*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja jeszcze nie chce choc mi czasem ciezko, bolesnie i zle, no ale ja mam termin pozniej niz wiekszosc styczniowek, wiec pewnie jak bede w 39+cos tez tak bede mowic
dzis w planach mamy oczekiwanie odwiedzin mojej mamusi a potem mam zamiar prasowac ciuszki na lezaco zobaczymy co z tego wyjdzie
-
Szpilko, ja jeszcze tydzień temu śmigałam jak szalona. Nic mnie nie bolało, nie ciągnęło, byłam w dobrym nastroju. A teraz... tylko marzę, żeby mnie wzięło. 2 koleżanki, które miały ten sam termin co ja, na 14, 16 stycznia już urodziło. Poza tym, chciałabym już utulić córeczkę
Nie mogę się doczekać!!
Malenq, Ewelina88, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agus89 wrote:Ja już śmiało z 2 tygodnie chodzę z bólami więzadeł, pachwin i całego podbrzusza.
Jak wstaje z łóżka to czuję nacisk na pęcherz. I wtedy tuptam do toalety takimi małymi kroczkami.Śmieszy mnie to.
O, to ja identycznie się czuję właśnie, ale nie sądziłam, że taki stan może trwać 2 tygodnie!! Zwariuję przez ten czas. -
nick nieaktualnyAgus89 wrote:Bardzo chętnie, tylko nie wiem co na to powie moja córeczka.
Ona mną rządzi.
Kochana, słodka Alicjo e-ciocia Magda wraz z Twoją koleżanką Konstancją PROSZĄ CIĘ bardzo - zwolnij już swój apartamencik, Twoja mamusia z tatusiem bardzo na Ciebie czekają...poza tym Twoje koleżanki stoją w kolejce....Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 14:26
Agus89, Ewelina88, bluegirl89, Bounia lubią tę wiadomość
-
Izabelka88 wrote:O, to ja identycznie się czuję właśnie, ale nie sądziłam, że taki stan może trwać 2 tygodnie!! Zwariuję przez ten czas.
Ja tam się cieszę ostatnimi chwilami ciąży.
A nóż może rozpakujesz się szybciej ode mnie.Głowa do góry.
Damy radę.
-
Malenq wrote:Kochana, słodka Alicjo e-ciocia Magda wraz z Twoją koleżanką Konstancją PROSZĄ CIĘ bardzo - zwolnij już swój apartamencik, Twoja mamusia z tatusiem bardzo na Ciebie czekają...poza tym Twoje koleżanki stoją w kolejce....
Przekazałam prośbę Alicji. Rozważy tą propozycję i da mi znać jak już się zdecyduje wyjść.
Malenq, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie umiem Was nadrobic.. Jutro o 10 wychodze. Trafil mi sie wyjstkowo przytulasny i nie chcacy spac egzemplarz. Hah juz placze!
Goosiaczek2, Malenq, Ewelina88, Gwiazdeczka27, kasiakra, jonka91, Agus89, MartaKD, rastafanka, zielarka, lwuska55592, Wiki81, renia83, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gwiazdeczka27 wrote:Dzień dobry
Od razu z rana po przeczytaniu iż :
TWOJA
CIĄŻA
Jesteś w 39 tygodniu ciąży
(38 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 9
Trymestr: 3
Wiek płodu: 36 tydzień
Data porodu:
18 stycznia 2015
(pozostało 14 dni)
... mam dobry humor a jak patrzę na pasek postępu i widzę 95% i serducho na zielonym tle to już taka jestem happy
Miłego dnia, będę zaglądać sprawdzając czy któraś rodzi lub urodziła
Czyli moja Ala byłaby dzisiaj donoszona, a tak leży na mnie i puszcza bąki
jonka91, Ewelina88, Gwiazdeczka27, Agus89, Goosiaczek2, Wiki81, renia83, Bounia lubią tę wiadomość
-
Ag... wrote:Wiki pisalas wczoraj, ze Hanka ma zimne łapki.
KOstek tez ma, ale doczytalam ze temp dziecku mierzy sie na szyji ( w sensie czy nie jest spocony albo chlodny) bo ma niewykształconą jeszcze termoregulacje. Nie wierzylam ze mimo 23st moze mu byc zimno. Szyjke mial ok, a rączki mimo to chłodne.
A to dobrze wiedzieć, bo moja cudowność też ma zimne rączki, chociaż na karczku wszystko gra.
-
Isabelle ale masz ją przy sobie całą i zdrowiutką, i Twoja księżniczka może tulić się do ciebie ukochanej mamuni, mój ssie sobie w środku kciuka i nie jestnawet świadomy jak na niego czekamy razem z mężem...
A jak siedzi sobie tak w swojej willi to też martwie się czy u niego wszystko ok lepiej by było gdyby już przyszedł na swiatisabelle, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej
dawno się nie odzywałam ale cały was podczytuje i śledzę wasze porody:)
Wszystkim mamą gratuluję
Możecie mi wpisać termin cc na 7 Stycznia a imię córeczki Zuzanna
jonka91, Malenq, Ewelina88, MartaKD, Chanela, zielarka, Nuskaw, M4DZI4 lubią tę wiadomość