X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Melula Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taki projektor kupiliśmy:
    http://www.smyk.com/smiki-lampa-muzyczna-kolorowa-z-rzutnikiem,p1052365215,zabawki-gry-dla-dzieci-p

NIE POLECAM!
    Jutro wymienię na coś innego albo na bon.

A termometr mamy ten:
    http://www.microlife.pl/produkty/fever/1second/nc-150/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 19:39

Wiki81 lubi tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    Zastanawiam się co z belldandy, paulą anutka...
    I dziewczynami,które ucichły nam na forum czy też nas zbombardują inf. Że urodziły?

Mąż właśnie ma jakieś jazdy , że to takie nieprawdopodobne, że on się boji, że to już tak niedługo, że jest taki podekscytowany i tak na zmiane od euforii szczęścia po panike, zaraz i mi się przez niego udzieli...
    mam to samo co Twój mąż tylko w wersji łagodnej, bo do terminu duuuuzo czasu, no ale nie mam juz szyjki, wiec obawiam sie, że jak sie zacznie to bedzie panika na maksa

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula dzięki za informację.

Ja kupiłam wczoraj w smyku przez internet karuzelę nad łóżeczko. Dam znac jak przyjdzie

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż też fiksuje, już mnie to zaczyna wkurzać, głównie boi się że nie dojedziemy do szpitala :D

Dziewczyny co do seksu po porodzie...warto kupić duuuuużą tubę żelu nawilżającego i ładować ile wlezie...za przeproszeniem. Żel nawilżający najlepszym przyjacielem kobiety jest ;) nie tylko tuż po porodzie ale i podczas KP.

jonka91, MartaKD lubią tę wiadomość

FITop1.png
  • magda-lena309 Przyjaciółka

Wysłany: 3 stycznia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka wrote:
    Mój mąż też fiksuje, już mnie to zaczyna wkurzać, głównie boi się że nie dojedziemy do szpitala :D

Dziewczyny co do seksu po porodzie...warto kupić duuuuużą tubę żelu nawilżającego i ładować ile wlezie...za przeproszeniem. Żel nawilżający najlepszym przyjacielem kobiety jest ;) nie tylko tuż po porodzie ale i podczas KP.
    zgadzam się z Tobą w 100%;)

• Melula Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    Melula dzięki za informację.

Ja kupiłam wczoraj w smyku przez internet karuzelę nad łóżeczko. Dam znac jak przyjdzie
    Oglądałam fajną karuzelę, ale my mamy łóżeczko turystyczne i akurat taka karuzela ze Smyka nie jest możliwa do zamontowania na niej, dlatego wzięliśmy ten projektor - bardzo żałuję zakupu. Małż powiedział, że jutro oddamy i weźmiemy bon albo mam sobie coś tam obejrzeć i kupić za tę kasę, a dla Ali kupimy co innego, jak nam się spodoba gdzie indziej i wtedy będziemy czytać całą instrukcję, a nawet każemy sobie pokazać, a co!

Za to jestem bardzo zadowolona z dywanu do pokoiku Ali, taki fajny szary w stonogi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 19:56

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    taki projektor kupiliśmy:
    http://www.smyk.com/smiki-lampa-muzyczna-kolorowa-z-rzutnikiem,p1052365215,zabawki-gry-dla-dzieci-p

Mieliśmy dużo reklamacji na ten produkt.. Nie polecam ;) Mel jak coś mam kartę zniżkową, jak się kiedyś tam umówimy to możemy się wybrać do smyka i skorzystasz z niej, o ile coś będziesz potrzebowała dla Alusi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 20:01

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie czekanie i nic. Skurcze co pol godziny. Moze dziecko czeka, zeby urodzic sie w niedziele jak pierwszy syn :)
    Rybka gratuluje

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jonka91 wrote:
    Mieliśmy dużo reklamacji na ten produkt.. Nie polecam ;) Mel jak coś mam kartę zniżkową pracowniczą, jak się kiedyś tam umówimy to możemy się wybrać do smyka i skorzystasz z niej, o ile coś będziesz potrzebowała dla Alusi :)
    No, ja właśnie też nie polecam. Buczy strasznie i głośno. Mam nadzieję, że nie będzie problemu z wymianą (tylko na co? polecasz coś fajnego?) albo wezmę ten bon...

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko.. nie pamiętam już całego asortymentu, bo jestem od samego początku ciąży na zwolnieniu, czyt. od maja :D Zawsze było mało samych projektorków, był jeszcze jakiś z Kubusiem Puchatkiem za chyba 69 albo 79 zł.
    To był chyba ten: http://www.smyk.com/tomy-disney-lullaby-kubus-puchatek-t-71862-projektor-lampka,p1085032528,zabawki-gry-dla-dzieci-p

Ale nie wiem jak z jego jakością, nie testowałam go.. A teraz asortyment mógł się bardzo zmienić i mogło dojść sporo produktów.

Zrób tak jak napisałaś wcześniej, że poproś sprzedawcę o zaprezentowanie wszystkich modeli. Zawsze mają baterie pokazowe i dla nich żaden problem pokazać jak działa dany produkt :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 20:08

• Melula Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale nie będzie problemu z oddaniem? niby powód żaden, że jedna bucząca melodia...

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie powinno być. Po prostu nieudany prezent i już. Nie musicie się tłumaczyć! Zapakuj ładnie tak jak było to nawet się nie zorientują :)

• Melula Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małż zapakował od razu, jak zobaczył moją niezadowoloną minę...

A co myślisz o tym?
    http://www.smyk.com/smily-play-projektor-dzieciece-sny,p1081666813,zabawki-gry-dla-dzieci-p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 20:16

jonka91 lubi tę wiadomość

• Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kupiłam z Tiny Love, Karuzela Wyspa Marzeń na pilot bardzo przyjemna ma regulacje głośności jak ja sprawdzaliśmy to grała mi przez godz tak mi się spodobała

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm.. Pierwszy raz go widzę na oczy. Ale po recenzji napisanej o produkcie raczej nie byłabyś zadowolona. U mnie w sklepie był bardzo okrojony wybór, ze względu na małą powierzchnię sklepową.. W megastorze pewnie będzie spory wybór :) musisz pomęczyć sprzedawców! :D

u mnie był jeszcze ten.. ale też nic na jego temat Ci nie podpowiem. Bo nigdy nie miałam czasu na testowanie
    http://www.smyk.com/smiki-projektor-muzyczny-zielony,p1084837324,zabawki-gry-dla-dzieci-p

• Melula Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goosiaczek2 wrote:
    ja kupiłam z Tiny Love, Karuzela Wyspa Marzeń na pilot bardzo przyjemna ma regulacje głośności jak ja sprawdzaliśmy to grała mi przez godz tak mi się spodobała
    Fajne, ale ja nie założę na łóżeczko turystyczne...

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Filipowi mój brat (chrzestny Filipcia) kupił taką:
    http://www.smyk.com/tiny-love-karuzela-magiczna-z-projektorem-3w1,p1082139291,zabawki-gry-dla-dzieci-p

Sama ją wybrałam i jestem bardzo zadowolona. Ale raczej do montażu do turystycznego łóżeczka się nie nadaje..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 20:23

• Melula Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jonka91 wrote:
    u mnie był jeszcze ten.. ale też nic na jego temat Ci nie podpowiem. Bo nigdy nie miałam czasu na testowanie
    http://www.smyk.com/smiki-projektor-muzyczny-zielony,p1084837324,zabawki-gry-dla-dzieci-p
    Oglądaliśmy go też, ale wybrałam dziadostwo, za przeproszeniem...
    Byliśmy właśnie z megastorze, ale taki wybór średni. No trudno, najwyżej wezmę bon, tylko ciekawe jaki termin realizacji...
    Karuzela odpada.
    Mamy przy łóżeczku takie urządzenie z melodyjkami i światełkiem (ale tylko lampka taka, 3 kolory się świecą na przemian) i z wibratorem, a zachciało mi się projektora. Najwyżej kupię w Świecie dziecka taki projektor - biedronkę... Trudno, zostanę z bonem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 20:25

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rok czasu masz na wykorzystanie karty podarunkowej, będziesz tam miała całą kwotę za ten projektorek.

• Melula Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jonka91 wrote:
    Rok czasu masz na wykorzystanie karty podarunkowej, będziesz tam miała całą kwotę za ten projektorek.
    No i super, najwyżej skorzystam, gdy nikt nie będzie chciał nam sprezentować leżaczka, dopłaci się i kupi takowy.

jonka91 lubi tę wiadomość

‹‹ 1782 1783 1784 1785 1786 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ