*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jonka super, że już w domciu!
Ja się nie bałam porodu do dzisiaj hehe
Kasiakra chyba wybrałabym cc, ale porozmawiałabym jeszcze z lekarzem lub położną. Zgadzam się z dziewczynami, że nie ma nic gorszego niż martwić się cały czas o stan dzidziusia, namęczyć sie przy naturalnym, a potem i tak wylądować na stole...
Ciekawe jak Agnesik się po tym wszystkim czuje.jonka91, Nuskaw, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO rety! Gratulacje rozpakowanym!!!
Mam pytanie do dziewczyn które rodziły już kiedyś. Od 1 stycznia od 16 mam dość regularne niebolesne skurcze. Utrzymują się do dzisiaj, czasami pojawi się ból podbrzusza ale inny niż miesiączkowy. I nie jechałam jeszcze do szpitala bo przecież mnie nic nie boli a mała się rusza. Tylko teraz skurcze mam już co 10 minut i sama nie wiem czy ściągać męża z pracy, czy jeszcze czekać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 12:05
-
nick nieaktualny
-
Kawa wrote:Pytanie do dziewczyn po cc
Czy musiałyście brać zastrzyki przeciwzakrzepowe po zabiegu??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 12:10
-
nick nieaktualnyJuż jestem po dwóch kąpielach i powiem szczerze, że ani mi się szczególnie nie nasila, ani nie przechodzi. Skurcze są cały czas. poczekam do wieczora i chyba profilaktycznie sprawdzę, jak się mała czuje podczas skurczy. Ot tak,żeby mieć poczucie że sprawdziłam wszystko. Będę się odzywać
zielarka, bluegirl89, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
kurcze ale się dzieje;)
Fucina, Agnesik, moje gratulacje!!!
kurcze Fucina przeraziłaś mnie, bo ja pierwsze dziecko szybko urodziłam i się boję że teraz nie zdążęhehe ale pewnie nie będzie tak pięknie;)
ja dziś prawie nie spałam w nocy, brzuch miałam cały czas twardy plus pobolewania, ciągnięcie, krocze bolało i latałam sikać chyba co godzine! w dodatku mały się słabo rusza, takie tylko lekkie przeciągnięcia co jakiś czas, mam nadzieję że wszystko ok....już bym chciała urodzić bo zeświruje ! 40 tydzień się zaczął wczoraj, mogłby już coś ruszyć! -
nick nieaktualnyChanela wrote:(...)Byłam w jednej biedronce żeby zobaczyć te chusteczki i ich nie było
może później pojadę gdzieś dalej. To są te z pudełeczkiem?
Bez pudełeczka, dokładnie jak na zdjęciu pod linkiem poniżej. Taki wielopak z rączka. Tam są trzy opakowania duże po 72 chusteczki i dwa takie malutkie do torebki na spacer po 20 szt.
http://www.biedronka.pl/pl/product,id,3192,name,chusteczki-nawilzane-z-bawelna-dada-premium-3x72-szt-2x20-szt
A skład mają taki jak te Dada Cotton Ultra Sensitive, które kiedyś były produkowane tylko inne oleje naturalne w pierwszym składzie. Wydaje mi się ze skład porównywalny z tymi z netto, tylko szkoda że one tylko raz na jakiś czas się pojawiają. Ja zrobię zapas dzisiaj.
I jak dla mnie te zielone fajnie pachną, nie wiem jak lawenda. Bo te z netto mi śmierdząAle to kwestia gustu, bo te rossmannowskie kremy tez mi śmierdzą, ale używam na sobie i są naprawdę fajne.
Będę robiła w weekend sama mazidoło z masła shea takie bezzapachowe i olejku ze słodkich migdałów. W kąpieli wodnej. Podobno najlepsze na wszystko, zwłaszcza na buzię w zimie i poranione brodawki przy karmieniu. Kupiłam nawet fachowy sprzęt - spieniacz do mleka w ikeiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 14:04
Chanela lubi tę wiadomość