*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ale mnie mój zus pozytywnie zaskakuje! Dziś jest 2 a oni za okres do wczoraj już kase mi wysłali.
Też idę kupić te chusteczki bo w sumie nie mam dużych zapasów a takie małe do torebki super.
Nuskaw lubi tę wiadomość
-
Jezuniu, po 10 dniach córka oddana do dziadków! Od wigilii młoda i dziadkowie chorzy, ani wyjść ani wysłać do dziadków, w domu sajgon, góra prasowania. Młoda z nudów destrukcję uskutecznia. Dziś mąż ją zawiózł do teściów a ja usiadłam i siedziałam 40 min kontemplując ciszę...boski stan
Agus89, Chanela, szpilka, Wiki81, renia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powinnaś być rozwartaAgus89 wrote:Ania_29 - jestem zwarta i gotowa.
Mąż w domu to mogę rodzić. 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 14:19
Ag..., Nuskaw, Chanela, Ewelina88, MonikaDM, szpilka, M4DZI4, renia83, isabelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRozpakowałaby się któraś z Was, bo odczuwam emocjonalny głód po tym co działo się wczoraj
Ja to na razie nie mogę się rozpakować bo GBS nie zrobiony, dopiero w poniedziałek idę na pobranie. Nie wiem czy robiłyscie między świętami, ale ja byłam umówiona na pobranie 22 grudnia i w ostatniej chwili dali znać z lux medu ze nie pobierają wymazow do 5 stycznia bo diagnostyka ich nie wykonuje. Ale się wtedy wkurzyłam. I teraz nie mogę jeszcze rodzić, Tymek o tym wie i grzecznie leży w brzuszku
-
nick nieaktualnyAg... wrote:Kawa do CC to te pazury mogą ci kazać zmywać. Chyba ze malujesz bezbarwnym:
U mnie w klinice można mieć pomalowane, hybrydy czy żele
U stóp maluję na kolorowo, a w dłoniach specjalnie ściągnęłam żele więc zostawiam naturalne narazie
Ag... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChanela wrote:Kawa ja już nie pamiętam co to jest żel na paznokciu

Ja przy remoncie ściągnęłam, bo zdzierałam tapety, remont itp
Także pierwszy raz od jakichś 3lat widzę swoje naturalne paznokcie 
p.s i nie chcę "porysować" małej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 14:37
Chanela, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ja po KTG, wszystko ok, skurcze są, ale jakieś nie monstrualne aheheheh....może się coś rozkręci...
Tylko gin zdziwiony, że nie czuję bólu, a ja czuję te skurcze, tylko bez bólu....jak przychodzi skurcz to mam uderzenie gorąca, brzuszek twardnieje, a po 2-4min odpuszcza....dzisiaj podczas KTG miałam 7 takich skurczy....
Nuskaw, zielarka, M4DZI4 lubią tę wiadomość

U mnie dalej nic... Jutro umawiam się na KTG 

a dziecko mnie tłucze, nie przeciąga się tylko tłucze matkę. No za co ja się pytam