*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo ja. Wciągnęłam cały serial w dwa dni. Polecam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 11:29
Selene lubi tę wiadomość
-
jonka91 wrote:A jak ubieracie dzieci na spacer? Zakladacie kombinezon przy takiej pogodzie jak dzis, kilka st na plusie i slonce? Polozna piwiedziala, ze mozemy wyjsc najpierw na 15 minutek. Ale nie mam pojecia jak go ubrac..
jonka91 lubi tę wiadomość
-
Hej Mamuski!ja się zainstalowalam już w szpitalu.siedze na lozku,jem krakersy,czytam ksiazke.Skurczow brak,rozwarcia brak,ale już zostalam ze wzgledu na planowe cc.Mam w pokoju 3 laski,raczej się nie odzywaja.Jedna ryczala,bo zostawili ja w szpitalu,a ona jeszcze chciala isc do domu,mimo,ze 2dni po terminie.Widac,ze ma 17 lub 18lat i malo jeszcze chyba wie.
Nuskaw, Ag..., Kawa, belldandy lubią tę wiadomość
-
Chanela wrote:Agus polubiłam za długość spania. Ja śpię na raty, dzisiaj od 23 do 1 potem od 3 do 7 i od 8 do 9.
Zrobiłam już kotlety na obiad, obrałam sobie ziemniaczki, odkurzyłam. Chyba podjadę do babci ją odwiedzić bo dawno nie byłam a słyszałam że znowu wymyśla sobie choroby, więc trzeba ją do pionu postawić.
szpilko na pewno masz rację, ale jakoś sobie zapisałam w świadomości że jedyną osobą która zrobi mi cc jest mój lekarz prowadzący a inni to pewnie spartaczą. Mimo że na wizycie mi powiedział że wielu lekarzy u nas robi dobrze i ładnie, ale jakoś tak sobie zakodowałam. No ale do 26 jeszcze tylko "kilka" dni. Już odliczam z niecierpliwością.
Ag... wrote:Szpilka- noo najwyzsza pora na tą torbę
Ag..., Chanela lubią tę wiadomość
-
A u nas w okolicy afera wózkowa, dokładnie w duzym mieście, w którym mam rodzić, w ciagu kilku ostatnich dni kradną wóżki z klatek. własnie czytałam o tym artykuł napisany w ramach ostrzeżenia
a komentarze pod spodem masakra tak ludziom przeszkadza, ze kobiety w blokach bez wind zostawiaja wózki, jestem w szoku -
nick nieaktualnySelen, co do seriali to nie wiem co preferujesz, ale przez całą ciążę zdążyłam zobaczyć:
Homeland
House of cards
The Knick (o chirurgii z początku XX w.)
True Detective
Fargo
The Affair
Sherlock Holmes
Hannibal
Wszystkie mogę polecić. Przymierzam się jeszcze do Breaking Bad bo widziałam pierwszy sezon i był całkiem fajny. A że muszę teraz się czymś zająć żeby nie myśleć o porodzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 12:14
Selene lubi tę wiadomość
-
MartaKD wrote:Hej Mamuski!ja się zainstalowalam już w szpitalu.siedze na lozku,jem krakersy,czytam ksiazke.Skurczow brak,rozwarcia brak,ale już zostalam ze wzgledu na planowe cc.Mam w pokoju 3 laski,raczej się nie odzywaja.Jedna ryczala,bo zostawili ja w szpitalu,a ona jeszcze chciala isc do domu,mimo,ze 2dni po terminie.Widac,ze ma 17 lub 18lat i malo jeszcze chyba wie.
-
dodam jeszcze, że stan mojej łazienki również miał wplyw na mój płacz, męzu stwierdził, ze nie bedzie czekał na mojego wujka i sam połozy brakujące płytki miedzy innymi za grzejnikiem, wszystko bylo pokryte czerwonym pyłem od ciecia kafli, dobrze, że jak wpadł mi wczoraj pomysł wymiany recznikow, to zanim sie zebrałam, zeby to zrobic zapomniałam, bo bym chyba padła na zawał
-
nick nieaktualnySzkoda ze trzeci sezon House of cards wychodzi dopiero w lutym bo bym sobie machnela jeszcze przed porodem. Jak dla mnie najlepszy serial ever!
O tak Selene, z tego co wymieniłeś nie widziałam jeszcze dwóch ostatnich, wiec może nadrobię
Najlepsza akcja była z serialem the knick, pierwsza scena kobieta rodząca z łożyskiem przodujący i umiera na stole bo oni nie mieli żadnych możliwości odebrać wtedy takiego porodu. Ledwo prąd mieli na sali, nawet krew się odssysalo takim sprzętem na korbke. Masakra! Ale serial miazgaJakie wtedy mieli myślenie np. Ze w depresji trzeba wyrwać wszystkie zęby. WTF.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 12:43
-
Marta- trzymaj sie tam w szpitalu:)
a powiedz mi nie chcialabys zacząć rodzic? w sensie np poczuc skurcze??
tak z ciekawosci tylko, zeby zobaczyc jak to jest?
ja ogarnęłam garderobe do konca- teraz siedzę z kostolinem i macham mu grzechotkami:) a on az się zanosi ze chcialby cos powiedziec a nie umie jeszcze:(
a z seriali ja oglądalam jeszcze Pretty Little Liars- troche dziewczęcy i nawiwny ale w sumie fajny:D
Nuskaw- spokojnie przy dziecku tez sie da serial oglądac. Ja czekam na 3 sezon HoC i Chirurgow z niecierpliwoscią.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 12:44
Nuskaw, szpilka, renia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nuskaw wrote:Ag, mówisz ze mój serialowi świat nie zakończy się na porodzie
Musze częściej być optymistką
Nuskaw lubi tę wiadomość