*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cała noc Nie śpię. Masakryczbie bolą mnie dwa zęby... dentysta dopiero o 13, oby chociaż dała mi lekarstwo czy wypełnienie tymczasowe zanim chirurg mnie przyjmie na usunięcie 8 bo nie wyrobie... leki nie działają a we czwartek cc...
Nie mogę zostać Z bólem zębów I brzucha po cięciu bo coś sobie zrobię: ((
Jestem niewyspana i.zmęczona, A powinnam zbierać siły na poród ...
Czas się wlecze, niech już będzie chociaż 8...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 04:29
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Dziewczyny, jezeli ktoras urodziła w nocy, to grstuluje, jezeli ktoras jest e trakcie lub tuż przed, życzę dużo siły. Przyszedł czas i na mnie.
Wczoraj podczas rutynowej wizyty prywatnej u mojego lekarza, nie spodobał mu się zapis ktg. O 22 po wizycie trafiłam do szpitala, na sale porodowa. Nic się nie działo, wiec na patologie. Rano znowu ktg, tym razem za niskie tetno, położyli mnie na dalej porodowej i chyba beda robic ten test na wywołanie.
Jest mój lekarz na dyżurze, wiec super, ale feneralne jestem zesr...jak nie wiem co. Męża nie wpuszcza do mnie, badanie strasznie bolało, leze w szpitalnej koszuli - podartej. Ale personel B.mily.
3majcie kciuki kochane, ja za Was też trzymam. Termin mam na 14,16 wiec juz.M4DZI4, renia83, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyblador wrote:Maud ja dopiero jestem sześć dni po cc, a krwawienie też bardzo skąpe, aż się martwiłam, ale skoro nie jestem sama to pewnie tak może być
W każdym razie i położna i lekarz powiedzieli że dopóki nie boli brzuch i nie ma stanu podgorączkowego lub gorączki i nie ma całkowitej przerwy w krwawieniu dłuższej niż 2 doby to powinno być ok. -
nick nieaktualnyIzabelka88 wrote:3majcie kciuki kochane, ja za Was też trzymam. Termin mam na 14,16 wiec juz.
A męża pewnie wpuszczą jak już zacznie się właściwa akcja
Powodzenia!
-
Melua-gratuluję! Ale nam się tych Alicji rodzi sporo:)
u mnie spokój, byłam na ktg wieczorem u gina i powiedziec mu,że w piatek idę do szpitala, pośmialismy się, życzył mi powiedzenia i kazał tydzień po cc przyjśc na zdjęcie szwów,a dwa tygodnie po na kontrolę.
A ja się jeszcze nie spakowałam nawet do szpitala:)
Kawa, Chanela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy uprzedzili Was że jeśli karmicie dodatkowo butlą z mm to nie wolno brać wit K?? Żeby nie przewitaminizować dziecka bo mm zawiera już wit K a w pokarmie matki jej nie ma. Mi zwracała uwagę na to pielęgniarka a w szpitalu nic nie mówili
-
Maud11 wrote:Melula gratulacje!!!
Uparciuszek w końcu został eksmitowany
Ja ostatnio pisałam, chyba w odpowiedzi na posta Kawy, że po cc mam bardzo skąpe krwawienie.
Cofam to - dziś w 13 dobie po porodzie dosłownie dostałam krwotokuWyszłam spod prysznica i mnie zalało krwią... mnie i pół łazienki...
Toż nawet materac z Belli nie dałby temu rady. Ostatni raz tak krwawiłam (a nawet mniej) w 1 dobie po cc...Dzwoniłam do położnej i powiedziała że widocznie coś się odetkało i jeżeli się nie powtórzy to dobrze że się tak stało.
Dobrze że to w domu się stało a nie na zakupach - byłam dziś 2,5 godziny sama poza domem
Maud a położne oczyszczały Ci macice przed pionizacja? U mnie wyglądało to tak ze dwie położne przyszły do mnie jak jeszcze leżałam po cc i jedna podłożyła kilka warstw podkładów o druga naciskała mu na brzuch i wypłynęło ze mnie mnóstwo krwi takiej czerwonej i skrzepów. Powiedziały ze będzie mi sie wszystko lepiej oczyszczało i goiło.
Teraz jeszcze sporadycznie plamie, ale to zwykle po sikaniu na papierze cos tam delikatnie jest.www.styczniowki2015.phorum.pl -
Chanela wrote:Marta a myślałam że to tylko ja jestem wyjątkiem z tym pakowaniem. Coś tam mam przyszykowane, ale jakoś tak mam lenia żeby się zabrać do tego (albo wewnętrzny strach że po zapięciu zamka odejdą mi wody).
poczytam ksiązkę, wyspię się
ATy chyba już w ogóle masz czas jeszcze:) tylko nie przenoś do lutego:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 09:36
-
Mój mąż, mama i siostrzenica już przebierają nogami, nie mogą się doczekać i codziennie mi o tym mowią
Moi rodzice mają już dość duże wnuki, 15, 9, 8 i 6 lat,więc teraz czekają na niemowlaczka:)
A ja już tęsknię za ciążąAle drugiej nie planujemy szybko,a może już nie będzie mi w ogóle dane.A to taki cudowny stan:)
-
Kawa wrote:Dziewczyny czy uprzedzili Was że jeśli karmicie dodatkowo butlą z mm to nie wolno brać wit K?? Żeby nie przewitaminizować dziecka bo mm zawiera już wit K a w pokarmie matki jej nie ma. Mi zwracała uwagę na to pielęgniarka a w szpitalu nic nie mówili
mam na zaleceniach szpitalnych, mowili w szpitalu, na SR, polozna tez:)
Kawa lubi tę wiadomość