*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny polecam konto na platformie pue zus, dzieki temu wiem kiedy dostane kase przez caly rok juz teraz, a zus ma dziwne pomysly bo np. Na poczatku maja dostane 200 zl, a na koniec miesiaca reszte. ja dostalam pierwsza kase po dokladnie trzech tygodniach
jonka91 lubi tę wiadomość
-
Papiery wyslalam do pracy 20.01, dotarly 23.01 ale kadrowa juz wiedziala od 12 i to ona wyliczyla mi wszystkie daty i doslala potrzebne dokumenty. Dostalam kase za 9 zwolnienia lek. reszta macierzynski.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 01:53
-
nick nieaktualnySzymi spał 4 godziny
Wyduldał 100ml, leży z lovi i myśli czy spać czy może dać mamie jeszcze w kość u np wymyślić sobie noszenie na rękach.
W skrytości ♥ liczę, że wybierze o tej porze wersję nr 1Ag..., jonka91, Anutka, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chanela wrote:blador bardzo chętnie bym sobie założyła, ale na samą myśl że mam jechać do zusu i zmarnować pół dnia i zostawić dziecko z tatą na mm odechciewa mi się. Szkoda że nie zabrałam się za to jak byłam w ciąży.
U mnie szef dostarcza dokumenty do księgowej dość długo... I tu pewnie naczekam się bo nie będzie wyjątku.www.styczniowki2015.phorum.pl