*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq mam takie same skurcze. Ile to pokazuje na ktg?
Mówicie, że te chusteczki dady dają radę? Cyknie ktoś fotkę ze składem? Ja mam na razie babydream (jakieś promo jest w rossmanie) i tesco loves baby 100% bawełna 63 szt do szpitala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 14:44
-
Heloł, Agnesik - wielkie gratki, niech Antoś rośnie zdrowy i silny, a dla rodziców życzę wytrwałości i nieograniczonej miłości
Mi ZUS zrobił dwie niespodzianki, wypłacając dwa świadczenia chorobowe, jeden po drugim, za listopad i grudzień 2014. Dostałam je 29 i 30 grudnia, ale najpierw za grudzień, a dopiero potem za listopad.MonikaDM, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarrtka wrote:Malenq mam takie same skurcze. Ile to pokazuje na ktg?
Mówicie, że te chusteczki dady dają radę? Cyknie ktoś fotkę ze składem? Ja mam na razie babydream (jakieś promo jest w rossmanie) i tesco loves baby 100% bawełna 63 szt do szpitala.
Od 40 do 60 -
Cześć Kochane
ale historie porodowe, Serdeczne gratulacje Dziewczyny -szybkiego powrotu do domku
Ja w teorii termin z genetycznego mam dziś,ale nic się nie dziejeczekamy dalej czuję że urodzę bliżej OM czyli 08.01
u nas szaroburo za oknem. Już ciemno w domu az nic sie robic nie chce.. ja leze i chyba zaraz kawkę sobie zapodam
Ania_29 wyglądasz super zgrabnie, tylko brzuszek wystaje -
ja też dzis zrobiłam ostatnią chyba już fotkę w ciązy,no może jeszcze dzien przed porodem pstrykne,ale to już chyba na wlasny uzytek:)oto ja maly grubasek taki:)brzuch wysoko jeszcze, więc nie wróże rychlego porodu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 14:57
ania_29, Kawa, Malenq, MonikaDM, marrtka, bluegirl89, Chanela, magdalenka, szpilka, zielarka, Ag..., kasiakra, Ewelina88, kasia86, jonka91, rastafanka, Agus89, renia83, Maud11 lubią tę wiadomość
-
Marta od frontu prawie brzuszka nie widać
U Ciebie przynajmniej będzie widoczna różnica jak brzuszek pójdzie w dół
Mój od początku rósł niżej i nie widzę zmian poza jednym - że coraz większy taran mam przed sobą
Jak myję płytę gazową to brzuchem zawsze nacisnę któreś z pokręteł
MartaKD lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina88 wrote:Dziewczyny ale mnie mój zus pozytywnie zaskakuje! Dziś jest 2 a oni za okres do wczoraj już kase mi wysłali.
Też idę kupić te chusteczki bo w sumie nie mam dużych zapasów a takie małe do torebki super.Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
ania_29 wrote:Marta od frontu prawie brzuszka nie widać
U Ciebie przynajmniej będzie widoczna różnica jak brzuszek pójdzie w dół
Mój od początku rósł niżej i nie widzę zmian poza jednym - że coraz większy taran mam przed sobą
Jak myję płytę gazową to brzuchem zawsze nacisnę któreś z pokręteł
-
Kawa wrote:Marta fryzjera już "zaliczyłam"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 15:10
-
nick nieaktualny
-
To i ja pokażę moją piłeczkę. fociła koleżanka
ania_29, MartaKD, Malenq, ana7227, bluegirl89, Nuskaw, Kawa, magdalenka, szpilka, zielarka, kasiakra, Ewelina88, MonikaDM, jonka91, Agus89, rastafanka, M4DZI4, nix, lwuska55592, renia83 lubią tę wiadomość
-
kurcze dziewczyny widzę że wszystkie chodzicie na ktg, a ja jeszcze w tej ciązy nie miałam, chodze prywatnie do lekarza i nigdy mi nie zleciła ktg... w pierwszej ciązy miałam dopiero robione jak mi wody odeszły i przyjechałam do szpitala a teraz na razie nic... termin mam na 8 stycznia, L4 do 15 i lekarka mi powiedziała że jakby się zdarzyło że do 15stego nie urodzę to mam jechać do szpitala, ale mi się wydaje, że to troche późno nie???? jak do 8.01 nie urodzę to będę do niej dzwonić ...
myślałam że coś się po nocy rozkręci, dalej sikam co godzinę albo częściej, krzyża bolą jak nie wiem co (ale ja tak mam już dłuugo, tylko czasem mniej bolą czasem więcej, dziś więcej;) ) Sebuś dalej leniwy, jak się nie zmieni nic do jutra to chyba pojadę do szpitala bo trochę się martwię
Marta fajny masz brzusio;) ja nie mam odwagi zrobić zdjęcia bez bluzki bo moje rozstępy mnie odstraszająMartaKD lubi tę wiadomość
-
w ogóle wszystkie super wyglądamy w ciazy.teraz takie super ciuszki sa dla cięzarnych,że nic tylko kase wydawać! pamietam 15 lat temu swoją siostre,to wyglądala strasznie,nie miala się w co ubrac, chodzila w rzeczach męza.To mozna wytlumaczyć deficytem na rynku odziezowym,ale tego,że nie chodziła do fryziera, nie malowala się i w ogole byla niezadbana już nie potrafie wytłumaczyc.chyba to jakieś zabobony jeszcze byly.
magda-lena,ja też nie mialam jeszcze ktg, chodze prywatnie,a prywatnie robia po 37tc. w szpitalu w każdej chwilii zrobią jak się niepokoisz.