*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
OliOla wszystkiego najlepszego- niech twoje małe spelnione marzenie dostarcza ci wielu radosci, no i zeby przed nast okrąglymi byla juz gromadka kolo ciebie:)
dziekuje za zyczenia imieninowe rowniez;)
Jonka- śliczny, i ma cudowny ten komplecik z 1 zdjecia:)
Kostek wlasnie odlecial w lezaczku jak wlaczylam mu wibracje:) no to ide cos zjesc:)
dzis spacer odpuszczamy- bylismy wczoraj to pojdziemy jutro.
Malenq skąd wiesz ze za daleko- a moze akurat gdzies niedaleko jest ktos kto nawet dojezdza do domu??
ja znalazlam położna co przyjedzie i to wcale nie w katowicach a okolicznym miescie.
poszukaj moze kogos znajdziesz.
Dziewczyny nosiscie bluzki do karmienia? takie z tymi durnymi dekoltami co sie robi dziure na cycek? ja mam jedną ale maly nie umiem w niej karmic. nosze koszule rozpinane tylko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 13:05
Malenq, jonka91 lubią tę wiadomość
-
jonka91 wrote:Dziękujemy za komplementy!
A ten komplecik dorwałam u mnie w smyku na letnich wyprzedażachchyba ze 20 zł za niego dałam
kojarze, że ze smyka po naszywce:P mam z taką bodziaki:)
duze są teraz wyprzedaze. ja zrobilam ogromne zamowienie z 68 i 74.
zaplacilam polowe ceny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 13:09
-
Ja wczoraj wydałam na ciuchy 100 w smyku (3 sztuki w paczce śpiochów -35zł, 2 pajace w paczce 25 zł, dwa bodziaki w komplecie za 20 zł i 2 paczki po 3 szt grubych skarpet po 10 zł za pakę) i 20 na smoczki z Tommiego. Pokochał je od razu
fajnie są wyprofilowane i wyglądają jak sutek:)
Uwieeeeelbiam wyprzedaże, bo kupować w pierwszej cenie ciuchy to duży wydatek. Nawet z moją zniżką 30% wychodzi sporo..
Dobra zmykam do domowych obowiązków. Sterta prania czeka na prasowanie i pralkę muszę puścić, póki Słodziak śpiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 13:11
-
Agus no wlasnie mi tez niewygodnie i nie nosze jej, wszystko mam rozpinane
Ja kąpie co 2 dni i nie myje szamponem tylko wodą z mustelą.
a moj szumis ochrzczony jest potocznie jako buczydło:) ale kurcze nawet ja sie przyzwyczailam d usypiania z nim- bez niego tak cicho jakos:)
dzis robie pierwsze pranie i odplamianie w dzidziusiu. zobaczymy czy dziala, bo jest sporo tanszy od loveli wiec moglby zadzialac;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 13:18
Agus89, Selene lubią tę wiadomość
-
OliOla wszystkiego najlepszego z okazji okrągłej rocznicy! Ja też miałam cel urodzić przed trzydziestką i udało się z lekkim zapasem, bo ja dopiero we wrześniu kończę.
My myjemy włoski żelem Oilatum tym samym co całe ciało.
Jesteśmy po warsztatach chustowych. Najpierw ćwiczyłam na lalce, a potem na żywym egzemplarzuPowiem tylko - to naprawdę działa! W trakcie spotkania włączyła się Adasiowi maruda, która zwykle zaspokajalna jest tylko cyckiem. A po zawiązaniu od razu zasnął przytulony, pomimo że podczas motania płakał i się odpychał ode mnie. Potem nastawiliśmy razem pranie, zebraliśmy poprzednie, zrobiliśmy herbatę i obudziły go dopiero po jakimś czasie kupa i prawdziwy głód
Polecam chustę każdemu!! Teraz w razie potrzeby będziemy dziecia motać i pójdziemy też na spacer w niedostępne z wózkiem rejony.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 13:51
Ag..., OliOla, rastafanka lubią tę wiadomość