*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
julaa85 wrote:ŻADNYCH pomodorów, ogórków,sałaty....cytrusów, nic smżonego, zero mleka i jogurtów, zero słodyczy...
ok cytrusow nie jem ( sok pomaranczowy pije 50/50 z wodą). ogorkow, salaty?? pierwsze slysze
slodycze- ja jem herbatniki biszkopty, ciacho, czasem czekolade ( w umiarze oczywiscie wszystko)
dziennie jem jogurt, serek homogenizowany lub twarog, pije kakao lub jem budyn.
w sumie smazonego unikam tez- ale obawiam sie ze to kwestia czasu zanim pochlone kotleta:D
Malemu NIC nie dolega.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 14:01
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAg... wrote:Malenq- proszę bardzo:)
dla Kosi do ramki:p
troche wyłysialem ale ciągle jestem czaderski:p
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b0fc487a63b.jpg
smiejemy się, ze maly rosnie zgodnie z kursem franka:p
buzzzzzzzziaaaaaaaaki mła śliczny jestem:) przystojniaka:)
ja też budyń jem:)
Ag..., Sista lubią tę wiadomość
-
No to i my dołączamy do marudek poniedziałkowych
Filip nie śpi od 6 rano! I wygląda już jak malutkie zoombie
ale walczy sam ze sobą nie wiem po co
czekam aż w końcu zemdleje ze zmęczenia - nie widzę innego wyjścia
Tyle że w domu wszystko w lesieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 14:29
-
Nie zrobili dziś cc bo: przyjechala w nocy laska ze skurczami na cc,wzieli ja od rana,mialam tez ja jechac,już bylam gotowa,ale posypaly się zabiegi na wczesnych ciazach,mnostwo przyjec,a ordynator robi ciecia tylko do poludnia,no i zostalam.coz,tak musialo byc.A mojej corci się nie spieszy więc ja zostawili na jutro:) a jutro mam termin tak naprawdę,heheh:)sama na sali zostalam,odpoczywam:)
Chanela lubi tę wiadomość
-
moj tez szaleje pospal 1,5 godz. dałam mu cyca upiłm się a potem mu sie ulało nawet noskiem, wogóle niespokojny nawet przy piersi ,krztusił sie i dławił, mam dużo pokarmu i chyba go odciągnę...pije teraz ja herbatke koperkową może mu cos to pomoże..oby nie kolki...
-
MartaKD wrote:Nie zrobili dziś cc bo: przyjechala w nocy laska ze skurczami na cc,wzieli ja od rana,mialam tez ja jechac,już bylam gotowa,ale posypaly się zabiegi na wczesnych ciazach,mnostwo przyjec,a ordynator robi ciecia tylko do poludnia,no i zostalam.coz,tak musialo byc.A mojej corci się nie spieszy więc ja zostawili na jutro:) a jutro mam termin tak naprawdę,heheh:)sama na sali zostalam,odpoczywam:)
No to widzisz idealnie się ułoży, terminowe maleństwo będziecie mieli
Ja tam jednak wolałabym, aby moje dziecię się już określiło i zechciało z nami przywitać -
Moja Ala też dzisiaj marudna jakaś. Je co godzinę. Zaśnie na 15 min i chce znów jeść. Ulewa jej się co chwilę. Pręży się i wyciska jakby nie mogła kupy zrobić.
Myślę że to kolki.
Położna była u nas. Powiedziała, żeby kupić Espumisan na kolki.
Ala w dniu wypisu ze szpitala ważyła 3150g a dziś 3380g.OliOla lubi tę wiadomość
-
Agusia piekny przyrost!!
Renia niech Filip teraz da mamie odpoczac!.
Moj Filip siedzi na cycu od 14:46 i chyba nie zamierza przestac... A ja musze szybko ogarnac podlogi na mokro i barszcz na gazie na dole...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 15:31
renia83, Agus89 lubią tę wiadomość