X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • gonek Przyjaciółka

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa dzieki za wyjasnienie jak blondynce,teraz powinno byc dobrze :)))

ic4i9f.jpg

Cynamonek30, M4DZI4, Gwiazdeczka27, Kawa, Maud11, GabiKOR, Malenq, jonka91, isabelle, Cookie, Monifah, agnb6, agnb6 lubią tę wiadomość

f2w3rjjguyawgot1.png
  • gonek Przyjaciółka

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PIEKNIE :))

f2w3rjjguyawgot1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liliana wrote:
    Monika, widzę że mamy zbliżony gust książkowy :)
    uwielbiam zagadki, akcję i jakiś mini romansik w tle :)

"Prędkość" polecam - tylko uważaj na "stare" książki bo mozesz się zrazić...są strasznie małorealistyczne (jacys ludzie zmieniający się w jaszczurki, albo mężczyźńi połaczeni umysłami tylko przez to że obaj mieli przetoczoną krew przez tego samego lekarza - bujda), ja jestem strasznie ciekawa tej "Przepowiedni" Koontz'a - podobno rewelacja, z Cobena "Mistyfikacja" mi się jeszcze podobała, ale czytałąm też coś o jakimś koszykarzu i to już niekoniecznie. A jeżeli chodzi o Browna i "Anioły..." to ksiażka zdecydowanie lepsza niż film, filmem byłam mocno rozczarowana. Grey...moje zdanie jest dość ciężkie o autorce...ale znam masę dziewczyn, które były książką zachwycone, więc niech każdy wyrobi sobie swój gust :) Jak masz coś godnego polecenia z "naszej" tematyki to ja chętnie przyjme listę :P

Gonek jaki super maluszek :)
    A co do spania ja się dziś budziłam niezliczoną ilość razy, głupoty takie mi się śniły ze głowa mała...no i sikam w nocy, tak ze 2 razy, choć dziś było chyba z 6 :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 13:43

Cynamonek30 lubi tę wiadomość

• Cynamonek30 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Gonek bardzo lubie takie fotki :) jeszcze mogłabyś swoj brzuszek wrzucic :)

zi13skjo0ong6u20.png
  • gonek Przyjaciółka

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JEST I BRZUSZEK CYNAMONKU...RANO TROSZKE MNIEJSZY...DZIWNIE WYGLADA,GORY I DOLINY ;))

5zjwc9.jpg

Cynamonek30, agattee, waszka88, Gwiazdeczka27, MonikaDM, Maud11, GabiKOR, Monifah, agnb6 lubią tę wiadomość

f2w3rjjguyawgot1.png
  • Cynamonek30 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śliczny Apartamencik ma maluszek :)
    jeszcze raz Gratuluje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 13:55

zi13skjo0ong6u20.png
  • agattee Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez ostatnio zle sie spi, poduszka jakas niewygodna albo za miekka albo za twarda. Rowniez w nocy czesto sie budze i chodze sikac.

No i od dluzszego czasu codziennie po kilka razy towarzyszy mi czkawka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 13:55

wff22n0ab6iac00e.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gonek to twoja pierwsza ciąża? fajny masz juz ten brzuszek, ja ma polowe z tego:(

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • agattee Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gonek ale masz fajny brzuch ! :O kurcze, u mnie to w ogole nic nie ma, rano jak wstalam to taka plaszczyzna... odstaje mi dopiero jak sobie pojem. Chcialabym juz taki jak Ty :D

A czytalam kiedys, ze kobiety ktore juz rodzily to u nich zdecydowanie szybciej widac brzuszek :)

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

wff22n0ab6iac00e.png
  • Cynamonek30 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Gonek to twoja pierwsza ciąża? fajny masz juz ten brzuszek, ja ma polowe z tego:(
    ============================================================================================
    trzecia ciąża Gonka :) i chyba bedzie 3 chłopiec :)

Ag..., Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość

zi13skjo0ong6u20.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agattee wrote:
    gonek ale masz fajny brzuch ! :O kurcze, u mnie to w ogole nic nie ma, rano jak wstalam to taka plaszczyzna... odstaje mi dopiero jak sobie pojem. Chcialabym juz taki jak Ty :D

A czytalam kiedys, ze kobiety ktore juz rodzily to u nich zdecydowanie szybciej widac brzuszek :)

mam tak samo jak ty, dlatego pytalam czy to pierwsza:)
    wogole na wadze mi nie przybywa, ale lekarz powiedzial ze to podobno bo miesnie zieniaja sie w tluszcz w ciazy a on jest lzejszy:/ no mam nadzieje ze jednak cos przybiore.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamonek30 wrote:
    ============================================================================================
    trzecia ciąża Gonka :) i chyba bedzie 3 chłopiec :)

aaa no to wyjasnia czemu brzusio tak ladnie widoczny:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • gonek Przyjaciółka

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje Cynamonku30 :)
    Ag to moja trzecia ciaza i dlatego mam juz taki brzuch...w pierwszej ciazy taki mialam w piatym miesiacu,w drugiej w czwartym a w tej w trzecim...wiec jak bedziecie trzeci raz w ciazy to szybko Wam brzuszki wyjda ;))) ciesze sie,ze juz taki mam bo to ostatnia ciaza wiec musze sie nacieszyc od poczatku

Cynamonek30, Ag... lubią tę wiadomość

f2w3rjjguyawgot1.png
  • Cynamonek30 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agattee wrote:

===========================================================================================g======
    Agattee i Tobie wyskoczy niedługo piłeczka :)
    ja tez mam bardziej wieczorem ,ale od 2 dni dostrzegam też rano zaokrąglenie :) albo chce dostrzegac :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 14:11

zi13skjo0ong6u20.png
  • gonek Przyjaciółka

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag a Twoja to ktora ciaza?
    druga mialam cesarke,ponoc miesnie po niej sa ...hmm a raczej ich nie ma ;)) wiec ten brzuch jest jaki jest ;)))

f2w3rjjguyawgot1.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gonek, to ja swojego zdjęcia wstawiać nie muszę bo tak jak bym siebie widziała na zdjęciu :) Już noszę spodnie ciążowe, bo mnie tak cisnęło, że nie do wytrzymania. SUPER FOTKI :)

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gonek wrote:
    Ag a Twoja to ktora ciaza?
    druga mialam cesarke,ponoc miesnie po niej sa ...hmm a raczej ich nie ma ;)) wiec ten brzuch jest jaki jest ;)))

moja pierwsza:) sliczny brzusio masz, ciesz się ciążą. ja juz nie moge sie doczekać takiego brzuchatka:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 14:19

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gonek nie obrażaj blondynek bo tleniona Ci to tłumaczyła! :D

Swoją drogą piękny brzusio, u mnie dalej decha :P

Chyba idę pojeść :)

• M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane popołudniowo :)
    Ja niedawno z zakupów wróciałam i padam z nóg.Właśnie jem obiadek i chyba pora na drzemkę zważywszy że deszcz zaczął padac i nic już się nie chce :p
    Gonek śliczny brzusio i super lokator :) cudeńka!!!U mnie brzusio jeszcze nie taki duży ale też już spory bo to druga ciąża a podobno przy kolejnych widac trochę wcześniej niż u pierworódek.No i oczywiście nie mogłam się powstrzymac i kupiłam pierwsze ciuszki dla maleństwa.ale tylko 3 sztuki :D I pomyślałam że dam je dla męża jako taki prezent z okazji dnia ojca.Zapakowałam ładnie i podpisałam "Dla Taty od Fasolki".Myslę że się ucieszy :)Miłego dzionka wszystkim i kciukam za dzisiejsze wizyty,badania!!! <3 <3

Cynamonek30, Gwiazdeczka27, kasia86 lubią tę wiadomość

relgh371ssmqv4f3.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O , a mam takie pytanko do kobietek , które są już w kolejnej ciąży: w którym tygodniu poczułyście pierwsze ruchy dziecka nie w pierwszej a w kolejnej już ciąży?

A i mam też do wszystkich pytanie , trochę takie bardzo dyskretne oczywiście nie musicie odpowiadać. Czy igraszkujecie ze swoimi partnerami? Ja to osobiście nie mam na to wcale ochoty ( może to siedzi w psychice, że boje się o maleństwo) zresztą muszę też zapytać się gina czy możemy bo na początku miałam delikatne ale jednak plamienia.

mhsvp07w3ex0n696.png
‹‹ 188 189 190 191 192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ