*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
ze względu na akcję "rozek" znalazłam super publikację
wklejam tu i na maila linka, trochę późno bo to o noszenou przewijaniu itp noworodka, ale a nuz widelec komuś się jakaś informacja przyda, choc dzieciatka nasze w wiekszości juz niemowlaki lub prawie niemowlaki
http://wczesniak.pl/images/pdfy/poradnik-srodek.pdf -
nick nieaktualny
-
To prawda działa błyskawicznie. Zwykła zasypka. Ja mam zasypka alantal. Grubą warstwa kilka razy dziennie (ja nawet 3 x na godzine) i po takiej serii nie ma juz potówekKawa wrote:Chyba Wiki tutaj polecala puder na ten tradzik na buzi- sprawdzilam i rzeczywiscie dziala
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie po wizycie:
Mam nadal być na diecie bezmlecznej, malej do butli mam nutrition dodawać, dostała syrop na refluks, dwa razy w tyg.mam kąpać w nadmanganianie potasu, używać oliatum plus, przemywać rumiankiem i nie od stawiać cyca!! Do tego krem mediderm na zmianę w bepanthenem na całe ciałko...
Za 2tyg do kontroli....
lwuska55592 lubi tę wiadomość
-
to nie fajnie, może poszukaj jeszcze kogoś, moje dzieciatko tak bardzo nie lubi sie przebierac ani lezeć spokojnie do zdjęć, że my mu chyba tez nic nie zrobimy nawet wlasnymi silami, moze jak moja kolezanka przyjedzie pod koniec lutego, no ale to juz bedzie sesja niemowlecaChanela wrote:A my dzisiaj mieliśmy jechać na sesję noworodkową i zadzwoniła rano pani fotograf i poinformowała że jedzie ze swoim synkiem do lekarza bo jest chory, więc zapewne z sesji będą nici

-
Tez się nad tym zastanawiałam ostatnio, ale się nie zdecydowałam. To odciągnięte podałam, a nowe odciągnęłam i wtedy zamroziłam.Pinia108 wrote:Czy moge zamrozic moje mleko, które lezało 24 godziny w lodówce? Czy mrozić można tylko dopiero co sciagnięte.www.styczniowki2015.phorum.pl
-
Moje dziecko ostatnimi dniami się zbuntowało i łóżeczko jest bee... Na rączkach spokojna, zasypia a jak już ją odłożę to jest ryk. Dzisiaj w końcu udało mi się wygrać, uspokoiła się i sama zasnęła leżąc w łóżeczku. Nie wiem czy to przez nasze noce które w całości spędza koło mnie, czy po prostu w inny sposób przyzwyczaiłam ją do terroru
-
Czy jak dziecko Wam usnie w lezaczku to je zostawiacie, czy przekladacie do lozka? Bo chyba nie jest to zdrowa pozycja do spania? Sama nie wiem..
EDIT: przelozylam go na lozko, bo jakos dziwnie glowke przekrecil. O dziwo sie nie obudzil!!
Dzis Filip ma dzien kupowy. Nawet moj telefon zostal dzis ochrzczony.. Choc lezal w bezpiecznej odleglosci, przynajmniej bezpieczna byla do teraz...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 13:50
-
Jak i czym opisujecie pojemniki z zamrozonym mlekiem? Mam plastikowe kubeczki canpolu i narazie markerem napisałam date, ale nie jestem pewna czy w mrozie sie to nie zmyje.Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
nick nieaktualny
-
Ja bym zmieszała, tylko musza mieć te sama temperature. Jesli ranna porcja jest w lodowce to poludniowa tez wstaw do lodowki i jak sie schlodzi dopiero zlej razem.Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017