X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda-lena309 poza szpitalem też ktg nie miałam a to było prawie 2 miesiące temu ;)

MartaKD z ciążowych ciuchów mam tylko spodnie i jedną parę legginsów ;) Nie trzeba typowych pod ten stan ubrań, żeby dobrze wyglądać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 15:28

201501145565.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    A ja dostałam w pn :)
    to może tylko w moim wojewodztwie:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie miałam ktg, a jestem w 40tc. Mam skierowanie dopiero po 4 stycznia, jak Ala się nie urodzi...

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    l

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 18:06

ania_29, bluegirl89, Viv78, rastafanka lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój M mi mówi per Kluseczka :)
    vsibnl.jpg

Rybka1, magdalenka, Nuskaw, kasiakra, bluegirl89, Malenq, szpilka, zielarka, Ag..., Chanela, Becia81, Ewelina88, kasia86, MonikaDM, jonka91, ana7227, rastafanka, M4DZI4, MartaKD, Agus89, blador, Anutka, Goosiaczek2, lwuska55592, lwuska55592, renia83, isabelle, Maud11 lubią tę wiadomość

• Sarnaa Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Narazie was nie nadrobie bo dwa dni nie mialam internetu a teraz jem obiad i jade na kontrole do szpitala.... mialam dzisiaj wizyte u lekarza i na ktg mala zaczela szalec baardzo i podskoczylo jej tetno lekarz stwierdzil ze to normalne bo jak czlowiek sie rusza no to tetno wzrasta ale dla spokoju skierowal mnie do szpitala na kontrolne ktg.. kurcze strasznie sie zestresowalam.. miala tak ktoras z was a vylo ok?? Oprocz tego szyjka trzyma mocno zadnych oznak wczesniejszego porodu szkoda.. hehe :p

uwo93a3f5wp8ksnu.png
    f2w3skjoavvyxn5c.png
  • kasiakra Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    Ja nie mam prawie żadnej fotki w ciąży. Namawiałam małża, aby coś tam pstryknął, ale nie jest zainteresowany, tłumaczy że nie umie, a na sesję mi szkoda kupę kasy wydać. Trudno. Może jutro sama coś strzelę z samowyzwalacza.
    Postaw na samowyzwalacz... ja tak zrobiłam, nie będę się męża prosić...

relgtgf6uee8xud8.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa Ty lasko !
    W ogóle wszystkie macie świetne zdjęcia, ja może jeszcze jedno również cyknę. Dzisiaj odwiedzanie znajomych ciąg dalszy. Od trzech dni maraton posiadówkowy u znajomych. Chyba powoli przygotowuję się do siedzenia tylko z dzieckiem bo wtedy wiadomo na odwiedziny i plotki brak czasu i ochoty.

Ja mam KTG co wizytę od 34 tygodnia, chodzę na NFZ.

Kawa lubi tę wiadomość

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa superowo :)

Kawa lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • bluegirl89 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to i my chwalimy się brzuchem...

Co sądzicie zszedł już trochę niżej?

Pępek wywalony już na maxa, ale niestety chyba dostrzegłam pierwsze rozstępy na boczku:/ zobaczymy jak to będzie wyglądało po...

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ba4d5fce03b.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f572aa6ae8b.jpg

Podłogi ogarnięte teraz wypadałoby z domu wyjść na zakupy spożywcze do biedry więc moze i na chusteczki się załapię i do odbioru mam na poczcie ochraniacz do łóżeczka...chyba ostatnia już rzecz...

marrtka, Kawa, szpilka, Chanela, Ewelina88, kasia86, MonikaDM, jonka91, ana7227, rastafanka, M4DZI4, Agus89, lwuska55592, renia83 lubią tę wiadomość

ex2bhdgejfu72ae7.png
    km5shdgeqwm0rb9j.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mel wręcz mężowi aparat i każ zrobić kilka fotek- jakie by nie były to zawsze pamiątka! :) mój też mi zawsze utnie pół głowy, albo brzucha albo jestem gdzieś w rogu zdjęcia i zajmuję jego 1/5 przez co się wściekam co nie miara, ale zawsze coś idzie wybrać :)

• kasiakra Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Mój M mi mówi per Kluseczka :)
    vsibnl.jpg
    Top Model

Kawa lubi tę wiadomość

relgtgf6uee8xud8.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyprasowałam trzy pralki prania, spakowałam do walizki 7 zestawów ubrań dla córki w razie gdyby nagle trzeba było porzucić dom. Sprzątnęłam całą chałupę, obiad się robi, a miałam odpoczywać :D cieszę się z tej pracy bo bardzo mi to wisiało a tak, już wszystko gotowe. Mąż na każde moje stęknięcie podskakuje i pyta: już? :D :D :D

Ag..., bluegirl89, renia83, isabelle lubią tę wiadomość

FITop1.png
  • kasiakra Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bluegirl89 kolejna top model :-)

bluegirl89 lubi tę wiadomość

relgtgf6uee8xud8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluee moja skóra się wydaje być naciągnięta do granic możliwości ale pępek jest płaski i gładki- znikł:D

Piękna piłeczka :D

bluegirl89 lubi tę wiadomość

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue no jest dość nisko, ale Ty chyba też specjalnie wysoko dzidziola nie miałaś ;)
    U mnie rozstępy się powiększyły :/ Trudno...

201501145565.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny super wyglądacie;)
    Ciąża mimo calego tego dolegliwosciowego ustrojstwa to piękny stan:D

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • kasiakra Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDK i Marttkka też top model, ostatnio też chyba Zielarka wrzuciła foty - jak dla nie super wyglądałaś, ale nie miałam czasu skomentować

zielarka lubi tę wiadomość

relgtgf6uee8xud8.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa- jak tam psychiczne nastawienie ze za 3 dni bedziesz mamą ???!!!

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Mel wręcz mężowi aparat i każ zrobić kilka fotek- jakie by nie były to zawsze pamiątka! :) mój też mi zawsze utnie pół głowy, albo brzucha albo jestem gdzieś w rogu zdjęcia i zajmuję jego 1/5 przez co się wściekam co nie miara, ale zawsze coś idzie wybrać :)
    skad ja to znam u mnie dodatkowym minusem jest szajsung, na którego dałam się namówić, który robi co chce i ustawiajac samowyzwalacz na kilka zdjec, kazde ma inne efekty świetlne (za ciemne, za jasne i rózne wersje balansu bieli) prawie jakk robienie djec kliszowym aparatem, nigdy nie wiesz co wyjdzie

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
‹‹ 1762 1763 1764 1765 1766 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ