*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
u nas lepiej mlody troche je, niekiedy zle chwyta brodawki i dostaje mega wscieka, ryczy nie jak maluszek tylko wielkie dziecko cycki mi mega nabrzmialy
Ag to moze byc jakis odruch moro, ale nie jestem pewna, moj juz brzuchu mial takie pojedyncze drgawki i teraz jak spi to wyrzuca reke do przodu a dlon z zacisnietej piesci robi takie rozcapierzone palce -
Dziewczyny proszę o szybka rade, jestem w desperacji a te położne w szpitalu to o dupę rozbić... Co robicie jak dziecko zasypia zaraz na poczatku karmienia? Ledwo ciumknie 3-4 razy i spi a jak odkładam do łóżeczka to ryk i tak w kółko od 19h. Wczoraj skapitulowalam i o 5 rano dokarmili ja mm bo ciągnęła i ciągnęła a tam pustka ale dzis juz nie chce sie poddać bo widze ze pokaru juz troszke mam wiecej a padam na ryj ze zmeczenia...
-
Anielle wrote:Dziewczyny proszę o szybka rade, jestem w desperacji a te położne w szpitalu to o dupę rozbić... Co robicie jak dziecko zasypia zaraz na poczatku karmienia? Ledwo ciumknie 3-4 razy i spi a jak odkładam do łóżeczka to ryk i tak w kółko od 19h. Wczoraj skapitulowalam i o 5 rano dokarmili ja mm bo ciągnęła i ciągnęła a tam pustka ale dzis juz nie chce sie poddać bo widze ze pokaru juz troszke mam wiecej a padam na ryj ze zmeczenia...
Miałam bardzo podobnie mały tylko wisiał na cycu. Ciumkal i płakał nie pomagalo żadne smyranie po policzki delikatne Potrzasanie ani smyranie za uchem. Początkowo nawet nie słyszałam odgłosy pozyskania.. W domu w 3 dobie zaczęłam go po prostu odkładać do luzeczka on płakał a ją go grałam on zasypał ją odkładając i tak w kulki. Teraz jest ok mały ładnie przybiera ale podczas karmienia zasypia ciumka raczej sporsdycznie, gdy czasie biorę go jak do odbicia ob się budzi znowu cych on śpi do odbicia budzi się i cyc. Je krótko bo aktywnego stanie mamy góra 20 min ale chyba mu wystarczapoczątki są ciężkie..
-
Isabelle i OliOla zauwazylam ze macie w sobie ogromne wsparcie. W kontekście tego wszystkiego fajnie ze się znalazłyście na jednym forum i możecie wymieniać sie radami. Bardzo Was podziwiam.
Ja właśnie po czyszczeniu noska, inhalacji i karmieniu.
isabelle lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Anielle wrote:Dziewczyny proszę o szybka rade, jestem w desperacji a te położne w szpitalu to o dupę rozbić... Co robicie jak dziecko zasypia zaraz na poczatku karmienia? Ledwo ciumknie 3-4 razy i spi a jak odkładam do łóżeczka to ryk i tak w kółko od 19h. Wczoraj skapitulowalam i o 5 rano dokarmili ja mm bo ciągnęła i ciągnęła a tam pustka ale dzis juz nie chce sie poddać bo widze ze pokaru juz troszke mam wiecej a padam na ryj ze zmeczenia...
Mam to samo,nie spie od kilku dni.masakra -
nick nieaktualny
-
Mam inhalator kompresowy. Dr kazała mi robic kilka razy dziennie. Sól fizjologiczna w stężeniu 4,5% (w aptekach są ampułki wody 9% wiec rozcieńczam po połowie ze zwykłą woda przegotowaną, można tez z destylowaną). Przykładam maskę do buzi Hani. Ona bardzo to lubi bo to szumi - cos jak Szumis!!!
Na początek po 2 min. A później 5-10 minWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 08:59
renia83, Maud11 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Selene walczylam z draniem od 23 do 1 w nocy, ale w koncu zasnął i spał do 6 rano.
nakarmilam i zasnelam kolo niego, a on sie patrzal jak spie az sa padłobudzil się o 9 pociumkal 5 min cyca i spi dalej.
a o 9 tez mnie mleko zalało...obudzil mnie chłod na koszuli:D
wogole jak maly zaczyna ssac i pusci na chwile cyca to tryska ze mnie jak z hydrantu i ma calą twarz zalaną mlekiem:/ chyba nie nadąza z łykaniem takiego strumienia:DWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 10:12
Selene, Kawa lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Widze ze dzisiaj mamuski rzadza na forum a brzuchatki i rodzace spia i korzystaja z ostatnich dni spokoju
My jeszcze w dwupaku, aleeeee rozwarcie 1,5 cm, skurcze juz robia sie bolesne i czestsze, zaczelam plamic i troche wody sie posaczyly wiec juz blizutko. Jeszcze dzisiaj dajemy sobie czas z nadzieja ze akcja sama sie rozkreci, a jesli nie to jutro o 7 oksytocyna i powinno pojsc szybkorenia83, Nuskaw, bluegirl89, Selene, Maud11, Kawa, zielarka, jonka91, Agus89, lwuska55592, rastafanka lubią tę wiadomość
-
dzwonił Pan Kurier
Szumiś jest w drodze
mój synuś wczoraj cały dzień był super spokojny i grzeczniutki ale wieczorem tj o 22 dał taki popis że kosmosbył już tak padnięty że nie mógł usnąć i wściekł się tak w pewnym momencie że nie wiedziałam co robić, matko jak się rozdarł bo płacz to nie był, mąż zawału dostał bo już przysypiał
po raz pierwszy wczoraj bujałam go na rękach , po kwadransie padł a ja jeszcze przez godzinę bałam się iść spać
Selene pięknie mała przybrała!Selene lubi tę wiadomość