*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
kamilaaa_88 wrote:marrtka spokojnie, nie denerwuj się!
A jak mała była poprzednio ułożona i czemu byłaś na usg u innego gina?
No nic, chyba jednak będę się musiała do niej zgłosić z wynikiem badania, bo tak mi ten lekarz kazał, a poprzecznie ułożonego dziecka nie urodzę -
nick nieaktualnyszpilka wrote:zaczynam myslec ze przeziebienie nam sie roznosi przez forum, normalnie czuje jakby mnie cos bralo, trzeba bedzie wyciagnac ciezkie dziala czosnek, miod syrop prenalen itp a sie nigdzie w tym wietrze nie szlajam wrrr nie jest to najlepszy czas na przeziebienie
-
Powiem w skrocie.. Porod sn jest cudowny. O bolu juz nie mysle. Mialam podana oxy, bo szyjka przy przyjeciy nie przygotowana byla. Parte trwaly moze z 15 minut. A skurcze od podania oxy co 2 minuty. W niecala godzine szyjka sie rozwarla z 4 do 10, dokladnie w 35 mint. Placz dziecka cos pieknego! Dxiekuje za kciuki i gratulacje. A ja za wszystkue rowniez kciukam
EDIT:wkradl sie blad przy liczeniuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 03:25
Ag..., KasiaKwiatek, kamilaaa_88, Ewelina88, Nuskaw, szpilka, isabelle, magdalenka, lwuska55592, Welina, Viv78, Chanela, belldandy, Sista, rastafanka, Kawa, bluegirl89, M4DZI4, Delia lubią tę wiadomość
-
Nuskaw wrote:Szpilka jedziesz z imbirem, to Ci pomoże. Mówię Ci!
a jak nie to kupie
-
Jonka gratulacje!
Moje dziecię ma już 2330 g. Pewnie jeszcze kilka tygodni minie zanim doścignie takiego Filipa na przykład, ale dzielnie goni
Oli, odezwij się, jak sobie radzicie? Jak Oliwcia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 20:28
Becia81, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Melula wrote:Szpilko, fajna duża kuchnia, można poszaleć zarówno pod względem aranżacji, jak i miejsca, choć wiadomo - im większa tym droższa...
-
jonka GRATULUJĘ ! też życzę sobie takiego porodu.
Wiecie ja tam sobie myślę, że u mnie chyba nie ma szans na poród w terminie, bo ciąża liczy mi się od 6 kwietnia, a "serduszkowaliśmy" z mężem DOPIERO na początku maja więc Jasiek jeszcze niedojrzały ?? do porodu?? nie wiem sama...zazdroszczę tym którzy mają juz swoje maleństwa. Dzisiaj był u nas kuzyn ze swoim 5 miesięcznym synkiem - to już duży chłopak jest, a tak niedawno się urodził, leci ten czas. Pamiętam że baliśmy się że jak urodzę w grudniu to będą z jednego rocznika (wiecie ta sama szkoła, zapewne i klasa i predzej czy później porówania)jonka91 lubi tę wiadomość
-
magdalenka wrote:jonka GRATULUJĘ ! też życzę sobie takiego porodu.
Wiecie ja tam sobie myślę, że u mnie chyba nie ma szans na poród w terminie, bo ciąża liczy mi się od 6 kwietnia, a "serduszkowaliśmy" z mężem DOPIERO na początku maja więc Jasiek jeszcze niedojrzały ?? do porodu?? nie wiem sama...zazdroszczę tym którzy mają juz swoje maleństwa. Dzisiaj był u nas kuzyn ze swoim 5 miesięcznym synkiem - to już duży chłopak jest, a tak niedawno się urodził, leci ten czas. Pamiętam że baliśmy się że jak urodzę w grudniu to będą z jednego rocznika (wiecie ta sama szkoła, zapewne i klasa i predzej czy później porówania)
??
-
szpilka wrote:duze kuchnie to plus wiejskich domow do remontu, za to przy mniejszej i nieustawnej łatwiej sie zdecydować aby od razu robić pod wymiar
-
szpilka, magdalenka, Karolajla, lwuska55592, kamilaaa_88, kejti91, isabelle, Wiki81, Rybka1, Becia81, Chanela, belldandy, Maud11, MartaKD, rastafanka, Kawa, bluegirl89, M4DZI4, OliOla, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Melula wrote:a ile się namęczyliśmy, aby dobrać wersję kuchni najbardziej praktyczną, w której pomieści się wszystko, co chcemy. a żeby też wyglądała jakoś... mi się podoba, mimo iż do najwyższych półek muszę sięgać z drabinki.