*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Byliśmy wcześniej, ale Pan miał tylko samochodzik - projektor, wystarczy że mamy szare ściany i niebieskie dodatki, auto to już przegięcie. Teściowa by nam ducha wyzionęła... Mógł zamówić, ale już coś konkretnie, a ja wolałam obejrzeć a nie tak w ciemno zamawiać. To mam teraz...
-
A zdecydowałaś sie gdzie rodzić, czy jeszcze nie?
A co do tych dziwnych ruchów dziecka to ja już czasami też się zastanawiam, co ten mój malec wyprawia.. Najgorzej jest jak sobie umyśli smyrać mnie łapkami po pęcherzu.. Bo w tedy mogłabym z toalety nie schodzić..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 20:40
-
jonka91 wrote:A zdecydowałaś sie gdzie rodzić, czy jeszcze nie?
Właśnie, Mała sztura mnie w pęcherz a siku ani widu. poza tym, nie wiem co ona tam robi, gmyra gdzieś, aż nieprzyjemnie, poza tym naciska na nerwy i mam wrażenie, że muszę do WC na posiedzenie, a nic z tego...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 20:44
jonka91 lubi tę wiadomość
-
Nasza to będzie jakaś artystka, na pewno... Ale tymi rączkami przebiera, szok!
A taki mamy dywan do pokoju Małej:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/64e7909281c0.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 20:56
bluegirl89, Agus89, Goosiaczek2, jonka91, polaola, isabelle lubią tę wiadomość
-
Kostek dostal od mojej sis karuzele z misiami fosher price. Jeszcze jej nie zamontowalam. Od kiedy mozna malemu puszczac taka karuzele??
ja z kolei mam pytanie o lozeczok turystyczne? dziecko moze w takim spac od malenkosci? bo chcialam w lutym jechac do wisly na tydzien ale nie wiem czy nie jest za malutki zeby spac w turystycznym lozeczku?
a waga z dzis 3570- tyje 250g na tydzien drań mały:DWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 21:28
Goosiaczek2, Wiki81, isabelle, Selene lubią tę wiadomość