*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ale mnie mój zus pozytywnie zaskakuje! Dziś jest 2 a oni za okres do wczoraj już kase mi wysłali.
Też idę kupić te chusteczki bo w sumie nie mam dużych zapasów a takie małe do torebki super.Nuskaw lubi tę wiadomość
-
Jezuniu, po 10 dniach córka oddana do dziadków! Od wigilii młoda i dziadkowie chorzy, ani wyjść ani wysłać do dziadków, w domu sajgon, góra prasowania. Młoda z nudów destrukcję uskutecznia. Dziś mąż ją zawiózł do teściów a ja usiadłam i siedziałam 40 min kontemplując ciszę...boski stan
Agus89, Chanela, szpilka, Wiki81, renia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agus89 wrote:Ania_29 - jestem zwarta i gotowa.
Mąż w domu to mogę rodzić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 14:19
Ag..., Nuskaw, Chanela, Ewelina88, MonikaDM, szpilka, M4DZI4, renia83, isabelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRozpakowałaby się któraś z Was, bo odczuwam emocjonalny głód po tym co działo się wczoraj
Ja to na razie nie mogę się rozpakować bo GBS nie zrobiony, dopiero w poniedziałek idę na pobranie. Nie wiem czy robiłyscie między świętami, ale ja byłam umówiona na pobranie 22 grudnia i w ostatniej chwili dali znać z lux medu ze nie pobierają wymazow do 5 stycznia bo diagnostyka ich nie wykonuje. Ale się wtedy wkurzyłam. I teraz nie mogę jeszcze rodzić, Tymek o tym wie i grzecznie leży w brzuszku
-
nick nieaktualnyAg... wrote:Kawa do CC to te pazury mogą ci kazać zmywać. Chyba ze malujesz bezbarwnym:
U mnie w klinice można mieć pomalowane, hybrydy czy żeleU stóp maluję na kolorowo, a w dłoniach specjalnie ściągnęłam żele więc zostawiam naturalne narazie
Ag... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChanela wrote:Kawa ja już nie pamiętam co to jest żel na paznokciu
Ja przy remoncie ściągnęłam, bo zdzierałam tapety, remont itpTakże pierwszy raz od jakichś 3lat widzę swoje naturalne paznokcie
p.s i nie chcę "porysować" małejWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 14:37
Chanela, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ja po KTG, wszystko ok, skurcze są, ale jakieś nie monstrualne aheheheh....może się coś rozkręci...
Tylko gin zdziwiony, że nie czuję bólu, a ja czuję te skurcze, tylko bez bólu....jak przychodzi skurcz to mam uderzenie gorąca, brzuszek twardnieje, a po 2-4min odpuszcza....dzisiaj podczas KTG miałam 7 takich skurczy....Nuskaw, zielarka, M4DZI4 lubią tę wiadomość