*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się i ja - dalej w dwupaku. Jestem po wizycie u lekarza. Dostałam L4 na kolejne dwa tygodnie mimo, że dziś termin porodu, także mogę rodzic nawet i w lutym
I tak jak się spodziewałam szyjka się jeszcze skraca a ja pozamykana na 4 spusty.
Korzystając z okazji poszłam na shopping mam nadzieje, ze mąż nie zauważy ubytków na koncie
Zawsze mogę usprawiedliwić się depresja przedporodowa
I najlepsze, domowe sposoby leczenia przeziebienia wyleczyć mnie i z anemii, wyniki mam pierwsza klasa, chyba że na koniec ciąży tak wszystkim się reguluje hemoglobina.
Miłego dzionka Stycznioweczki!
bluegirl89, kamilaaa_88, Agus89, lwuska55592, rastafanka lubią tę wiadomość
-
Hej!
My dzis bylismy na 1 wizycie w poradni. Pani doktor powiedziala, ze wszystko jest ok. Mamy tylko delikatnie zarozowione gardziolko i zalecenie nie wychodzenia na dwor i ograniczenia kontaktow z kimkolwiek innym niz mama i tata.
Maly wazy 3700g wiec osiagnal prawie wage urodzeniowa. Myslalam, ze wiecej, bo bardzo sie zaokraglil.. Ale i tak najwazniejsze ze przybiera!!!
Kontrola bioderek 16.02, moja wiz u gina po porodzie 25.02, szczepienie kolejne 23.02. Bedziemy szczepic skojarzonymi 5 w 1. Taka decyzje podjelismy po dlugiej rozmowie z pediatra. Do niczego nas nie namawiala i to mi sie podobalo!Chanela, Kawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dokarmiam hippem bio moze byc jedynym mlekiem i do dokarmiania sluzyc daje je na wieczor ale nie codziennie.
Wybralismy to mleko bo wcszpitalu dokarmiali ja tym samym i nic jej nie bylo, dobry podobno jest jeszcze bebilon obecnie w cafurze za 50 zl.Kawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wreszcie dorwałam sie do kompa, bo pisanie z komórki to koszmar.
Zoja śpi słodko, ja obrabiam dom, pranie, prasowanie, zmywarka, obiad, mycie podłóg. Postanowiłam zrobić sobie przerwę na kawę
Dziś nie mam zapowiedzianych żadnych znajomych w odwiedziny, i szczerze ciesze się z tego...chcę już trochę odpocząć.
Trzymam kciuki za wszystkie ciężarówki, niesamowite wrażenie czytać jak Wasze ciało przygotowuje sie do porodu, samej będąc już po drugiej stronie
Niemal zapomniałam już jak to jest być w ciąży, przypomina mi o tym tylko skóra na brzuchu , która jeszcze sie nie wciągnęła
Na córcię patrzymy jak na ósmy cud świata, a zapach starszej córci działa na mnie mlekopędnieMacierzyństwo rządzi!!!
Mój kwiatuszek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf941c25a745.jpg
Z Zoją w chuście
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e592c8d476bc.jpg
Dumna starsza siostra
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9027c1d23d93.jpgSelene, Ag..., Malenq, kamilaaa_88, OliOla, lwuska55592, Kawa, jonka91, Agus89, renia83, Suri97, Pinia108, Rybka1, isabelle, magdalenka, Becia81, Tymi, Wiki81, MigoTtTka, rastafanka, Maud11, Nuskaw, bluegirl89, Chanela, agnb6, MartaKD lubią tę wiadomość
-
Zielarka ale ślicznosci:) obie córeczki słodkie.
No i mama elegancka- super wyglądasz!
Ale ci zazdroszcze tej chusty...ja juz w poniedzialek pochustuje:D
a mlody wlasnie w lezaczku bujaczku patrzy na zabe i sie smieje:) miny robi jakby chcial cos powiedziec..a jeszcze nie moze:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 12:36
-
nick nieaktualnyaaaaaaaaaaa wszystkiego naj naj naj z okazji 30chy:)
i oczywiście wszystkim AGOM naj naj naj naj naj najlepszego
moja mała marudna od poniedziałku....
noc jeszcze "jako-tako" mija, ale w dzień..............pośpi chwilę i na ręce, na ręce....mojeeeeeeeeee plecyyyyyyyyyyyyyyy...
super te chusty, ale niestety za daleko mieszkam od kogokolwiek kto by mnie nauczył wiązania................
u mnie BEBILON hipoalergiczne 1.....to dawali w szpitalu i ja to zakupiłam.....
aaaaaaaaa przyszła waga, zobaczymy ile moja maleńka teraz waży.......Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 12:59
Agus89, OliOla, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
Witajcie!!! Oto Filipek!
Ulubione zajęcie: ciumkanie cycusia i spanie!
Buziaczki!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 21:24
Suri97, Agus89, Malenq, kamilaaa_88, Selene, kafabi, lwuska55592, OliOla, Becia81, isabelle, Wiki81, Kawa, MigoTtTka, rastafanka, bluegirl89, babeczka, Chanela, MartaKD, belldandy lubią tę wiadomość