*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Viv jak moj ulewa mlekiem zaraz po karmieniu to jest takie wodno mleczne a jak troche dluzej, zwe zdazy sie troche strawic to jest taki serek przy czym jak nowe mleko ze starym sie zmiesza to i woda i serek, a dzis jak byly wymioty to bylo wiecej ilosciowo i lecialy na odleglosc czyli nie jak zwykle mokra szyja i ramiona i ciuszki w tych okolicach, ale mokry brzuch i nogi, to na czym akurat siedzial i raz podloga na odleglosc 60 cm jak go mialam akurat na rekach, bo taka fontanna leciala
polozna jakby sie powtorzylo kazala do lekarza, ale poki co jest ok bo sie nie powtorzylo, prawdopodobnie jedzenie mu zaszkodzilo, bo przed wymiotami byla bardzo duza i bardzo zielona kupa -
My właśnie jesteśmy po ostatniej wizycie położnej.
Ala waży 4200g.
Pytałam się o wieczorne dolegliwości brzuszkowe. Powiedziała, że czasami trudno odróżnić kolkę od Problemów z jelitami. A u nas czasami jest problem z kupką. Poleciła nam kropelki na perystaltykę jelit.
położna była też zachwycona Alą.Powiedziała że jest bardzo ruchliwa i silna.
Jak zobaczyła Małą to stwierdziła że wygląda na 3 miesiace, bo tak wszystko ogląda tymi swoimi dużymi ślepkami.
Jestem dumna z mojego dziecka.
Wczoraj wyhaczyłam na OLX dwie okazje.
Matę edukacyjną Tiny Love Małpia Wyspa za 60 zł Oraz bujaczek leżaczek Fisher Price za 40 zł.Mąż właśnie pojechał odebrać.
Ewelina88, Malenq, szpilka, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
isabelle wrote:Blue, a co ma to tego karmienie piersią? Słyszałam, że nawet będąc w ciąży z kolejnym dzieckiem można nadal karmić piersią, znam nawet jedną dziewczynę, która tak robiła.
Tam chodzi o coś z równowagą hormonalną, żeby wszystko wróciło do normy... -
MartaKD wrote:Co oprócz rumianku i soli fizjo polecacie na ropiejące oczko?
MartaKD lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina - trudna sprawa. Niby naczynko bo jak robi eeee to się napina cały. Ale to się powtarza. Kazał zróbic rozmaz krwi. Wyszedł ok
Posiew kału - dziś odebrałam i się złamałam. Bardzo liczne bakterie klebsiella pneumonia (-) i duży Antybiogram. Lekarz mówił żeby nie leczyć ???? A ona zgon powodowała nawet u noworodkow.
Oszaleje.
Kazał zmienic mleko na bebilon pepti. Żeby wykluczyć alergie pokarmowa. Dzis podałam pierwszy raz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny