X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • gonek Przyjaciółka

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa dzieki za wyjasnienie jak blondynce,teraz powinno byc dobrze :)))

ic4i9f.jpg

Cynamonek30, M4DZI4, Gwiazdeczka27, Kawa, Maud11, GabiKOR, Malenq, jonka91, isabelle, Cookie, Monifah, agnb6, agnb6 lubią tę wiadomość

f2w3rjjguyawgot1.png
  • gonek Przyjaciółka

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PIEKNIE :))

f2w3rjjguyawgot1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liliana wrote:
    Monika, widzę że mamy zbliżony gust książkowy :)
    uwielbiam zagadki, akcję i jakiś mini romansik w tle :)

"Prędkość" polecam - tylko uważaj na "stare" książki bo mozesz się zrazić...są strasznie małorealistyczne (jacys ludzie zmieniający się w jaszczurki, albo mężczyźńi połaczeni umysłami tylko przez to że obaj mieli przetoczoną krew przez tego samego lekarza - bujda), ja jestem strasznie ciekawa tej "Przepowiedni" Koontz'a - podobno rewelacja, z Cobena "Mistyfikacja" mi się jeszcze podobała, ale czytałąm też coś o jakimś koszykarzu i to już niekoniecznie. A jeżeli chodzi o Browna i "Anioły..." to ksiażka zdecydowanie lepsza niż film, filmem byłam mocno rozczarowana. Grey...moje zdanie jest dość ciężkie o autorce...ale znam masę dziewczyn, które były książką zachwycone, więc niech każdy wyrobi sobie swój gust :) Jak masz coś godnego polecenia z "naszej" tematyki to ja chętnie przyjme listę :P

Gonek jaki super maluszek :)
    A co do spania ja się dziś budziłam niezliczoną ilość razy, głupoty takie mi się śniły ze głowa mała...no i sikam w nocy, tak ze 2 razy, choć dziś było chyba z 6 :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 13:43

Cynamonek30 lubi tę wiadomość

• Cynamonek30 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Gonek bardzo lubie takie fotki :) jeszcze mogłabyś swoj brzuszek wrzucic :)

zi13skjo0ong6u20.png
  • gonek Przyjaciółka

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JEST I BRZUSZEK CYNAMONKU...RANO TROSZKE MNIEJSZY...DZIWNIE WYGLADA,GORY I DOLINY ;))

5zjwc9.jpg

Cynamonek30, agattee, waszka88, Gwiazdeczka27, MonikaDM, Maud11, GabiKOR, Monifah, agnb6 lubią tę wiadomość

f2w3rjjguyawgot1.png
  • Cynamonek30 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śliczny Apartamencik ma maluszek :)
    jeszcze raz Gratuluje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 13:55

zi13skjo0ong6u20.png
  • agattee Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez ostatnio zle sie spi, poduszka jakas niewygodna albo za miekka albo za twarda. Rowniez w nocy czesto sie budze i chodze sikac.

No i od dluzszego czasu codziennie po kilka razy towarzyszy mi czkawka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 13:55

wff22n0ab6iac00e.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gonek to twoja pierwsza ciąża? fajny masz juz ten brzuszek, ja ma polowe z tego:(

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • agattee Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gonek ale masz fajny brzuch ! :O kurcze, u mnie to w ogole nic nie ma, rano jak wstalam to taka plaszczyzna... odstaje mi dopiero jak sobie pojem. Chcialabym juz taki jak Ty :D

A czytalam kiedys, ze kobiety ktore juz rodzily to u nich zdecydowanie szybciej widac brzuszek :)

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

wff22n0ab6iac00e.png
  • Cynamonek30 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Gonek to twoja pierwsza ciąża? fajny masz juz ten brzuszek, ja ma polowe z tego:(
    ============================================================================================
    trzecia ciąża Gonka :) i chyba bedzie 3 chłopiec :)

Ag..., Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość

zi13skjo0ong6u20.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agattee wrote:
    gonek ale masz fajny brzuch ! :O kurcze, u mnie to w ogole nic nie ma, rano jak wstalam to taka plaszczyzna... odstaje mi dopiero jak sobie pojem. Chcialabym juz taki jak Ty :D

A czytalam kiedys, ze kobiety ktore juz rodzily to u nich zdecydowanie szybciej widac brzuszek :)

mam tak samo jak ty, dlatego pytalam czy to pierwsza:)
    wogole na wadze mi nie przybywa, ale lekarz powiedzial ze to podobno bo miesnie zieniaja sie w tluszcz w ciazy a on jest lzejszy:/ no mam nadzieje ze jednak cos przybiore.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamonek30 wrote:
    ============================================================================================
    trzecia ciąża Gonka :) i chyba bedzie 3 chłopiec :)

aaa no to wyjasnia czemu brzusio tak ladnie widoczny:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • gonek Przyjaciółka

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje Cynamonku30 :)
    Ag to moja trzecia ciaza i dlatego mam juz taki brzuch...w pierwszej ciazy taki mialam w piatym miesiacu,w drugiej w czwartym a w tej w trzecim...wiec jak bedziecie trzeci raz w ciazy to szybko Wam brzuszki wyjda ;))) ciesze sie,ze juz taki mam bo to ostatnia ciaza wiec musze sie nacieszyc od poczatku

Cynamonek30, Ag... lubią tę wiadomość

f2w3rjjguyawgot1.png
  • Cynamonek30 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agattee wrote:

===========================================================================================g======
    Agattee i Tobie wyskoczy niedługo piłeczka :)
    ja tez mam bardziej wieczorem ,ale od 2 dni dostrzegam też rano zaokrąglenie :) albo chce dostrzegac :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 14:11

zi13skjo0ong6u20.png
  • gonek Przyjaciółka

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag a Twoja to ktora ciaza?
    druga mialam cesarke,ponoc miesnie po niej sa ...hmm a raczej ich nie ma ;)) wiec ten brzuch jest jaki jest ;)))

f2w3rjjguyawgot1.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gonek, to ja swojego zdjęcia wstawiać nie muszę bo tak jak bym siebie widziała na zdjęciu :) Już noszę spodnie ciążowe, bo mnie tak cisnęło, że nie do wytrzymania. SUPER FOTKI :)

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gonek wrote:
    Ag a Twoja to ktora ciaza?
    druga mialam cesarke,ponoc miesnie po niej sa ...hmm a raczej ich nie ma ;)) wiec ten brzuch jest jaki jest ;)))

moja pierwsza:) sliczny brzusio masz, ciesz się ciążą. ja juz nie moge sie doczekać takiego brzuchatka:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 14:19

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gonek nie obrażaj blondynek bo tleniona Ci to tłumaczyła! :D

Swoją drogą piękny brzusio, u mnie dalej decha :P

Chyba idę pojeść :)

• M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane popołudniowo :)
    Ja niedawno z zakupów wróciałam i padam z nóg.Właśnie jem obiadek i chyba pora na drzemkę zważywszy że deszcz zaczął padac i nic już się nie chce :p
    Gonek śliczny brzusio i super lokator :) cudeńka!!!U mnie brzusio jeszcze nie taki duży ale też już spory bo to druga ciąża a podobno przy kolejnych widac trochę wcześniej niż u pierworódek.No i oczywiście nie mogłam się powstrzymac i kupiłam pierwsze ciuszki dla maleństwa.ale tylko 3 sztuki :D I pomyślałam że dam je dla męża jako taki prezent z okazji dnia ojca.Zapakowałam ładnie i podpisałam "Dla Taty od Fasolki".Myslę że się ucieszy :)Miłego dzionka wszystkim i kciukam za dzisiejsze wizyty,badania!!! <3 <3

Cynamonek30, Gwiazdeczka27, kasia86 lubią tę wiadomość

relgh371ssmqv4f3.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O , a mam takie pytanko do kobietek , które są już w kolejnej ciąży: w którym tygodniu poczułyście pierwsze ruchy dziecka nie w pierwszej a w kolejnej już ciąży?

A i mam też do wszystkich pytanie , trochę takie bardzo dyskretne oczywiście nie musicie odpowiadać. Czy igraszkujecie ze swoimi partnerami? Ja to osobiście nie mam na to wcale ochoty ( może to siedzi w psychice, że boje się o maleństwo) zresztą muszę też zapytać się gina czy możemy bo na początku miałam delikatne ale jednak plamienia.

mhsvp07w3ex0n696.png
‹‹ 188 189 190 191 192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ