*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
no ja mam jedna cienką tunike z orsay co moje cyce jak donice sie mieszcza a bluzki moje na ramiaczkach jeszcze przymale w talii i w biuscie tez, zwykle koszulki sa ok po domu ale tak to moj piekny brzuch z pokazywac ludziom mi sie nie usmiecha, bo cyc dzieckiem sie zasłoni, jakos pielucha, ale manewrowac zeby zalaniac i cyc i brzuch i zeby po plecach nie wiało to już przekracza poki co moje mozliwosci manualne
-
ania_29 wrote:Ehhh... Marudzenie i marudzenie, dopominanie się cyca a przecież nie pozwolę jej wisieć na nim non stop. Teraz przysypia ale aż strach odłożyć do łóżeczka. Farfocel marudzący...
O i dupa, nie śpi..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 16:38
-
SZpilka no ale koszule rozpinane mozesz przeciez rozpiąc do połowy i spokojnie karmic. ja kupilam kilka zeby miec tez na pozniej a nie stricte do karmienia.
Na allegro ci nie pomoge, ze sklepow to happymum albo C&A. moze sie jeszcze na wyprze łapniesz;) -
o mamo u nas tez dzisiaj brak snu i jak zwykle męczące bączale, a na dodatek moja laktacja o która, tak zaciekle walczyłam pozostawia wiele do zyczenia, po ponad 1,5 h spedzonej na karmieniu poddaam sie i Alek wypił 60 mm i tak jest od soboty
a tak walczyłam o kp, najpierw przez tydzień żeby pokarm w ogóle się pojawił, drugi tydzień o to, żeby młody chciał ssać, a samym kp pocieszyłam się 1,5 tygodnia, trochę brakuje mi sił...
użyłam już wszystkich forleli- hektolitry wody, kawa inka, herbatki laktacyjne, owsianka, karmi, a w cyckach susza
-
Hej dziewczyny miałam szybciej pisać w końcu się rozpakowałam w piątek czyli 30.01.2015
Błażej urodził sie o godz 8:05 siłami natury ważył 3800 g. i mierzył 55 cm, dostał 10 punktów.
Teraz sobie słodko śpi .
Mam pytanie jak wy układacie dzieci do spania cały czas na plecach czy tez na boku , żeby nie miały krzywej głowy ?
Pozdrawiamszpilka, Selene, ania_29, Agus89, jonka91, renia83, MartaKD, Ewelina88, Becia81 lubią tę wiadomość
-
Ag... wrote:SZpilka no ale koszule rozpinane mozesz przeciez rozpiąc do połowy i spokojnie karmic. ja kupilam kilka zeby miec tez na pozniej a nie stricte do karmienia.
Na allegro ci nie pomoge, ze sklepow to happymum albo C&A. moze sie jeszcze na wyprze łapniesz;) -
looliii wrote:Hej dziewczyny miałam szybciej pisać w końcu się rozpakowałam w piątek czyli 30.01.2015
Błażej urodził sie o godz 8:05 siłami natury ważył 3800 g. i mierzył 55 cm, dostał 10 punktów.
Teraz sobie słodko śpi .
Mam pytanie jak wy układacie dzieci do spania cały czas na plecach czy tez na boku , żeby nie miały krzywej głowy ?
Pozdrawiam
my układamy na bokach ze wzgledu na ulewanie -
ania_29 wrote:Ehhh... Marudzenie i marudzenie, dopominanie się cyca a przecież nie pozwolę jej wisieć na nim non stop. Teraz przysypia ale aż strach odłożyć do łóżeczka. Farfocel marudzący...
O i dupa, nie śpi..
Przygotowałam sobie tego lovi ale nie ma mowy żeby go zaakceptowala -
Jonka my tez walczymy z odparzeniami.linomag,sudocrem,bepanthen,nic nie działa.pediatra i położna zalecily tormentiol,było po nim lepiej ale poozniej zaczelam czytać ulotkę i włos mi się zjezyl masa przeciwwskazań.odstawilam.nie wiem co dalej.kupoilam jakiś jego odpowiednik tyle ze bez tego niebezpiecznego składnika ale farmaceuta mówi ze sprzedaje na moja odpowiedzialność wiec nie wiem czy zastosuje
-
nick nieaktualny