*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
ze względu na akcję "rozek" znalazłam super publikację
wklejam tu i na maila linka, trochę późno bo to o noszenou przewijaniu itp noworodka, ale a nuz widelec komuś się jakaś informacja przyda, choc dzieciatka nasze w wiekszości juz niemowlaki lub prawie niemowlaki
http://wczesniak.pl/images/pdfy/poradnik-srodek.pdf -
nick nieaktualny
-
Kawa wrote:Chyba Wiki tutaj polecala puder na ten tradzik na buzi- sprawdzilam i rzeczywiscie dzialawww.styczniowki2015.phorum.pl
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie po wizycie:
Mam nadal być na diecie bezmlecznej, malej do butli mam nutrition dodawać, dostała syrop na refluks, dwa razy w tyg.mam kąpać w nadmanganianie potasu, używać oliatum plus, przemywać rumiankiem i nie od stawiać cyca!! Do tego krem mediderm na zmianę w bepanthenem na całe ciałko...
Za 2tyg do kontroli....lwuska55592 lubi tę wiadomość
-
Chanela wrote:A my dzisiaj mieliśmy jechać na sesję noworodkową i zadzwoniła rano pani fotograf i poinformowała że jedzie ze swoim synkiem do lekarza bo jest chory, więc zapewne z sesji będą nici
-
Pinia108 wrote:Czy moge zamrozic moje mleko, które lezało 24 godziny w lodówce? Czy mrozić można tylko dopiero co sciagnięte.www.styczniowki2015.phorum.pl
-
Moje dziecko ostatnimi dniami się zbuntowało i łóżeczko jest bee... Na rączkach spokojna, zasypia a jak już ją odłożę to jest ryk. Dzisiaj w końcu udało mi się wygrać, uspokoiła się i sama zasnęła leżąc w łóżeczku. Nie wiem czy to przez nasze noce które w całości spędza koło mnie, czy po prostu w inny sposób przyzwyczaiłam ją do terroru
-
Czy jak dziecko Wam usnie w lezaczku to je zostawiacie, czy przekladacie do lozka? Bo chyba nie jest to zdrowa pozycja do spania? Sama nie wiem..
EDIT: przelozylam go na lozko, bo jakos dziwnie glowke przekrecil. O dziwo sie nie obudzil!!
Dzis Filip ma dzien kupowy. Nawet moj telefon zostal dzis ochrzczony.. Choc lezal w bezpiecznej odleglosci, przynajmniej bezpieczna byla do teraz...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 13:50
-
Jak i czym opisujecie pojemniki z zamrozonym mlekiem? Mam plastikowe kubeczki canpolu i narazie markerem napisałam date, ale nie jestem pewna czy w mrozie sie to nie zmyje.Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
nick nieaktualny
-
Ja bym zmieszała, tylko musza mieć te sama temperature. Jesli ranna porcja jest w lodowce to poludniowa tez wstaw do lodowki i jak sie schlodzi dopiero zlej razem.Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017