*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag... wrote:dam znac jutro po lekarzu ale to po 16.00
co do pneumokokow to myslalam zeby wlasnie pozniej je zrobic, tak tez radzila polozna.
Ale ja to nie widze poki co opcji zeby mlodego dac do zlobka. Skoro dziecko do 2 roku zycia najbardziej sie rozwija i potrzeuje ciaglego kontaktu to ja nie wiem jakbym miala go oddac w rece obcej baby. Moze mi sie to zmieni;) najwyzej dam do zlobka z monitoringiem, skoro w mojej obecnej pracy sie mega nudze to bynajmniej bede obserwowac co tam u niego... ale i tak ciagle licze na 2 L4 z kodem B pod koniec roku;)
Przypomnij mi proszę Ty też miałaś cc? Jeśli tak to czy nie wspominał Ci żaden lekarz o odstępie czasu między ciążami? Bo mi po cc lekarz powiedział, że kolejna ciąża nie wcześniej niż 12 miesięcy po zakończeniu karmienia piersią
Więc tym samym wyklucza mi się przejście z macierzyńskiego na L4{B}
Chyba, że to tylko lekarska nadopiekuńczość...?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 12:28
-
No właśnie też mi się tak wydaje. Wizyta domowa dopiero jutro. Boje się odwodnienia.Malenq wrote:U nas jest lekko wklęśnięte, ale pediatra twierdzi ze tak powinno być, a zapadnięte to by była dziurka....
Jak rozpoznać Wymioty? Jak były wczoraj i dzisiaj tak po 2 razy takie Ulewka z wodą i grudki mleka to byście panikowaly czy czekać na jutrzejsze wizytę? Mała je i robi normalne siku i kupy
Malenq lubi tę wiadomość
-
Jak Kostek ulewal grudki z wodą nawet strumieniami to oczywiscie ze spanikowalam i zadzwonilam do poloznej. Dziecko bylo przejedzone, podalam mu troszke cycka i herbatki rumiankowe, minęło.
jak sie boisz odwodnienia to podawaj co jakis czas troszke wody, chocby lyzeczka.
Tak nam mowili na 1 pomocy, zeby malutko w krotkich odstepach czasu podawac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 12:35
Malenq lubi tę wiadomość
-
bluegirl89 wrote:Bo mi po cc lekarz powiedział, że kolejna ciąża nie wcześniej niż 12 miesięcy po zakończeniu karmienia piersią

Blue, a co ma to tego karmienie piersią? Słyszałam, że nawet będąc w ciąży z kolejnym dzieckiem można nadal karmić piersią, znam nawet jedną dziewczynę, która tak robiła. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochanie to nie wymioty, zwykłe ułanów, spokojnie czekaj wizytyViv78 wrote:No właśnie też mi się tak wydaje. Wizyta domowa dopiero jutro. Boje się odwodnienia.
Jak rozpoznać Wymioty? Jak były wczoraj i dzisiaj tak po 2 razy takie Ulewka z wodą i grudki mleka to byście panikowaly czy czekać na jutrzejsze wizytę? Mała je i robi normalne siku i kupyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 12:54
Viv78 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
są tez podane kilogramy.my mamy taki do 9kg.są i takie do 18,ale moim zdaniem nie nadają się dla niemowląt.super sprawa-kładziesz dziecko np.w kuchni i obiad gotujesz:)Kawa wrote:Dziewczyny a te lezaczki to od jakiegos wieku sa??
Kawa lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny, pozdrawiam wszystkie mamusie i wasze bobasy
ja jestem kwietniówka i mam pytanie, pewnie już pisałyście o tym wiele razy, jakie są wasze opinie na temat pieluszek, jakich używacie z których jesteście zadowolone a które was rozczarowały i dlaczego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

[/url]

chrzestny sie zdeklarowal zakupic ciekawe co tam wymysli.