*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
magda-lena309 poza szpitalem też ktg nie miałam a to było prawie 2 miesiące temu
MartaKD z ciążowych ciuchów mam tylko spodnie i jedną parę legginsówNie trzeba typowych pod ten stan ubrań, żeby dobrze wyglądać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 15:28
-
nick nieaktualnyMój M mi mówi per Kluseczka
Rybka1, magdalenka, Nuskaw, kasiakra, bluegirl89, Malenq, szpilka, zielarka, Ag..., Chanela, Becia81, Ewelina88, kasia86, MonikaDM, jonka91, ana7227, rastafanka, M4DZI4, MartaKD, Agus89, blador, Anutka, Goosiaczek2, lwuska55592, lwuska55592, renia83, isabelle, Maud11 lubią tę wiadomość
-
Hej! Narazie was nie nadrobie bo dwa dni nie mialam internetu a teraz jem obiad i jade na kontrole do szpitala.... mialam dzisiaj wizyte u lekarza i na ktg mala zaczela szalec baardzo i podskoczylo jej tetno lekarz stwierdzil ze to normalne bo jak czlowiek sie rusza no to tetno wzrasta ale dla spokoju skierowal mnie do szpitala na kontrolne ktg.. kurcze strasznie sie zestresowalam.. miala tak ktoras z was a vylo ok?? Oprocz tego szyjka trzyma mocno zadnych oznak wczesniejszego porodu szkoda.. hehe :p
-
Melula wrote:Ja nie mam prawie żadnej fotki w ciąży. Namawiałam małża, aby coś tam pstryknął, ale nie jest zainteresowany, tłumaczy że nie umie, a na sesję mi szkoda kupę kasy wydać. Trudno. Może jutro sama coś strzelę z samowyzwalacza.
-
Kawa Ty lasko !
W ogóle wszystkie macie świetne zdjęcia, ja może jeszcze jedno również cyknę. Dzisiaj odwiedzanie znajomych ciąg dalszy. Od trzech dni maraton posiadówkowy u znajomych. Chyba powoli przygotowuję się do siedzenia tylko z dzieckiem bo wtedy wiadomo na odwiedziny i plotki brak czasu i ochoty.
Ja mam KTG co wizytę od 34 tygodnia, chodzę na NFZ.Kawa lubi tę wiadomość
-
No to i my chwalimy się brzuchem...
Co sądzicie zszedł już trochę niżej?
Pępek wywalony już na maxa, ale niestety chyba dostrzegłam pierwsze rozstępy na boczku:/ zobaczymy jak to będzie wyglądało po...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ba4d5fce03b.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f572aa6ae8b.jpg
Podłogi ogarnięte teraz wypadałoby z domu wyjść na zakupy spożywcze do biedry więc moze i na chusteczki się załapię i do odbioru mam na poczcie ochraniacz do łóżeczka...chyba ostatnia już rzecz...
marrtka, Kawa, szpilka, Chanela, Ewelina88, kasia86, MonikaDM, jonka91, ana7227, rastafanka, M4DZI4, Agus89, lwuska55592, renia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMel wręcz mężowi aparat i każ zrobić kilka fotek- jakie by nie były to zawsze pamiątka!
mój też mi zawsze utnie pół głowy, albo brzucha albo jestem gdzieś w rogu zdjęcia i zajmuję jego 1/5 przez co się wściekam co nie miara, ale zawsze coś idzie wybrać
-
Wyprasowałam trzy pralki prania, spakowałam do walizki 7 zestawów ubrań dla córki w razie gdyby nagle trzeba było porzucić dom. Sprzątnęłam całą chałupę, obiad się robi, a miałam odpoczywać
cieszę się z tej pracy bo bardzo mi to wisiało a tak, już wszystko gotowe. Mąż na każde moje stęknięcie podskakuje i pyta: już?
Ag..., bluegirl89, renia83, isabelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kawa wrote:Mel wręcz mężowi aparat i każ zrobić kilka fotek- jakie by nie były to zawsze pamiątka!
mój też mi zawsze utnie pół głowy, albo brzucha albo jestem gdzieś w rogu zdjęcia i zajmuję jego 1/5 przez co się wściekam co nie miara, ale zawsze coś idzie wybrać