X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy jak zrobiłam butle mm godzinę temu a on nie chciał i nic nie wypil to mogę podgrzać teraz? Czy juz nowe trzeba robić?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 21:25

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Dziewczyny czy jak zrobiłam butle mm godzinę temu a on nie chciał i nic nie wypil to mogę podgrzać teraz? Czy juz nowe trzeba robić?
    Do godziny jest ok :-) ja tyle trzymam :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka a masz zlecona? Nikt mi o okuliscie nie mowil ze trzeba.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    W szpitalu jak położne dawały mm to mówiły że tym samym można karmić przez 1 h. Później już nowe.
    Ja bym dała to samo.

• Anutka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Anutka a masz zlecona? Nikt mi o okuliscie nie mowil ze trzeba.
    Nie, nie bylo zalecen ale oboje z mezem ma,y wade wzroku i chcemy mala przebadac i w ks zdrowia dziecka jest tabelka na konsultacje

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do godziny czasu daję mleko mm.

anutka my się nie wybieramy póki co, ale gdyby któreś z nas miało wadę wzroku pewnie bym poszła. Póki co mały zezuje i w dodatku więcej prawym oczkiem, jak mu nie przejdzie to oczywiście będę musiała sie wybrac.

• Ag... Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka przejdzie. Kostek juz prawie nie zezuje ale jak mu sie czase zdarzalo to az sie balam na niego patrzec;)
    pamietam w szpitalu moj szok jak nie wiedzialam ze tak dzieci mają:D

Anutka ja poki co sie nie wybieram, ale jesli oboje macie wade to zapytaj pediatre co sądzi i kiedy sie najlepiej wybrac.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka u mnie w ostatnim tygodniu miał raptem jeden dzień, że jadł co prawie każde karmienie po 2 piersi, ale później strasznie mu się ulewało pomimo odbicia.. Potrafiło mu się ulać "serkiem" już po następnym karmieniu.. Ewidentnie w tedy się przejadł... Ale co ja miałam poradzić, jak miał potrzebę ssania akurat piesi, na smoczek był ryk! Tylko przy piersi się uspokajał.. W ogóle miał w tedy dzień marudy i płaczka..

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• Anutka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    Do godziny czasu daję mleko mm.

anutka my się nie wybieramy póki co, ale gdyby któreś z nas miało wadę wzroku pewnie bym poszła. Póki co mały zezuje i w dodatku więcej prawym oczkiem, jak mu nie przejdzie to oczywiście będę musiała sie wybrac.
    Moja nie zezuje wcale a w necie czytalam ze po 3 mcu sie idzie. Dodam ze mamy z mezem wade nabyta a nie wrodzona wiec chyba Lenka piwinna miec zdrowe oczka

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Figa z makiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 13:51

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja też robi zeza czasem i już myślałam że to po teściu, nawet się poplakalam ale polozna wyprowadziła mnie z bledu. :)
    Moja Maruda w końcu usnela po prawie całym dniu aktywności. Usta bolą mnie od gadania do niej. Idę spać. Dobranoc mamusie. :)

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny podziwiam was,ze macie czas wchodzic na forum, jak wy to robicie!? :-)
    Teskno mi za wami ale jak tylko moj skrzat zasnie to i ja ide spac..a tak to absorbuje caly moj czas
    Dzisiaj w ciagu dnia spal lacznie max 1h wiec padam ale weszlam teraz na chwileczke.

Sluchajcie w marcu mamy szczepienie i sie zastanawiam czy wczesniej nie powinna byc jakas kontrolna wizyta u pediatry? Nam nic o takowej nie mowiono nie wiem czy mam zapisywac dziecko?

Nie poznaje mojego synka, byl taki grzeczniutki a teraz? Najlepiej jak sie go nie dotyka, nic do niego nie mowi, nie nosi na rekach..jakas masakra. Jak placze to juz smiac mi sie z niego chce.. To chyba z przemeczenia tak na niego reaguje. To straszne ale wczoraj mialam taki kryzys ze czulam,ze mam po prostu dosyc :-\ moje przemeczenie siega zenitu, dlatego tez wspomnialam na wstepie mojego postu ze podziwiam was ze macie czas na bycie aktywne na forum ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 22:51

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 13:52

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    Dziewczyny podziwiam was,ze macie czas wchodzic na forum, jak wy to robicie!? :-)
    Teskno mi za wami ale jak tylko moj skrzat zasnie to i ja ide spac..a tak to absorbuje caly moj czas
    Dzisiaj w ciagu dnia spal lacznie max 1h wiec padam ale weszlam teraz na chwileczke.

Sluchajcie w marcu mamy szczepienie i sie zastanawiam czy wczesniej nie powinna byc jakas kontrolna wizyta u pediatry? Nam nic o takowej nie mowiono nie wiem czy mam zapisywac dziecko?

Nie poznaje mojego synka, byl taki grzeczniutki a teraz? Najlepiej jak sie go nie dotyka, nic do niego nie mowi, nie nosi na rekach..jakas masakra. Jak placze to juz smiac mi sie z niego chce.. To chyba z przemeczenia tak na niego reaguje. To straszne ale wczoraj mialam taki kryzys ze czulam,ze mam po prostu dosyc :-\ moje przemeczenie siega zenitu, dlatego tez wspomnialam na wstepie mojego postu ze podziwiam was ze macie czas na bycie aktywne na forum ;-)
    My w dniu szczepienia naierw do pediatry idziemy :-)

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdki szczepi lekarz, i zawsze najpierw bada. Idziesz na dzieci zdrowe.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag jak tam twoj synek? Co mozesz o nim powiedziec po jego ukonczonych 2 miesiacach ? Jaki jest?

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zarąbisty:) gada, śmieje się i jest bardzo komunikatywny. Marudzi z jedzeniem czasami troche, ale ogólnie moja przymusowa relaksacja w ciąży wpłynęła na niego i to bardzo spokojne dziecko:D

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas już po "koncertowaniu". :)
    Alutka znowu kwękała kilka godzin.
    Póki co śpi.
    Suszarka wyłączona.
    Kolejny dzień kolek za nami.
    Można iść spać. :)

Dobranoc. :)

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 01:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja bylam do polowy ciąży a może i dłużej kłębkiem nerwów,a córcia dość spokojny i mało płaczliwy egzemplarz.Kurcze dość sporo właśnie ulała.od razu sie martwię czy to nie refluks.nawet nie wiem po czym poznać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 01:59

ug37df9hvpghw3yg.png
  • OliOla Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 02:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 22:39

Gwiazdeczka27, Wiki81 lubią tę wiadomość

l22nzbmh1lqdktpj.png

‹‹ 2115 2116 2117 2118 2119 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ