*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Agus one chyba mają dużo kremu w sobie? Dawaj przepis bo mam ochotę na takie ciacho a do tego pyszna kawę! Tak się składa że ekspres do kawy dostałam od męża na święta i mam taka pyszna karmelowa. Muszę się najeść czegoś dobrego bo jakieś dziwne skurcze mam. Nieregularne ale coś tam jest.
-
nick nieaktualnyAgus89 wrote:
aaaaaaaaaaaa robiłam podobne na święta - pyyyyyyyyychotka (bo masy to z mleka w proszku, tylko jedna kakaowa)Agus89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaaaaaaaaaa to jeszcze inne i równie pyszne muszą być....przepis zapisany..
ja robiłam takie:
http://durszlak.pl/przepis/wafle-z-mlekiem-w-proszku--2?c=tag&t=wafle-z-mlekiem-w-proszku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 13:35
Ewelina88, Agus89 lubią tę wiadomość
-
Gosiaczku to raczej nie to bo są strasznie nie regularne ale bolą jak cholera. znając życie to będę się jeszcze trochę męczyć. Chciałam kupić w aptece te paski na wody bo mam czasem mokra wkładkę to pani powiedziała że już takich nie ma . Dziwne.
-
ja tam jak bym miała takie dzisiaj to podkolorowałabym całą sytuację i pojechała na IP i wymusiłabym na nim cc. A tak to lipa jutro wizyta zobaczymy co powie. Jestem dzisiaj tak zdesperowana, że sama siebie nie poznaje. Po prostu już mnie wszystko boli, chodzić się nie da leżeć zbytnio też nie humorki też robią swoje.
-
nick nieaktualnyEwelina88 wrote:Gosiaczku to raczej nie to bo są strasznie nie regularne ale bolą jak cholera. znając życie to będę się jeszcze trochę męczyć. Chciałam kupić w aptece te paski na wody bo mam czasem mokra wkładkę to pani powiedziała że już takich nie ma . Dziwne.
-
nick nieaktualny
-
Heloł...
Noc ciężka, miałam nadzieję, że to już. Rano nawet prysznic wzięłam, ale jak szybko skurcze się zaczęły tak szybko skończyły...
Ala nadal uparta. Jutro małż ma urodziny, ale nie zdążyłam nic kupić, bo on ciągle chodzi ze mną albo mnie wozi i nie ma kiedy i jak... Trudno, dostanie buziaka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 13:45
-
U mnie skurczy dzisiaj brak.
Chciałabym urodzić jutro, bo podoba mi się data.Mąż obstawia 7 styczeń, a mi się przyśnił parę razy 9.
Zobaczymy co jutro pokaże ktg.
Ciekawe co ile dni będę musiała jeździć na te ktg? Mężu auto zabiera do pracy, będę musiała się tłuc autobusem?Ciężko mi to sobie wyobrazić.
Mieszamy na wsi. Na przystanek mam 1km.
Będę musiała wyjść godzinę szybciej.
-
Przepisy zapisane i dodane do ulubionych
"W ostatnich tygodniach ciąży mięsień macicy kurczy się co 20-30 minut na około 30 sekund. Nie każda kobieta miewa te skurcze, ale niektóre odczuwają je dosyć boleśnie. Jeśli miałaś je już wcześniej, a teraz nie jesteś pewna, co się dzieje, odczekaj godzinę. Jeśli w tym czasie staną się częstsze, dłuższe i silniejsze, prawdopodobnie zaczynasz rodzić"
Weź kąpiel albo prysznic, możesz wziąć no spe jak nie przejdzie a sie nasili i będzie coraz częściej męczyć to wiesz do kad jechac
Informuj nas na bieżąco jak tam sytuacja wygląda, może to to?Malenq lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, jak ja chcę już urodzić!!! Jestem w podłym nastroju, nie mm na nic siły. Od 3 dni strasznie ciągnie mnie w brzuchu, czuję jak Mała napiera w dół, jak wstaję to strasznie ciśnie mnie w dole brzucha, oprócz tego bóle jak na okres, wieczorem spięty brzuch. Czop nie odchodzi. Stresuje się jakoś, denerwuję, jestem zła. Mam dość!! Tak jak wcześniej cieszyłam się każdym ciążowym dniem, tak teraz chcę już do szpitala!! A termin wg okresu na 14, a wg gina na 16... no ciekawe kiedy się rozkręci na dobre.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny