Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Nieprawda, moja nie spała od 15 i nadal nie śpi :)

no to widać na ale pogoda nie wpłynęła:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    No i powiedzcie do kogo podobne są wasze pociechy?
    Mój synek to cały tatuś , włoski ma tylko po mnie i jak krzyczy to też ma taką samą minę jak ja :P

Moja też córeczka tatusia. Podobno ziewa jak ja.

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,ratujcie!tak mnie zaczal bole kregoslup,ze nie wiem już co robic.w zadnej pozycji nie przestaje!skad to się wzielo kurde.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    l

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 10:52

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o podobiznę wszyscy odwiedzający mówią że cały tata i rzeczywiście kształt buzi ten sam, włoski robią się takie same.

aaa HAHA nie pochwaliłam się DZIŚ odpadł nam pępek, cały czas się zastanawiałam jak to możliwe że niektórym dzieciaczkom z forum po tygodniu odpadł?? :D a ja go przy każdej zmianie pieluszki tarmosiłam i czyściłam spirytusem i nic! Jak widać Adela była z mamusią bardzo mocno "związana" :)

• isabelle Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 21:52

lwuska55592 lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OliOla wrote:

Jesteśmy już w domu. Caly czas ją obserwuje. Strasznie się boje...

OliOli, bądź dobrej myśli. Wszystko będzie ok!

OliOla lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Ja też własnie mam dwie mega paki ich i czekam tylko aż się skończą wtedy poszukam innych albo zostanę przy premium care...

ale kto wie może Wam będą odpowiadać ;)

A my się przyzwyczajamy do zielonych pampków. Zmieniłam na większe - zakładam małej już dwójki mimo, że ma 2800g i jest ok. Jedynki były w moim odczuciu za małe.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    A my się przyzwyczajamy do zielonych pampków. Zmieniłam na większe - zakładam małej już dwójki mimo, że ma 2800g i jest ok. Jedynki były w moim odczuciu za małe.
    1dynki zielone były mniejsze niż 1premium care ale że je dostałam to w pierwszej kolejności je "wykończyłam w tydzień" i widać było aż odgniecenie na nózkach po nich mimo że mała miała 3kg..

Obecnie jadę w dzień na zielonych 2 a na noc na 1kach premium wg mnie nie ma różnicy w rozmiarach tych dwóch pampów..

• isabelle Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    1dynki zielone były mniejsze niż 1premium care ale że je dostałam to w pierwszej kolejności je "wykończyłam w tydzień" i widać było aż odgniecenie na nózkach po nich mimo że mała miała 3kg..

Obecnie jadę w dzień na zielonych 2 a na noc na 1kach premium wg mnie nie ma różnicy w rozmiarach tych dwóch pampów..

Ja już tych białych nie kupuję, za drogie.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Rybka1 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle ja bede teraz probowac pieluszek bella happy calkiem fajna cena
    http://www.blizejciebie.pl/pieluszki-happy-2-mini,445_447,0.html

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka1 wrote:
    isabelle ja bede teraz probowac pieluszek bella happy calkiem fajna cena
    http://www.blizejciebie.pl/pieluszki-happy-2-mini,445_447,0.html

My używałyśmy ich w trakcie pobytu Ali w szpitalu. Nie narzekałyśmy, chociaż były sztywniejsze niż pampersy.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Sandra89 Przyjaciółka

Wysłany: 31 stycznia 2015, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze, ze piszecie o pieluszkach. W sklepie internetowym smyka sa promocje. Ja zamowilam 2ki 72szt paczka za 39.99 pampers premium. Kupilam 4paczki na miesiac tyle nam schodzi. W tej chwili widze, ze juz nie maja paczek po 72szt ale maja 90szt 2ek za 51.99, 13zl taniej niz normalnie ;) Ogolnie to fajne promocje na ciuszki maja tez sporo pozamawialam i bardzo dobre gatunkowo, bez wychodzenia z domu heh

dqpri09kpj6igqno.png
    iv09cwa1zcgmcehs.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 00:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny macie racje.Musze koniecznie dać na wstrzymanie , przecież to mały człowiek,żywa istotka i tak jak mówicie każdy jest inny. Jak bedzie glodny to sie upomni. W sumie dzisiaj sam sie wybudzil 5 minut przed planowanym wybudzaniem. Nawet nie wiecie jak serce mi pękało jak musialam budzic synka i wciskac mu jedzenie w sensie,ze to nie on decydowal ,nie ja dostosowywalam sie do niego tylko on musial do mnie :( ale zmieniam to !

Sluchajcie czuje swoje wszystkie gnaty,ręce mi wysiadają. Synek wazy 4100 i jak pomysle ze bedzie jeszcze ciezszy to na serio nie dam rady go na rekach nosic. Mam je bardzo slabe.. Dodatkowo od układania nadgarstkow,kciuka w ten specjalny sposób by dobrze chwycić dziecko czuje ogromny ból przy wyprostowaniu palca kciuka,czasami aż ciężko utrzymać mi szklankę,ręcę są tak nadwyrężone..czy któraś też tak ma,miała? Mąż kawał chłopa i też cały obolały...

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Rybka1 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 04:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdko mnie ręce niekoniecznie bolą,ale za to kręgosłup strasznie. Szczególnie dolny odcinek od karmienia. Nie mogę znaleźć dogodnej pozycji a poduszki nie pomagają. Myślę,ze ręce Ci przywykna w końcu. Mnie nadgarstki bolały po pierwszym tyg teraz jest ok.

Pozdrpowienia z nocnej zmiany karmiacej :-)

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

• Selene Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    l

• Rybka1 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Selene trzymam kciuki. U nas kolejna pobudka na jedzonko. :-)

• Ag... Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmie, młody spal 8!!! godzin:D
    Teraz pożera cyca:)

Selene, renia83, jonka91, Anutka lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    l

Ag... lubi tę wiadomość

• Viv78 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy Wasze Maluchy "ganiaja" w niedrapkach sporo? Moja ma ciągle nowe ryski na buzi a rękawiczek nie lubi zdaje się. Pazurki jak sztylety. Jak sobie z tym radzicie?

‹‹ 2006 2007 2008 2009 2010 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ