*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrycja20 spokojnie, każdy organizm jest inny, jedne dziewczyny już teraz mogą mieć częstomocz inne mogą mieć w późniejszym etapie ciąży a jeszcze inne wcale mogą nie mieć to samo tyczy się i innych objawów
Aby umieścić suwaczek:
kliknij na suwaczek jednej z dziewczyn - przekieruje Cię do odpowiedniej strony.
Postępuj zgodnie z instrukcją na stronie
Na ovufriend w prawym górnym rogu wejdź w ustawienia, wybierz zakładkę SPOŁECZNOŚĆ, skopiuj link ze strony suwaczka BBCode i wklej w oknie "twój podpis na forum" (w zakładce SPOŁECZNOŚĆ) -
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie mamusie.
Niedawno wrocilam z badan prenatalnych,czyli usg plus krew (test papa)...wg usg z maluszkiem wszystko w porzadku,wszystkie pomiary sa dobre,a na caly wynik musze poczekac do 8.06.
lekarz pokazuje mi gdzie raczka,nozka,a ja pytam czy widac co miedzy nozkami,wiec on na to,ze wedlug niego i kata miednicy (u chlopcow i dziewczynek pod innym katem uklada sie miednica) to jest CHLOPIEC!!!!!!!!!!! TRZECI!!!!!!!!!!!mowie do meza,(bo stal obok) "ja zwariuje z wami chlopakami" ))) no oszaleje,sami chlopcy u nas sie rodza,ja trzech,brat trzech,biedne te babcie ) ale najwazniejsze zeby moj trzeci synek byl zdrowy jak starsza dwojka i bede szczesliwa...ale nie powiem,bo corka mi sie tak marzyla...
chcialam Wam wstawic zdjecie,bo fajne,plecki,pupka,nozki tak fajnie widac,(tak tylem,troche bokiem sie obrocil)choc telefonem zrobilam to troche sie rozmazuje ale pewnie byscie widzialy gdzie co jest,tylko nie wiem czy mi sie uda,sprobuje...Kawa, GabiKOR, MonikaDM, M4DZI4, jonka91, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
i nie wiem dziewczyny jak mam to zrobic,.kurcze czasami jak typowa blondynka...;(( mam nadzieje,ze ktoras z was mi wytlumaczy krok po kroku jak wkleja sie zdjecie...masakra jakas,wstyd...normalnie wysylam zdjecia,ale tu pewnie trzeba wejsc w jakies inne opcje,ktorych ja nie widze,albo zmienic jakos to zdjecie...no nie wiem...POMOCY!!! )))))))
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
gonek wrote:i nie wiem dziewczyny jak mam to zrobic,.kurcze czasami jak typowa blondynka...;(( mam nadzieje,ze ktoras z was mi wytlumaczy krok po kroku jak wkleja sie zdjecie...masakra jakas,wstyd...normalnie wysylam zdjecia,ale tu pewnie trzeba wejsc w jakies inne opcje,ktorych ja nie widze,albo zmienic jakos to zdjecie...no nie wiem...POMOCY!!! )))))))
-
To ja pytanie z innej beczki.. śpicie dobrze?
Ja od kilku dni (jak nie od tygodni) po prostu budzę się co chwilę, mam głupie, krótkie sny, i co chwilę się budzę bo nie umiem znaleźć wygody. Coś za zimno, za gorąco, i rano jestem kompletnie niewyspana.
Zastanwiam się, czy to ma jakiś związek z hormonami, bo nigdy tak nie miałam (jestem śpiochem) a już wogóle nie było, żeby to trwało noc w noc -
Selene wrote:To ja pytanie z innej beczki.. śpicie dobrze?
Ja od kilku dni (jak nie od tygodni) po prostu budzę się co chwilę, mam głupie, krótkie sny, i co chwilę się budzę bo nie umiem znaleźć wygody. Coś za zimno, za gorąco, i rano jestem kompletnie niewyspana.
Zastanwiam się, czy to ma jakiś związek z hormonami, bo nigdy tak nie miałam (jestem śpiochem) a już wogóle nie było, żeby to trwało noc w noc
jeśli chodzi o mnie to budze sie tylko raz za to mam pełno dziwnych snów... mam tak od owulacji wczesniej tak nie miałam -
Malenq wrote:Kawa ja mam tak samo, jak wcześniej słodycze mogły nie istnieć, tak teraz nie mogę być w ich "zasięgu" hehehehe
a co do podróży to ja 7go lipca wylatuję na urlopik do Włoch i mam nadzieję, że już do tego czasu nie będzie heheh...wczoraj też byłam na wyjeździe "objazdowym" i jakoś dobrze to zniosłam:)
a dokąd lecisz Malenq? byłam na podróży poślubnej w Toskanii - najpiękniejsze miejsce na Ziemi!
zazdroszczę Wam strasznie tych wakacyjnych wyjazdów.
Ja dziś dosłownie na 1h wstanę i podjadę do Taty z życzeniami. To i tak wielka radocha, bo jak już wspomniałam - 5. tydzień w łóżeczku.
Jestem typem podróżnika. Od wielu lat praktycznie wszystkie nasze oszczędności wydawaliśmy na turystykę, ale teraz zmieniły się priorytety
Mój wyjazd do USA w listopadzie (ślub Siory) też stoi pod wielkim znakiem zapytania. Miałam jechać po wizę, za tydzień, ale doszłam do wniosku, że jest jeszcze czas, a maluszek teraz najważniejszy
-
Selene wrote:To ja pytanie z innej beczki.. śpicie dobrze?
Zastanwiam się, czy to ma jakiś związek z hormonami, bo nigdy tak nie miałam (jestem śpiochem) a już wogóle nie było, żeby to trwało noc w noc
Też tak mam. Wiercę się i nie mogę się ułożyć. Szybko idę spać i wcześnie wstaje. -
nick nieaktualny
-
armia homeopatycznych leków i oby obeszlo sie bez antybiotyków, jak nie przjedzie do czwartku to mam przyjsc ponownie. to jakas infekcja wirusowa wyjątkowo oslabiająca:/ takze dobrze ze nie angina
generalnie jakby lekarz idiota w ptk przepisal mi cos wiecej niz tabletki do ssania to dzis juz bylabym zdrowa, a tak przez weekend hodowalam w sobie jakies swinswto:/
l4 na caly tydzien.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 13:33