po boczkach i niestety zarówno u mnie przy 2 porodach SN jak i u mojej siostry przy 2 CC ta teoria znalazła potwierdzenie, ja po małym ważę teraz mniej niż przed ciąża i w ogóle lepiej wyglądam niż po córce po której miałam na stałe +5kgale pani Chodakowska dała im radę
teraz też już stuka tipsami o blat stołu kiedy doooopke ruszę ale jeszcze mi się nie chce
Dziewczynki i WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ w nadchodzącym NOWYM ROKUszybciutkich i bezbolesnych porodów i by wasze Niunieczki chowały się zdrowo i grzecznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 09:28
MartaKD, Ewelina88, Nuskaw, Gwiazdeczka27, jonka91, Malenq, szpilka, Wiki81, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg... wrote:ISLA?? a jak tak bardzo sie rozlozylas to moze internista najlepiej.
na gorączke apap.
Gorączka juz pokonana apapem i ciepła kołdra, zostało póki co gardło. W nocy jeszcze wolałam o lekarza, ale rano doszłam do wniosku żem twarda babka i nie będę się wlóczyć po internistach w Sylwestra. Wyśle Pana męża do apteki a w razie totalnego rozkładu zadzwonię po lekarza.Dzięki.