*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Maz skladal jako wnioskodaca dec w ciagu tyg kasa na koniec mcaPinia108 wrote:Składałyście już wniosek o Becikowe? Ja siadłam właśnie do tego. Jak dla mnie to strasznie dużo papierów trzeba złożyć!!! Oświadczenia o dochodach za rok 2013. A mamy rok 2015 - nie ogarniam

-
Tak czytalam o tym w poradniku 'pierwszy rok z zycia dziecka', to normalne, nieregularne oddechy, maluch jeszcze nie wie ze musi oddychac sam i organizm mu przypimina ok 6 mca mija a charczrnie jest wynikiem wiotkosci krtani i mija po ok rokuSandra89 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi czy Wasze dzieci tez maja takie jak by bezdechy kilku sekundowe jak u doroslych gdy chrapia i czasem sie tak "zacinaja" i nie moga zlapac oddechu. Nie wiem skad u tak malych dzieci takie cos ;/
Malenq lubi tę wiadomość
-
Na naszej liście jest Cath. Udziela się w lutówkach i napisała że urodziła:
cath wrote:Dzis o 14:55 przyszła na swiat Konstancja waga 3675g i 57 cm. Poród zakończył się cc ponieważ serce mojego dziecka odmówiło współpracy. W 2 minuty bylam przyhotowana do cc. Ale pozwólcie ze nie opisze naszego porodu! Bylo to straszne!
jonka91 lubi tę wiadomość
-
Nam ksiadz zaplanowal chrzciny na Wielka sobote w trakcie wieczornej rezurekcji, ale juz go uswiadomilam, ze srednio mi pasujw 3 godzinne nabozestwo z malutkim dzieckiem, ktore akurat o tej porze normanie konczy jesc po kapieli i spi
-
A my dzis pospalismy godzinke dluzej i amciu nie o 6 tylko o 7..
Dzis po nocce zaliczylismy juz dwa kupsony!
Dzis przyjezdza moja mama. Tak wiec troche mi poprasuje, przywiezie obiadek, popilnuje Malego, a ja bezczelnie bede odpoczywala i nadstawiala tylko cycuchy!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 07:15
Malenq, zielarka lubią tę wiadomość
-
Dla mnie też było dziwne,że za 2013,ale tak jest.My nie składaliśmy,moja siostra mi wyliczyła z PITów,że sporo przekraczamy,więc bez sensu składać.Pinia108 wrote:Składałyście już wniosek o Becikowe? Ja siadłam właśnie do tego. Jak dla mnie to strasznie dużo papierów trzeba złożyć!!! Oświadczenia o dochodach za rok 2013. A mamy rok 2015 - nie ogarniam