*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My po drobnych przebojach typu zasikany przewijak i swiezo zalozona pieluchap, chwila spania w lozeczku za chwile bak kupowy przebralam go kolejny raz i ulal mi bardzo na swoj elegancki stroj, wiec sie przebieralismy, bo mokre wszystko. Teraz pociumkal piers i po chwili odpplynal... Ide i ja spac!
-
U nas dziś nocne karmienie co 2 godziny. Zainstalowałem Zdrowy Start w Przyszłość i testuje zapisywanie karmień. Czy zmieniacie pozycję do karmienia? Dziś czytałam, że warto w różnych karmic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 03:36
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
Selene wrote:Kochana trzymam mocno kciuki za zdrowie maluszka! Jak sie czujesz? Maluszek już doszedł do siebie?
Dziękuję że.pytasz, pediatra mówi że to sie Zrosnie i że wystrczy uważac ubierajac zaczynać od chorej strony tzn prawej rozbierajac kończyc Na niej, nie mogę go kłaść na brzuszku przez ok tydzień. Antoś rusza rączka normalnie więc obserwujemy.
Ja czuje się dobrze, i cieszę się że lekarze pomogli wyskoczyć małemu.
Jak znajdę.dłuższą chwile to opisze swój.poród;)
Teraz znowu się karmimy i mały zostaje z babcia mam nadzieję że się uda wszystko załatać.
I mam pytanie do mam karmiach kp jak u was wygląda karmienie na żądanie? Mój mały płacze prz każdym przebieraniu, kupię no zawsze jak nie śpi. Zawsze jest tak że daje mu pierś, pośsie trochę i smoka ale je sporo, można przekarmic dziecko na Kp?Selene lubi tę wiadomość
-
Selene wrote:Kochana trzymam mocno kciuki za zdrowie maluszka! Jak sie czujesz? Maluszek już doszedł do siebie?
Dziękuję że.pytasz, pediatra mówi że to sie Zrosnie i że wystrczy uważac ubierajac zaczynać od chorej strony tzn prawej rozbierajac kończyc Na niej, nie mogę go kłaść na brzuszku przez ok tydzień. Antoś rusza rączka normalnie więc obserwujemy.
Ja czuje się dobrze, i cieszę się że lekarze pomogli wyskoczyć małemu.
Jak znajdę.dłuższą chwile to opisze swój.poród;)
Teraz znowu się karmimy i mały zostaje z babcia mam nadzieję że się uda wszystko załatać.
I mam pytanie do mam karmiach kp jak u was wygląda karmienie na żądanie? Mój mały płacze prz każdym przebieraniu, kupię no zawsze jak nie śpi. Zawsze jest tak że daje mu pierś, pośsie trochę i smoka ale je sporo, można przekarmic dziecko na Kp? -
I ja się witam. Zastanawiam się, czy ktoś mi dziecka nie podmienił, bo Natka spała od północy do 3:30 a później od 4:30 i nadal nie wstała
Tym razem nie pozwoliłam jej spać z cycem w buzi i sama ładnie zasnęła. Z tego wszystkiego to ja miałam problem z zaśnięciem
A z cycków już kapie... -
Hej!!!
Mam pytanko. Karmie piersią i zawsze zmieniam pieluszkę synka przed karmieniem. czasem się zdarza, że zrobi kupę w trakcie karmienia, wtedy nie wiem czy zmieniać ją od razu, czy pozwolić mu w niej leżeć. Zdarzyło się, że po karmieniu i odbicie przewijałam go i ulał chyba całe jedzenie.
Jak Wy robicie?