*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jonka 91 czy moglabys mnie wkleic na ta liste. Ja na tym moim tablecie jak mam cos zrobic to chora jestem,a drugi komputer okupuje syn
A wiec podaje dane,jakbys byla tak mila to bede wdzieczna
Gosia,35lat,Lubuskie,@ 27.03. ptp 31.12 z usg 26.12. dzieci Maciek i Xavier. wybrane imiona Amelka,Basia,Michal
jeszcze raz z gory dziekuje... -
nick nieaktualnyPatrycha wrote:Monika to samo chcę kupić
jak oglądam te wszystkie rzeczy to już nie mogę się doczekać kupowania i ustawiania w pokoju kurcze a tu tyle czasu jeszcze trzeba czekać
Buziulka mam rodzinę w Twoich okolicach
Naprawdę?
Oo fajowo
Sieradz to takie małoznane ogólnie miasteczko
Mnie też strasznie wypryszczyło. Jak nigdy nie miałam problemów z cerą tak teraz wyglądam strasznie (
A właśnie wyczytałam, że w ciązy nie można stosować preparatów z kwasem salicylowym to ja już nie wiem w jaki sposób doprowadzić się do porządku... buu...
Edit
A bluza świetna Uwielbiam długie bluzy z kapturami!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 18:36
-
nick nieaktualnyZa równe 6 dni będę mieć dwuStudniówke hehe
Ja upatrzyłam sobie takie porteczki ale to na jesień myślę
http://allegro.pl/jeansy-rurki-ciazowe-z-regulacja-tu-roz-38-m-i4313946177.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 18:45
jonka91, M4DZI4, Maud11 lubią tę wiadomość
-
A ja przez częste mycie rąk mam strasznie wysuszone dłonie, aż takie czerwone plamki mi powyskakiwały.. Nogi i brzuch też ciągle mam suche.. A dodatkowo nad lewym okiem na powiece, tuż pod brwią mam jakąś zmianę łuszczycową.. Nie swędzi ale ciągle ta skóra mi schodzi, łuszczy się.. Może się przejdę do jakiegoś dermatologa.. W ogóle mnie to ciągle mnie coś swędzi dziwna sprawa
Monia te produkty z Klupsia są bardzo dobrej jakości. Łóżeczko śliczne, cały zestaw super. Miałam do czynienia w sklepie z krzesełkami do karmienia, też są solidne i fajneWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 18:46
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
Klaudia93 wrote:Dziękuję kochane za przyjęcie;) to wasze. Pierwsze ciążę? Jest ktoś może z zachodniopomorskiego?
Klaudia, ja jestem z zachodniopomorskiego ale od ponad 2 lat mieszkam w Berlinie Skad jestes dokladnie?
Co do bolu w dolnym odcinku tez mam czasami, w sumie przed ciaza tez mialam bo mam lekka skolioze.
Ah i badanie moczu tez co wizyte robieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 19:15
-
Agus89 wrote:Ja właśnie wracam z galerii. Faktycznie w h&m są fajne wyprzedaże. Póki co nie potrzebuje jeansów. Kupiłam za to stanik do karmienia. Wiem że trochę wcześnie, ale okazja była wziełam też trochę większy. Zapłaciłam za niego 10 zł. Cena przed promocją to 60 zł.
Byłam też w Smyku. Oglądałam wózki. Nic mi w oko nie wpadło. Ceny też mają niezłe.
Smyk jest bardzo drogi, warto zajrzeć do internetu i na strony producentów. A są już jakieś wyprzedaże ubranek dziecięcych? Cały czas się waham, czy już coś kupić, ale z drugiej strony podczas wyprzedaży można trochę zaoszczędzić. Kolejne wyprzedaże już raczej nie będą nas interesować
-
isabelle wrote:Smyk jest bardzo drogi, warto zajrzeć do internetu i na strony producentów. A są już jakieś wyprzedaże ubranek dziecięcych? Cały czas się waham, czy już coś kupić, ale z drugiej strony podczas wyprzedaży można trochę zaoszczędzić. Kolejne wyprzedaże już raczej nie będą nas interesować
w H&M i w Smyku właśnie były wyprzedaże dziecięcych ubranek. O ile dobrze pamiętam to 50% taniej. -
hej wam przedweekendowo
odebrałam wyniki, bo zrobiłam tsh i ft4 na zlecenie endo... i tsh - 0,874 [zwykle miałam 1,79] Moim zdaniem mam teraz trochę za niskie, będę jednak musiała obniżyć lek do poprzedniej dawki, bo Pani doktor mi podwyższyła, gdyż w ciąży podobno tsh wzrasta - poza tym stwierdziła u mnie Hashimoto, choć żadne wyniki na to nie wskazywały. Więc na to wychodzi, że mój organizm daje sobie radę na "starej" małej dawce euthyroxu [ norma 0,550-4,780].
Jeśli chodzi o ft4 to mam 1,24 [norma 0,89-1,76]. Tylko te normy to są jakieś dziwne, bo na poprzednich badaniach ft4 norma to 12-22, hm...
Kolejne badanie tsh i ft4 na początku lipca
Mi też na każdej wizycie dają skierowanie na badanie moczu i morfologię... -
Hej dziewczyny!
Mi dzisiaj właśnie zaczął się 10ty tydzień Bardzo bym chciała, żeby już minął, to może będę trochę spokojniejsza.. We wtorek mam usg kontrolne i zobaczymy, czy kosmówka na dobre się przykleiła.
Monika - super ten wózek, co wybrałaś! Ja w wózkach to całkiem zielona jestem i nawet jeszcze nie myślałam o tym, najpierw chcę aby minął 3ci miesiąc. Ale wczoraj, jak byliśmy w Ikei, to na łóżeczka zerkałam troszkę
Na ciuchy zaczynam patrzeć, bo już wszystkie spodnie mnie uwierają i wiele bluzek w biuście.. Jak na arzie tylko 2 staniki nowe kupione wczoraj:)
Ubranka dla dziecka będę mieć dużo od siostry. Ona wszystko po dzieciach zostawiała z myślą o mnie a ma i synka i córeczkę, więc zawsze coś tam się znajdzie No a resztę dokupię.
Jonka- ale fajna ta lista!) Dopisalam kilka rzeczy do mnie. Mam nadzieję, że nic nie popsułam?
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-mIMcrIXgSS7qhF8IA3Tmu0ifEq2xIXV_X9Xwe5oggM/edit?usp=sharing
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 20:18
Aniołek [*] 5tc - 15/08/2012
Aniołek [*] 9tc - 22/10/2013 (pusty pęcherzyk)
Aniołek Karolek [*] 21tc - 11/09/2014 -
Klaudia - witaj wśród styczniowek! Ja też pochodzę z zachodniopomorskiego, z Kołobrzegu dokładnie, ale mieszkam od 5 lat w Rzymie.
Agattee - a skąd Ty jesteś dokładnie?
kto jest z okolic Sieradza???
robiłam fotke dla meżusia mojego i postanowiłam ,że Wam też sie pochwale( może to wzdecia) ale tak mi sie podoba tak pracuje moja wyobraźnia ...
Kawa, isabelle, Monifah, zielarka, M4DZI4, agnb6, Maud11, Wiki81, waszka88 lubią tę wiadomość
-
Cynamonek - ale brzuszek ładny!
Mi tez już zaczyna rosnąć, ale po zimie miałam lekką oponkę na brzuchu, którą właśnie od pocz kwietnia postanowiłam "spalić", ale nie wyszło Dlatego teraz wygląda jeszcze jakby to tylko tłuszczyk był a nie fasolka, wiec zdjeć jeszcze nie robięCynamonek30 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
no ja jestem z "okolic" z tym ,że pierwszy raz spotykam kogoś z moich stron tutaj "
======================================================================================== moj brzuszek tak ładniej wyglada tylko w godzinach popołudniowychWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 20:27