*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChanela wrote:dzieki za kazde info. wszystko gromadze. a jak kupowalas pas? bo ja myslalam zeby wyslac meza jak urodze bo nie wiem ile bede miec w pasie
Dokładnie tak kupowałam jak piszesz. Mąż przyniósł metr do szpitala. W aptece załatwił tak że jak nie będzie pasował to odda.
Właśnie wiszę na laktatorze. Dopadł mnie nawał pokarmu... -
Kobiety jestem wykonczona. Polozylam sie wieczorem, caly dzien mialam skurcze co pol godz. Lezalam, zasnac nie moglam. I od 2-ej mam skurcze bolesne. Srednio niecale 40 sek trwajace co 15, 13 min. Ale teraz od 4-20 mam miedzy 40 a 50 sek co okolo 6 min. Mysle, ze tak jeszcze godzine i sie zbierac co? Kurcze sama nie wiem
nix lubi tę wiadomość
-
Goosiaczek2 wrote:o takie coś się pojawiło
Jesteś w 40 tygodniu ciąży
(39 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 9
Trymestr: 3
Wiek płodu: 37 tydzień
Data porodu:
11 stycznia 2015
(pozostało 7 dni)
a tu nadal cisza
dobranoc
Ten sam wpis mnie powitał. Do tego całą noc dam silne bole okresowe i nogi i pachwiny okropnie bolą
Bogusia i jak sytuacja?Goosiaczek2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
isabelle wrote:Ja właśnie cały czas zachodzę w głowę, jak ubierać Alicję. W domu utrzymujemy temperaturę 21-max 22 stopnie. W szpitalu mała miała zakładany pajac i była zawijana w rożek. W domu mam wrażenie, że jest chłodno i co chwila chodzę sprawdzać, czy ma ciepło - karczek ciepły, rączki zimne. Chyba też będę jej zakładać body+pajac, bo zestaw body i śpioszki wydaje się być wystarczający (są dwie warstwy na pleckach).
isabelle lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maud ja sama pojechalam samochodem na zdjęcie szwów. Nie miałam wyboru bo mąż został z dziecmi.
Hm dziwne z tym opatrunkiem bo u mnie w szpitalu zabronili zaklejać ranę.
Mam pomysł - może wstawimy zdjęcia szwów?
No i nie wiem co z tym pasem. Czy któraś po CC nie ma juz brzucha?Maud11 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzpilka to nie ja...ale dzisiejszy sen był mocno realistyczny..
Selene to idzie ku lepszemu;-) cieszę się bardzo;-)
Silatan to czekany na wieści....
Jonka tylko po zazdrościć .......
Ja dostalam schiza, ze jak moja córcia ma problem z biciem serduszka, to nie będzie dopadania małża, bo może coś się stać, jak tętno/ciśnienie wzrośnie.... -
nick nieaktualnyO 5 20 przyszedł na świat synek Marty. 54 cm 3585 waga.
Mama zmęczona ale chwilę udało nam się pogadać. Mały Kacper czuje się dobrze.
Malenq, kasiakra, szpilka, Goosiaczek2, MartaKD, Ewelina88, Selene, Gwiazdeczka27, Wiki81, jonka91, Agus89, Bogusiar80, rastafanka, Maud11, Chanela, bluegirl89, renia83, M4DZI4 lubią tę wiadomość