*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyliliana wrote:Monika, widzę że mamy zbliżony gust książkowy
uwielbiam zagadki, akcję i jakiś mini romansik w tle
"Prędkość" polecam - tylko uważaj na "stare" książki bo mozesz się zrazić...są strasznie małorealistyczne (jacys ludzie zmieniający się w jaszczurki, albo mężczyźńi połaczeni umysłami tylko przez to że obaj mieli przetoczoną krew przez tego samego lekarza - bujda), ja jestem strasznie ciekawa tej "Przepowiedni" Koontz'a - podobno rewelacja, z Cobena "Mistyfikacja" mi się jeszcze podobała, ale czytałąm też coś o jakimś koszykarzu i to już niekoniecznie. A jeżeli chodzi o Browna i "Anioły..." to ksiażka zdecydowanie lepsza niż film, filmem byłam mocno rozczarowana. Grey...moje zdanie jest dość ciężkie o autorce...ale znam masę dziewczyn, które były książką zachwycone, więc niech każdy wyrobi sobie swój gust Jak masz coś godnego polecenia z "naszej" tematyki to ja chętnie przyjme listę
Gonek jaki super maluszek
A co do spania ja się dziś budziłam niezliczoną ilość razy, głupoty takie mi się śniły ze głowa mała...no i sikam w nocy, tak ze 2 razy, choć dziś było chyba z 6
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 13:43
Cynamonek30 lubi tę wiadomość
-
Mi tez ostatnio zle sie spi, poduszka jakas niewygodna albo za miekka albo za twarda. Rowniez w nocy czesto sie budze i chodze sikac.
No i od dluzszego czasu codziennie po kilka razy towarzyszy mi czkawka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 13:55
Cynamonek30 lubi tę wiadomość
-
gonek ale masz fajny brzuch ! kurcze, u mnie to w ogole nic nie ma, rano jak wstalam to taka plaszczyzna... odstaje mi dopiero jak sobie pojem. Chcialabym juz taki jak Ty
A czytalam kiedys, ze kobiety ktore juz rodzily to u nich zdecydowanie szybciej widac brzuszekGwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:Gonek to twoja pierwsza ciąża? fajny masz juz ten brzuszek, ja ma polowe z tego:(
trzecia ciąża Gonka i chyba bedzie 3 chłopiec
Ag..., Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
agattee wrote:gonek ale masz fajny brzuch ! kurcze, u mnie to w ogole nic nie ma, rano jak wstalam to taka plaszczyzna... odstaje mi dopiero jak sobie pojem. Chcialabym juz taki jak Ty
A czytalam kiedys, ze kobiety ktore juz rodzily to u nich zdecydowanie szybciej widac brzuszek
mam tak samo jak ty, dlatego pytalam czy to pierwsza:)
wogole na wadze mi nie przybywa, ale lekarz powiedzial ze to podobno bo miesnie zieniaja sie w tluszcz w ciazy a on jest lzejszy:/ no mam nadzieje ze jednak cos przybiore. -
dziekuje Cynamonku30
Ag to moja trzecia ciaza i dlatego mam juz taki brzuch...w pierwszej ciazy taki mialam w piatym miesiacu,w drugiej w czwartym a w tej w trzecim...wiec jak bedziecie trzeci raz w ciazy to szybko Wam brzuszki wyjda )) ciesze sie,ze juz taki mam bo to ostatnia ciaza wiec musze sie nacieszyc od poczatkuCynamonek30, Ag... lubią tę wiadomość
-
agattee wrote:gonek ale masz fajny brzuch ! kurcze, u mnie to w ogole nic nie ma, rano jak wstalam to taka plaszczyzna... odstaje mi dopiero jak sobie pojem. Chcialabym juz taki jak Ty
A czytalam kiedys, ze kobiety ktore juz rodzily to u nich zdecydowanie szybciej widac brzuszek
Agattee i Tobie wyskoczy niedługo piłeczka
ja tez mam bardziej wieczorem ,ale od 2 dni dostrzegam też rano zaokrąglenie albo chce dostrzegacWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 14:11
-
gonek wrote:Ag a Twoja to ktora ciaza?
druga mialam cesarke,ponoc miesnie po niej sa ...hmm a raczej ich nie ma ) wiec ten brzuch jest jaki jest ))
moja pierwsza:) sliczny brzusio masz, ciesz się ciążą. ja juz nie moge sie doczekać takiego brzuchatka:PWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 14:19
-
nick nieaktualny
-
Witam kochane popołudniowo
Ja niedawno z zakupów wróciałam i padam z nóg.Właśnie jem obiadek i chyba pora na drzemkę zważywszy że deszcz zaczął padac i nic już się nie chce :p
Gonek śliczny brzusio i super lokator cudeńka!!!U mnie brzusio jeszcze nie taki duży ale też już spory bo to druga ciąża a podobno przy kolejnych widac trochę wcześniej niż u pierworódek.No i oczywiście nie mogłam się powstrzymac i kupiłam pierwsze ciuszki dla maleństwa.ale tylko 3 sztuki I pomyślałam że dam je dla męża jako taki prezent z okazji dnia ojca.Zapakowałam ładnie i podpisałam "Dla Taty od Fasolki".Myslę że się ucieszy :)Miłego dzionka wszystkim i kciukam za dzisiejsze wizyty,badania!!!Cynamonek30, Gwiazdeczka27, kasia86 lubią tę wiadomość
-
O , a mam takie pytanko do kobietek , które są już w kolejnej ciąży: w którym tygodniu poczułyście pierwsze ruchy dziecka nie w pierwszej a w kolejnej już ciąży?
A i mam też do wszystkich pytanie , trochę takie bardzo dyskretne oczywiście nie musicie odpowiadać. Czy igraszkujecie ze swoimi partnerami? Ja to osobiście nie mam na to wcale ochoty ( może to siedzi w psychice, że boje się o maleństwo) zresztą muszę też zapytać się gina czy możemy bo na początku miałam delikatne ale jednak plamienia.