*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/186a00117007.jpg
Nie no! KOBIETO!
HAHAHA!
Jak na amerykańskim filmie!
Dobra jesteś!
A to będziecie mieć wspaniałe i przezabawne przy okazji wspomnienie.
Już widzę miny Waszych znajomych!
Gratuluję Wam! Cieszę się baaaardzo!
ZDROWIA dla synusia!Melula, Gwiazdeczka27, Fucina, Bounia, MartaKD lubią tę wiadomość
-
Fucina
Co za historia!!! Będziesz miała co opowiadać
I jak drugi poród jest ogólnie mniej bolesny? Kochana jak będziesz już miała możliwość to wstawiaj zdjęcie, czekamy z niecierpliwością
Kurcze Wam czopy odchodzą a u mnie nic... Też bym chciała już tulić synka w ramionachWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 23:39
-
gwiazdeczko pewna nie jestem czy to czop...
jeszcze moze byc tak, ze Ty bez objawów a pierwsza Cię weźmie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 23:48
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Mi tez chyba odszedl kawalek czopa w szpitLu ale nie jestem do konca tego pewna... poniewaz gdy na obchodzie powiedzialam o tym lekarzowi uznal ze to na pewno nie bylo to poniewaz czop musi byc podbarwiony krwia...a rano gdy zapytalam o to ordynator powiedziala ze moze byc rozowy badz bezbarwny wiec juz nie wiem co o tym myslec:p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 00:02
-
ha ha ha, rozbawiła mnie informacja:
Jesteś w 41 tygodniu ciąży
(40 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 9
Trymestr: 3
Wiek płodu: 38 tydzień
Data porodu:
2 stycznia 2015
(to już teraz!)
No i jakie mam wyjście: TO JUŻ TERAZ!!!
Ciekawe czy Ala usłyszała... he he he
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 00:21
zielarka, Gwiazdeczka27, Kawa, marrtka, Ewelina88, jonka91, Nuskaw, polaola, kasiakra, bluegirl89, rastafanka, Chanela, M4DZI4, MonikaDM, kamilaaa_88 lubią tę wiadomość
-
zielarka wrote:Melula pierwszy raz widzę kalendarz ciążowy z suwaczkiem 100%
Ja nie mam wykupionego abonamentu, więc % nie widzę... ale wierzę, że tam tak jest, he he he
W nagrodę zjadam monte, a co, wolno mi... dotrwałamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 00:25
-
nick nieaktualnyAle tutaj emocje! Fuci gratuluje!
Odkad moja swiadomosc dostala info o styczniu jestem duzo spokojniejsza, nawet sie wysypiam!
Co do twardnien, odejscia czopu, skurczow itp nie ma co sie dopatrywac szybkiego porodu- u mnie trwaja juz 2 tyg i dalej nic. Dalej czuje jakbym miala skopane podwozie i dotknely mnie chyba wszystkie dolegliwosci przed porodowe :q byle do poniedzialku i przytule moja Mala ;*Goosiaczek2, Paula44, bluegirl89, Chanela lubią tę wiadomość
-
pewnie niektóre z późniejszymi datami mnie przegonią, he he he
ważne, że jestem na 100%
jaka radość... gdyby nie to, że Ala pcha się każdą możliwą częścią mojego brzucha (czyżby się cieszyła, że też dotrwała??) to pewnie byłby jakiś <sex>, a tak... z kulkami na brzuchu to krępujące i trudne, he he heWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 00:31
-
nick nieaktualny
-
moja córka się rozszalała... ciekawe dlaczego? cieszy się tak czy może ten zimnawy sok marchewkowy tak ją rozochocił... bo na monte za wcześnie... Ale jej zafundowałam nocną wyżerkę... fiu fiu
ja nie wiem, co to zgaga, taka znikąd - miałam po spożyciu sosu czosnkowego lub czosnku, więc wyeliminowałam i się skończyło...
Szaleństwo mojej córki nie zna granic. Rozerwie mnie za chwilę. Idę pod prysznic i spać, może zaśnie razem ze mną (taaaaaaaaa, pobożne życzenie... he he he)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 00:40
-
Ho ho szczęściara
ja sie witam z panna zgagą każdego wieczora, bez względu na to co zjem i czy zjem cokolwiek, rennie działa, ale gin kręci nosem na częste stosowanie.
A sokiem marchewkowym to sie pięknie wymiotujetak malowniczo
takie mam skojarzenia na ten temat po tej ciąży
Moja młoda tez szaleje, już 1,5 godziny