X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja20 spokojnie, każdy organizm jest inny, jedne dziewczyny już teraz mogą mieć częstomocz inne mogą mieć w późniejszym etapie ciąży a jeszcze inne wcale mogą nie mieć to samo tyczy się i innych objawów :)

Aby umieścić suwaczek:
    kliknij na suwaczek jednej z dziewczyn - przekieruje Cię do odpowiedniej strony.
    Postępuj zgodnie z instrukcją na stronie
    Na ovufriend w prawym górnym rogu wejdź w ustawienia, wybierz zakładkę SPOŁECZNOŚĆ, skopiuj link ze strony suwaczka BBCode i wklej w oknie "twój podpis na forum" (w zakładce SPOŁECZNOŚĆ) :)

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 dziękuję bardzo za odpowiedź :) Już jestem spokojna :) Wszystkim się stresuję w tej ciąży... pierwszą poroniłam i boję się żeby tym razem wszystko było jak najlepiej...

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GabiKOR to ja mam takiego terrorystę.....hehehe właśnie uciszyłam JE jabłkiem hehehe

• Kasminda Debiutantka

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow, nie było mnie 5 dni a tu tyle postów do nadrobienia...

xnw43e3kuyd1zaig.png
  • gonek Przyjaciółka

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie mamusie.
    Niedawno wrocilam z badan prenatalnych,czyli usg plus krew (test papa)...wg usg z maluszkiem wszystko w porzadku,wszystkie pomiary sa dobre,a na caly wynik musze poczekac do 8.06.
    lekarz pokazuje mi gdzie raczka,nozka,a ja pytam czy widac co miedzy nozkami,wiec on na to,ze wedlug niego i kata miednicy (u chlopcow i dziewczynek pod innym katem uklada sie miednica) to jest CHLOPIEC!!!!!!!!!!! TRZECI!!!!!!!!!!!mowie do meza,(bo stal obok) "ja zwariuje z wami chlopakami" ;)))) no oszaleje,sami chlopcy u nas sie rodza,ja trzech,brat trzech,biedne te babcie :)) ale najwazniejsze zeby moj trzeci synek byl zdrowy jak starsza dwojka i bede szczesliwa...ale nie powiem,bo corka mi sie tak marzyla...
    chcialam Wam wstawic zdjecie,bo fajne,plecki,pupka,nozki tak fajnie widac,(tak tylem,troche bokiem sie obrocil)choc telefonem zrobilam to troche sie rozmazuje ale pewnie byscie widzialy gdzie co jest,tylko nie wiem czy mi sie uda,sprobuje...

Kawa, GabiKOR, MonikaDM, M4DZI4, jonka91, Malenq lubią tę wiadomość

f2w3rjjguyawgot1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie marzy poznać płeć na prenatalnym.. ahh :) po wyjściu z badań zrobiłabym mega zakupy! :)

gonek do trzech razy sztuka czy dacie sobie ostatnią szansę na dziewczynkę? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 13:12

• gonek Przyjaciółka

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i nie wiem dziewczyny jak mam to zrobic,.kurcze czasami jak typowa blondynka...;(( mam nadzieje,ze ktoras z was mi wytlumaczy krok po kroku jak wkleja sie zdjecie...masakra jakas,wstyd...normalnie wysylam zdjecia,ale tu pewnie trzeba wejsc w jakies inne opcje,ktorych ja nie widze,albo zmienic jakos to zdjecie...no nie wiem...POMOCY!!! :))))))))

MonikaDM lubi tę wiadomość

f2w3rjjguyawgot1.png
  • Cynamonek30 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gonek wrote:
    i nie wiem dziewczyny jak mam to zrobic,.kurcze czasami jak typowa blondynka...;(( mam nadzieje,ze ktoras z was mi wytlumaczy krok po kroku jak wkleja sie zdjecie...masakra jakas,wstyd...normalnie wysylam zdjecia,ale tu pewnie trzeba wejsc w jakies inne opcje,ktorych ja nie widze,albo zmienic jakos to zdjecie...no nie wiem...POMOCY!!! :))))))))
    tinypic.com/

zi13skjo0ong6u20.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja pytanie z innej beczki.. śpicie dobrze?

Ja od kilku dni (jak nie od tygodni) po prostu budzę się co chwilę, mam głupie, krótkie sny, i co chwilę się budzę bo nie umiem znaleźć wygody. Coś za zimno, za gorąco, i rano jestem kompletnie niewyspana.

Zastanwiam się, czy to ma jakiś związek z hormonami, bo nigdy tak nie miałam (jestem śpiochem) a już wogóle nie było, żeby to trwało noc w noc

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak byłam na wizycie w piątek to gin nam powiedział, że gdyby dzisiaj miał stwierdzić jakiej płci jest dziecko to stawiał by na dziewczynkę. :D W sumie to powiedział, że na 51% dziewczynka a 49% chłopak. :D

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Cynamonek30 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:

Ja od kilku dni (jak nie od tygodni) po prostu budzę się co chwilę, mam głupie, krótkie sny, i co chwilę się budzę bo nie umiem znaleźć wygody. Coś za zimno, za gorąco, i rano jestem kompletnie niewyspana.

Zastanwiam się, czy to ma jakiś związek z hormonami, bo nigdy tak nie miałam (jestem śpiochem) a już wogóle nie było, żeby to trwało noc w noc
    ============================================================================================= hej.:)
    jeśli chodzi o mnie to budze sie tylko raz za to mam pełno dziwnych snów... mam tak od owulacji wczesniej tak nie miałam ;D

zi13skjo0ong6u20.png
  • liliana Ekspertka

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Kawa ja mam tak samo, jak wcześniej słodycze mogły nie istnieć, tak teraz nie mogę być w ich "zasięgu" hehehehe
    a co do podróży to ja 7go lipca wylatuję na urlopik do Włoch i mam nadzieję, że już do tego czasu nie będzie heheh...wczoraj też byłam na wyjeździe "objazdowym" i jakoś dobrze to zniosłam:)

a dokąd lecisz Malenq? byłam na podróży poślubnej w Toskanii - najpiękniejsze miejsce na Ziemi!

zazdroszczę Wam strasznie tych wakacyjnych wyjazdów.
    Ja dziś dosłownie na 1h wstanę i podjadę do Taty z życzeniami. To i tak wielka radocha, bo jak już wspomniałam - 5. tydzień w łóżeczku.

Jestem typem podróżnika. Od wielu lat praktycznie wszystkie nasze oszczędności wydawaliśmy na turystykę, ale teraz zmieniły się priorytety :(
    Mój wyjazd do USA w listopadzie (ślub Siory) też stoi pod wielkim znakiem zapytania. Miałam jechać po wizę, za tydzień, ale doszłam do wniosku, że jest jeszcze czas, a maluszek teraz najważniejszy :)

relgcwa11d8kpmkr.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:

Też tak mam. Wiercę się i nie mogę się ułożyć. Szybko idę spać i wcześnie wstaje.

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • GabiKOR Przyjaciółka

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene nie martw się Ja też mam problem ze spaniem (a z natury jestem również śpiochem). Przebudzam się, wiercę (z boku na bok) i też mam dziwne sny.Chyba takie są uroki naszego stanu ;)

8p3oskjofs7x7hbx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tinypic.com/ gonek wchodzisz na tę stronę dajesz plik wybierz zdj-> rozmiar zdj daj ten 3 albo 4 licząc od góry-> prześlij teraz-> wyświetlają się linki, kopiujesz link i wklejasz tu na forum ;)

• Ag... Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    armia homeopatycznych leków i oby obeszlo sie bez antybiotyków, jak nie przjedzie do czwartku to mam przyjsc ponownie. to jakas infekcja wirusowa wyjątkowo oslabiająca:/ takze dobrze ze nie angina

generalnie jakby lekarz idiota w ptk przepisal mi cos wiecej niz tabletki do ssania to dzis juz bylabym zdrowa, a tak przez weekend hodowalam w sobie jakies swinswto:/
    l4 na caly tydzien.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 13:33

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Martaaa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To widzę, że ja jedyna jestem totalne wasze przeciwieństwo - śpię od 22 do 8 rano, a potem śpię od ok 14 do 17 :P

relgh371rphwpz6l.png
  • gonek Przyjaciółka

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamonek30 dziekuje,kombinuje jak moge ale nic mi nie wychodzi...nie wiem czy teraz link wkleic czy co...probuje,moze sie uda :)

http://i61.tinypic.com/svgieq.jpg

f2w3rjjguyawgot1.png
  • gonek Przyjaciółka

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    svgieq.jpg

GabiKOR, Cynamonek30, kejti91, Kawa, jonka91 lubią tę wiadomość

f2w3rjjguyawgot1.png
  • gonek Przyjaciółka

Wysłany: 23 czerwca 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ludzie jakie wielkie!!!ale jest :))))))))

M4DZI4 lubi tę wiadomość

f2w3rjjguyawgot1.png
‹‹ 187 188 189 190 191 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ