*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Gwiazdeczka27 wrote:No i powiedzcie do kogo podobne są wasze pociechy?
Mój synek to cały tatuś , włoski ma tylko po mnie i jak krzyczy to też ma taką samą minę jak ja
Moja też córeczka tatusia. Podobno ziewa jak ja.
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeśli chodzi o podobiznę wszyscy odwiedzający mówią że cały tata i rzeczywiście kształt buzi ten sam, włoski robią się takie same.
aaa HAHA nie pochwaliłam się DZIŚ odpadł nam pępek, cały czas się zastanawiałam jak to możliwe że niektórym dzieciaczkom z forum po tygodniu odpadł??a ja go przy każdej zmianie pieluszki tarmosiłam i czyściłam spirytusem i nic! Jak widać Adela była z mamusią bardzo mocno "związana"
-
Kawa wrote:Ja też własnie mam dwie mega paki ich i czekam tylko aż się skończą wtedy poszukam innych albo zostanę przy premium care...
ale kto wie może Wam będą odpowiadać
A my się przyzwyczajamy do zielonych pampków. Zmieniłam na większe - zakładam małej już dwójki mimo, że ma 2800g i jest ok. Jedynki były w moim odczuciu za małe.
-
nick nieaktualnyisabelle wrote:A my się przyzwyczajamy do zielonych pampków. Zmieniłam na większe - zakładam małej już dwójki mimo, że ma 2800g i jest ok. Jedynki były w moim odczuciu za małe.
Obecnie jadę w dzień na zielonych 2 a na noc na 1kach premium wg mnie nie ma różnicy w rozmiarach tych dwóch pampów.. -
Kawa wrote:1dynki zielone były mniejsze niż 1premium care ale że je dostałam to w pierwszej kolejności je "wykończyłam w tydzień" i widać było aż odgniecenie na nózkach po nich mimo że mała miała 3kg..
Obecnie jadę w dzień na zielonych 2 a na noc na 1kach premium wg mnie nie ma różnicy w rozmiarach tych dwóch pampów..
Ja już tych białych nie kupuję, za drogie.
-
Rybka1 wrote:isabelle ja bede teraz probowac pieluszek bella happy calkiem fajna cena
http://www.blizejciebie.pl/pieluszki-happy-2-mini,445_447,0.html
My używałyśmy ich w trakcie pobytu Ali w szpitalu. Nie narzekałyśmy, chociaż były sztywniejsze niż pampersy.
-
Widze, ze piszecie o pieluszkach. W sklepie internetowym smyka sa promocje. Ja zamowilam 2ki 72szt paczka za 39.99 pampers premium. Kupilam 4paczki na miesiac tyle nam schodzi. W tej chwili widze, ze juz nie maja paczek po 72szt ale maja 90szt 2ek za 51.99, 13zl taniej niz normalnie
Ogolnie to fajne promocje na ciuszki maja tez sporo pozamawialam i bardzo dobre gatunkowo, bez wychodzenia z domu heh
-
Dziewczyny macie racje.Musze koniecznie dać na wstrzymanie , przecież to mały człowiek,żywa istotka i tak jak mówicie każdy jest inny. Jak bedzie glodny to sie upomni. W sumie dzisiaj sam sie wybudzil 5 minut przed planowanym wybudzaniem. Nawet nie wiecie jak serce mi pękało jak musialam budzic synka i wciskac mu jedzenie w sensie,ze to nie on decydowal ,nie ja dostosowywalam sie do niego tylko on musial do mnie
ale zmieniam to !
Sluchajcie czuje swoje wszystkie gnaty,ręce mi wysiadają. Synek wazy 4100 i jak pomysle ze bedzie jeszcze ciezszy to na serio nie dam rady go na rekach nosic. Mam je bardzo slabe.. Dodatkowo od układania nadgarstkow,kciuka w ten specjalny sposób by dobrze chwycić dziecko czuje ogromny ból przy wyprostowaniu palca kciuka,czasami aż ciężko utrzymać mi szklankę,ręcę są tak nadwyrężone..czy któraś też tak ma,miała? Mąż kawał chłopa i też cały obolały... -
Gwiazdko mnie ręce niekoniecznie bolą,ale za to kręgosłup strasznie. Szczególnie dolny odcinek od karmienia. Nie mogę znaleźć dogodnej pozycji a poduszki nie pomagają. Myślę,ze ręce Ci przywykna w końcu. Mnie nadgarstki bolały po pierwszym tyg teraz jest ok.
Pozdrpowienia z nocnej zmiany karmiacejGwiazdeczka27 lubi tę wiadomość