*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Poczyściłam zabawki edukacyjne które dostałam od bratowej i teraz tak mnie krzyż nawala, że masakra.
A takie pytanie mam odnośnie tego konkursu jest napisane co można zgarnąć czy tylko podali wyprawka.
Tak wam powiem, że mi tego 7 tak się marzy by Alicję urodzić... -
Goosiaczek2 wrote:Poczyściłam zabawki edukacyjne które dostałam od bratowej i teraz tak mnie krzyż nawala, że masakra.
A takie pytanie mam odnośnie tego konkursu jest napisane co można zgarnąć czy tylko podali wyprawka.
Tak wam powiem, że mi tego 7 tak się marzy by Alicję urodzić... -
łe myślałam, ze kasę może się dostaje heheh. Nie no miło, miło dlatego też się zgłosiłam bo nigdy nie wiadomo co nas czeka
ale godz temu dzwoniła moja mama obecnie jest u swojej córki w Anglii i chyba tą reklamę zobaczyła i mówi do mnie, że mam urodzić 15 bo wyprawkę z radia dostanę. A ja do niej taaaa jeszcze jakieś życzenia masz odnośnie mojego porodu? hahaha śmieszy mnie ta nagonka o dziwo teściowa na temat tej wyprawki jeszcze się nie wypowiedział aż w szoku jestem hehe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 21:42
-
Ag... wrote:Kostek dostal od mojej sis karuzele z misiami fosher price. Jeszcze jej nie zamontowalam. Od kiedy mozna malemu puszczac taka karuzele??
ja z kolei mam pytanie o lozeczok turystyczne? dziecko moze w takim spac od malenkosci? bo chcialam w lutym jechac do wisly na tydzien ale nie wiem czy nie jest za malutki zeby spac w turystycznym lozeczku?
a waga z dzis 3570- tyje 250g na tydzien drań mały:DGwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Goosiaczek2 wrote:Poczyściłam zabawki edukacyjne które dostałam od bratowej i teraz tak mnie krzyż nawala, że masakra.
Tak wam powiem, że mi tego 7 tak się marzy by Alicję urodzić...
jak sie trafi z ta data to super (bo termin pozniej, a lekarz straszył otatnio wczesniejszym rozpakowaniem sie), ale porodu na ten dzien wywoływać nie bede specjalnie -
w wyprawce jeszcze są kosmetyki na pewno, czytałam to gdzieś na ich stronie... w brat mówił że słyszał w radiu jak mówili o łóżeczku, wózku itd ale to pewnie wylosują i kilku osobom wręczą a nie wszystkim bo widzę że zgłoszen sporo;) no ale ciekawe ile z nas urodzi 15.01;)
MartaKD lubi tę wiadomość
-
oo znalazłam
Dzieci urodzone 15 stycznia 2015 roku otrzymają między innymi kosmetyki do pielęgnacji niemowląt, rożek, pluszaka, kubek, zabawki do kąpieli, śliniak oraz inne akcesoria.
Aby dostać wyprawkę dla swojego malucha, rodzice muszą tylko wejść na stronę rmf.fm i przesłać wymagane zaświadczenie.
Dodatkowo 15 stycznia 2015 roku reporterzy RMF FM odwiedzą oddziały położnicze w szpitalach w kilkunastu miastach Polski, gdzie osobiście wręczą wyprawki mamom nowonarodzonych dzieci.
Akcji rozdawania wyprawek dla maluchów towarzyszyć będzie kampania promocyjna w telewizji, internecie i prasie, a także działania na antenie radia RMF FM.
O kolejnych wydarzeniach związanych z jubileuszem RMF FM poinformujemy niebawem.szpilka, Goosiaczek2, zielarka, Chanela, lwuska55592 lubią tę wiadomość
-
Goosiaczek2 wrote:łe myślałam, ze kasę może się dostaje heheh. Nie no miło, miło dlatego też się zgłosiłam bo nigdy nie wiadomo co nas czeka
ale godz temu dzwoniła moja mama obecnie jest u swojej córki w Anglii i chyba tą reklamę zobaczyła i mówi do mnie, że mam urodzić 15 bo wyprawkę z radia dostanę. A ja do niej taaaa jeszcze jakieś życzenia masz odnośnie mojego porodu? hahaha śmieszy mnie ta nagonka o dziwo teściowa na temat tej wyprawki jeszcze się nie wypowiedział aż w szoku jestem hehe.
-
nick nieaktualnyInformacja od Martaa Od 12 miała skurcze co 10 minut teraz już co 6. Po konsultacji z położną czeka aż dojdą do 5 minut i jedzie do szpitala.Kąpiel nie pomogła. Jak będę więcej wiedziała dam Wam zna
szpilka, Nuskaw, Goosiaczek2, Gwiazdeczka27, jonka91, Ewelina88, Agus89, Bogusiar80, lwuska55592, rastafanka, nix, renia83, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do karuzelki podobno najlepiej jak dziecko ma przynajmniej miesiąc i jest bardziej kumate
Z mężem oglądamy jakiś film o kosmitach, wypił sobie butelke wina i kurde w trakcie ogladania mnie wystraszył...co za ....
Tak go opierdzieliłam!
No przegiął strasznie, alkohol zażarł mu mózg !Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 22:06
-
MartaKD wrote:o widze z leroy merlin?
Ag... wrote:ja z kolei mam pytanie o lozeczok turystyczne? dziecko moze w takim spac od malenkosci? bo chcialam w lutym jechac do wisly na tydzien ale nie wiem czy nie jest za malutki zeby spac w turystycznym lozeczku? -
No mój przez ten zaistniały incydent ma już zakaz, jest mu tak głupio, że na pewno nie tknie alkoholu przez dłuższy czas. Ja mu dam! Ja mu dam! Ale mnie zdenerwował no, zero wyobraźni... Już mi złość przechodzi powoli ale no mówie wam myślałam, że coś mu zrobie
Chanela, renia83 lubią tę wiadomość
-
Mój małż, jak lecą reklamy piwka to przełącza, bo go denerwują, he he he.
Mówię mu "to sobie wypij, najwyżej sąsiad mnie zawiezie, a ciebie na porodówkę nie wpuszczą". I co? DZIAŁA!
Poza tym, od dwóch dni lata koło mnie, jak szalony. Pyta czy dobrze się czuję, w nocy jak wstaję siku to pyta czy wszystko ok. Ma urlop do 10, ale martwi się, że Ala się urodzi później i nie będzie miał czasu się nią nacieszyć, bo będzie musiał do pracy wrócić... Dziś nawet do niej powiedział, że chyba czas wychodzić już...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 22:29
Goosiaczek2, szpilka, renia83 lubią tę wiadomość
-
A zapomniałam wam się pochwalić w lumie wczoraj wychaczyłam nowiutkie prześcieradło które chroni materac przed odejściem np wód płodowych jest bardzo przyjemne w dotyku a od spodu ma wszytą taką jak by gumę ceratę ciężko mi określić co to jest. Ale jak wyciągałam z prania to frota była sucha a z tamtego woda leciała. wiec może się sprawdzi zobaczymy:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 22:35