X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Selene Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    j

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 18:31

Nuskaw lubi tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:
    Któraś styczniówka polecała serial the affair - podoba mi się :) ale to głównie z powodu Joshua Jacksona 0heart.gif polećcie jeszcze jakieś :)
    To ja. Wciągnęłam cały serial w dwa dni. Polecam!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 11:29

Selene lubi tę wiadomość

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my z Alutką dopiero wstałyśmy. :D
    Cóż za lenistwo! :D

Pogoda cudowna na spacer.
    My musimy jeszcze troszkę poczekać ze względu na Ali katar.

Chanela, Kawa lubią tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • magda-lena309 Przyjaciółka

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jonka91 wrote:
    A jak ubieracie dzieci na spacer? Zakladacie kombinezon przy takiej pogodzie jak dzis, kilka st na plusie i slonce? Polozna piwiedziala, ze mozemy wyjsc najpierw na 15 minutek. Ale nie mam pojecia jak go ubrac..
    Jonka ja byłam na pierwszym spacerze jak Sebuś miał tydzień i 1 dzień, ładnie świeciło słoneczko, a położna mówiła że jak tylko słońce świeci i nie jest mniej niż -5 st to wychodzić chociaż na chwile;) byliśmy na 15 minut pierwszy raz;) ubrałam body z dł rękawem, pajacyk, skarpetki, kombinezonik, czapeczka, przykryłam kocykiem dosyć ciepłym i jeszcze pokrywa z wózka, zimno mu na pewno nie było, nawet nie wiem czy nie za ciepło;) ale cały czas tak ubieram, nie chce go przeziębić;)

jonka91 lubi tę wiadomość

• Chanela Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 13:38

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mamuski!ja się zainstalowalam już w szpitalu.siedze na lozku,jem krakersy,czytam ksiazke.Skurczow brak,rozwarcia brak,ale już zostalam ze wzgledu na planowe cc.Mam w pokoju 3 laski,raczej się nie odzywaja.Jedna ryczala,bo zostawili ja w szpitalu,a ona jeszcze chciala isc do domu,mimo,ze 2dni po terminie.Widac,ze ma 17 lub 18lat i malo jeszcze chyba wie.

Nuskaw, Ag..., Kawa, belldandy lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela wrote:
    Agus polubiłam za długość spania. Ja śpię na raty, dzisiaj od 23 do 1 potem od 3 do 7 i od 8 do 9.
    Zrobiłam już kotlety na obiad, obrałam sobie ziemniaczki, odkurzyłam. Chyba podjadę do babci ją odwiedzić bo dawno nie byłam a słyszałam że znowu wymyśla sobie choroby, więc trzeba ją do pionu postawić.

szpilko na pewno masz rację, ale jakoś sobie zapisałam w świadomości że jedyną osobą która zrobi mi cc jest mój lekarz prowadzący a inni to pewnie spartaczą. Mimo że na wizycie mi powiedział że wielu lekarzy u nas robi dobrze i ładnie, ale jakoś tak sobie zakodowałam. No ale do 26 jeszcze tylko "kilka" dni. Już odliczam z niecierpliwością.
    pamietaj, ze od pn do pt jednak jest w wiekszosc dni chyba od 7 do 14.35, w srody np byl wpisany w przychodni, wiec w razie w najwyzej zadzwonisz/ napiszesz mu smsa

Ag... wrote:
    Szpilka- noo najwyzsza pora na tą torbę:)
    obie torby spakowane, brakuje pojedynczych pierdół, które wypisane leżą na jednej z toreb

Ag..., Chanela lubią tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martucha trzym sie!
    Ciekawe jak sytuacja sie ma na porodowkach u naszych styczniowek..?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 12:12

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• szpilka Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas w okolicy afera wózkowa, dokładnie w duzym mieście, w którym mam rodzić, w ciagu kilku ostatnich dni kradną wóżki z klatek. własnie czytałam o tym artykuł napisany w ramach ostrzeżenia
    a komentarze pod spodem masakra tak ludziom przeszkadza, ze kobiety w blokach bez wind zostawiaja wózki, jestem w szoku

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selen, co do seriali to nie wiem co preferujesz, ale przez całą ciążę zdążyłam zobaczyć:

Homeland
    House of cards
    The Knick (o chirurgii z początku XX w.)
    True Detective
    Fargo
    The Affair
    Sherlock Holmes
    Hannibal

Wszystkie mogę polecić. Przymierzam się jeszcze do Breaking Bad bo widziałam pierwszy sezon i był całkiem fajny. A że muszę teraz się czymś zająć żeby nie myśleć o porodzie... :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 12:14

Selene lubi tę wiadomość

• szpilka Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Hej Mamuski!ja się zainstalowalam już w szpitalu.siedze na lozku,jem krakersy,czytam ksiazke.Skurczow brak,rozwarcia brak,ale już zostalam ze wzgledu na planowe cc.Mam w pokoju 3 laski,raczej się nie odzywaja.Jedna ryczala,bo zostawili ja w szpitalu,a ona jeszcze chciala isc do domu,mimo,ze 2dni po terminie.Widac,ze ma 17 lub 18lat i malo jeszcze chyba wie.
    troche sie dziewczynie nie dziwie, tez wczoraj ryczałam, ale ja mam jeszcze czas (tylko synus raczej chyba sadzi, ze moj czas dobiega konca)mnie w szpitalu zawsze rozwala to, że na drugi trzeci dzien jestem chora, bo przeciagi, pootwierane okna w łazienkach i inne takie atrakcje

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodam jeszcze, że stan mojej łazienki również miał wplyw na mój płacz, męzu stwierdził, ze nie bedzie czekał na mojego wujka i sam połozy brakujące płytki miedzy innymi za grzejnikiem, wszystko bylo pokryte czerwonym pyłem od ciecia kafli, dobrze, że jak wpadł mi wczoraj pomysł wymiany recznikow, to zanim sie zebrałam, zeby to zrobic zapomniałam, bo bym chyba padła na zawał

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z seriali polecam jeszcze Dextera!

Selene, Nuskaw lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    j

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 18:31

Nuskaw, OliOla lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda ze trzeci sezon House of cards wychodzi dopiero w lutym bo bym sobie machnela jeszcze przed porodem. Jak dla mnie najlepszy serial ever! :-)

O tak Selene, z tego co wymieniłeś nie widziałam jeszcze dwóch ostatnich, wiec może nadrobię :-)

Najlepsza akcja była z serialem the knick, pierwsza scena kobieta rodząca z łożyskiem przodujący i umiera na stole bo oni nie mieli żadnych możliwości odebrać wtedy takiego porodu. Ledwo prąd mieli na sali, nawet krew się odssysalo takim sprzętem na korbke. Masakra! Ale serial miazga :-) Jakie wtedy mieli myślenie np. Ze w depresji trzeba wyrwać wszystkie zęby. WTF.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 12:43

• Ag... Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta- trzymaj sie tam w szpitalu:)
    a powiedz mi nie chcialabys zacząć rodzic? w sensie np poczuc skurcze??
    tak z ciekawosci tylko, zeby zobaczyc jak to jest?

ja ogarnęłam garderobe do konca- teraz siedzę z kostolinem i macham mu grzechotkami:) a on az się zanosi ze chcialby cos powiedziec a nie umie jeszcze:(

a z seriali ja oglądalam jeszcze Pretty Little Liars- troche dziewczęcy i nawiwny ale w sumie fajny:D

Nuskaw- spokojnie przy dziecku tez sie da serial oglądac. Ja czekam na 3 sezon HoC i Chirurgow z niecierpliwoscią.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 12:44

Nuskaw, szpilka, renia83 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że mowa o serialach.
    Ja jestem wielką fanką Greys Anatomy. :)
    Lubię jeszcze klasyk - Seks w wielkim mieście. :)
    Oprócz tego ogladam też Hart of dixie, Castle, Bananowy Doktor, Pamiętniki Wampirów :)

szpilka, Chanela, renia83 lubią tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag, mówisz ze mój serialowi świat nie zakończy się na porodzie :-) Musze częściej być optymistką :-)

Ag... lubi tę wiadomość

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze też oglądam Pretty Little Liars choć ostatnio trochę mnie drażnił i mam zaległości w odcinkach. :P

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nuskaw wrote:
    Ag, mówisz ze mój serialowi świat nie zakończy się na porodzie :-) Musze częściej być optymistką :-)
    mam te same obawy a tu zaraz po przerwie wracaja Chirurdzy i Skandal, no i uswiadomiłam sobie, że zostało mi jeszcze kilka odcinków Bananowego doktora

Nuskaw lubi tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
‹‹ 1901 1902 1903 1904 1905 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ