*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam was kawą inką z cynamonem
Wczoraj z tej radochy cały dom wysprzątałam. Trochę jeszcze temu wszystkiemu niedowierzam, ale mąż potwierdza.
Dziś kupujemy sporo petard i będziemy hukiem odpędzać złe siły
Dziewczyny, trzymajcie się w dwupakach do północy a potem niech się dzieje wola nieba
Eszystkiego najlepszego, zdrowia, miłości, szczęścia w macierzyństwie w Nowym Roku od całej naszej rodzinki szalonych hippisówEwelina88, Agus89, Malenq, MartaKD, szpilka, jonka91, bluegirl89, rastafanka, renia83 lubią tę wiadomość
-
Ania ja dziś moją suczkę mam zamiar. Już słyszała jak mówiłam do męża że Kropkę trzeba dziś wykąpać a ona na to słowo bardzo reaguje i siedzi pod łóżkiem i nie chce wyjść. Wczoraj na spacerze chyba jej zimno w łapy było bo położyła się cwaniara na plecach z kopytami w górze i nie chciała iść.
Kawa, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i się królowa obudziła z bardzo złym humorem który odreagowała na mężu, Mąż za to kakao do łóżka dostarczył z nadzieją ze przejdzie i faktycznie jak by trochę lepiej. Kurcze też chciałam dzisiaj na zakupy pojechać ale mam lenia.
Jeśli chodzi o paznokcie to przynajmniej jedna płytka paznokciowa musi być bez żadnego lakieru, To chodzi o to ze jak by się coś działo to ciężarna podłączona jest do pulsoksymetru. Nie wiem czasem czy podczas porodu sn też nie jest on podłączony, ale to już dziewczyny co rodziły musiałyby się wypowiedzieć ale na palcach u nóg można mieć lakier
A Paula bosze gdzie ty leżysz masakra przeraził mnie ten widok u mnie w szpitalu nawet na paliatywie takiej łazienki nie ma. Zamurowało mnie naprawdę.
U mnie też się mówi że wychodzi się na dwór.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 11:29
-
ania_29 wrote:Że jak?
Ty w innej strefie czasowej mieszkasz?
O kur**a faktycznie zle policzyłam!
Haha..odmóżdżenie level hard!
Ale wstyd!Becia81, ania_29, Chanela, Goosiaczek2, Nuskaw, szpilka, Ewelina88, Kawa, Malenq, MonikaDM, Gwiazdeczka27, jonka91, rastafanka, renia83 lubią tę wiadomość
-
ania_29 wrote:Wypraliśmy koty
Teraz będzie foch na pół dnia
Wczoraj zrobiłam mu małe spa bo pazurki przystrzyżone i uszki ma wyczyszczone a zapuściłam go trochę z tymi uszami bo miesiąc mu nie czyściłam ale na Nowy Rok jest odpicowany.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 11:28
Malenq lubi tę wiadomość
-
U mnie dziś wyjątkowo Mały spokojny
może zbiera siły hehe
Dziewczynki uśmiechy na twarze! Udało się, już prawie styczeń. Te kilka godzin się nie liczy!
A ja piekę ciasto kruche z budyniem i owocamiI szarlotkę. I robię galaretkę z bitą śmietaną, a co!
Ewelina88, Kawa, Malenq, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
Nuskaw polecam tantum verde na gardło. Działa błyskawicznie. 1-2 dni i będziesz zdrowa
Ewelinko na nogach można hybrydę ja mam, tylko paznokcie na rękach trzeba miec bez niczego (nawet bezbarwnego) bo obserwują i przyczepiają coś do paluszków.
Julaa kliknij w jakiś suwaczek u nas, to Cię przeniesie na stronę do robienia suwaczków , a póżniej wklej link coś takiegoCode:[url=https://www.suwaczki.com/][img]https://www.suwaczki.com.................[/img][/url]Ewelina88 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
A jeżeli chodzi o palenie to u mnie nie ma takiej możliwości. Każdy pacjent przy przyjęciu informowany jest przez personel, że gdy zostanie złapany na paleniu będzie płacił grzywnę którą ustala prezes szpitala. I mają karteluszkę z prawami pacjenta tam jest to zawarte ładnie składają podpisy i to działa. Fakt dziewczyny które palą u mnie z oddziału mają trochę gorzej bo trzeba to przetrzymać.
-
Widzę, ze wszystkie odliczamy do stycznia;) juz tak blisko...
Mam nadzieje, ze i ja dotrwam. Dzisiaj juz miałam 4 skurcze, ech...Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Witajcie Kochane
na wstępie życzę wszystkim Wam szczęśliwego Nowego Roku
Ewelinka myslę, że brak bielizny nie będzie przeszkodą w Twoich planach
Nuska zadzwoń do przychodni i sprawdz czy oni nie strajkuja od 1 stycznia, zebys nie zostala z przeziebieniem na nie wiadomo jak długo, wtedy dobrze byloby sie jeszcze dzis wkrecic do przychodni i najwyzej lekow nie wykupowac od razu
i udało mi sie oddac krew na morfologie i siuski do zbadania i pierwszy raz chyba w ciazy mialam takie prawdziwe calonocne siuski, bo spalam od 0.30 do 6 potem godzina wiercenia sie i jeszcze troche pospałam, zanim do przychoni
właściwiegdybym nie musiala jechac na pibranie to pewnie jeszcze bym spalaEwelina88, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Może i ja coś zrobię na wieczór...
A nie..
Już mi się odechciało.
Właśnie odwiedził mnie tata i przywiózł chyba z 10 batonów!Powiedział, że przyda mi się trochę cukru, bo marnie ostatnio wyglądam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 11:38
zielarka, ania_29, szpilka, Malenq, Martaaa, jonka91, Paula44, Chanela, bluegirl89, renia83 lubią tę wiadomość