*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAg... wrote:Dziewczyny czy jak zrobiłam butle mm godzinę temu a on nie chciał i nic nie wypil to mogę podgrzać teraz? Czy juz nowe trzeba robić?
Ja bym dała to samo. -
Magdalenka przejdzie. Kostek juz prawie nie zezuje ale jak mu sie czase zdarzalo to az sie balam na niego patrzec;)
pamietam w szpitalu moj szok jak nie wiedzialam ze tak dzieci mają
Anutka ja poki co sie nie wybieram, ale jesli oboje macie wade to zapytaj pediatre co sądzi i kiedy sie najlepiej wybrac. -
Magdalenka u mnie w ostatnim tygodniu miał raptem jeden dzień, że jadł co prawie każde karmienie po 2 piersi, ale później strasznie mu się ulewało pomimo odbicia.. Potrafiło mu się ulać "serkiem" już po następnym karmieniu.. Ewidentnie w tedy się przejadł... Ale co ja miałam poradzić, jak miał potrzebę ssania akurat piesi, na smoczek był ryk! Tylko przy piersi się uspokajał.. W ogóle miał w tedy dzień marudy i płaczka..
-
magdalenka wrote:Do godziny czasu daję mleko mm.
anutka my się nie wybieramy póki co, ale gdyby któreś z nas miało wadę wzroku pewnie bym poszła. Póki co mały zezuje i w dodatku więcej prawym oczkiem, jak mu nie przejdzie to oczywiście będę musiała sie wybrac. -
Moja też robi zeza czasem i już myślałam że to po teściu, nawet się poplakalam ale polozna wyprowadziła mnie z bledu.
Moja Maruda w końcu usnela po prawie całym dniu aktywności. Usta bolą mnie od gadania do niej. Idę spać. Dobranoc mamusie. -
Dziewczyny podziwiam was,ze macie czas wchodzic na forum, jak wy to robicie!?
Teskno mi za wami ale jak tylko moj skrzat zasnie to i ja ide spac..a tak to absorbuje caly moj czas
Dzisiaj w ciagu dnia spal lacznie max 1h wiec padam ale weszlam teraz na chwileczke.
Sluchajcie w marcu mamy szczepienie i sie zastanawiam czy wczesniej nie powinna byc jakas kontrolna wizyta u pediatry? Nam nic o takowej nie mowiono nie wiem czy mam zapisywac dziecko?
Nie poznaje mojego synka, byl taki grzeczniutki a teraz? Najlepiej jak sie go nie dotyka, nic do niego nie mowi, nie nosi na rekach..jakas masakra. Jak placze to juz smiac mi sie z niego chce.. To chyba z przemeczenia tak na niego reaguje. To straszne ale wczoraj mialam taki kryzys ze czulam,ze mam po prostu dosycmoje przemeczenie siega zenitu, dlatego tez wspomnialam na wstepie mojego postu ze podziwiam was ze macie czas na bycie aktywne na forum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 22:51
-
Gwiazdeczka27 wrote:Dziewczyny podziwiam was,ze macie czas wchodzic na forum, jak wy to robicie!?
Teskno mi za wami ale jak tylko moj skrzat zasnie to i ja ide spac..a tak to absorbuje caly moj czas
Dzisiaj w ciagu dnia spal lacznie max 1h wiec padam ale weszlam teraz na chwileczke.
Sluchajcie w marcu mamy szczepienie i sie zastanawiam czy wczesniej nie powinna byc jakas kontrolna wizyta u pediatry? Nam nic o takowej nie mowiono nie wiem czy mam zapisywac dziecko?
Nie poznaje mojego synka, byl taki grzeczniutki a teraz? Najlepiej jak sie go nie dotyka, nic do niego nie mowi, nie nosi na rekach..jakas masakra. Jak placze to juz smiac mi sie z niego chce.. To chyba z przemeczenia tak na niego reaguje. To straszne ale wczoraj mialam taki kryzys ze czulam,ze mam po prostu dosycmoje przemeczenie siega zenitu, dlatego tez wspomnialam na wstepie mojego postu ze podziwiam was ze macie czas na bycie aktywne na forum
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
To ja bylam do polowy ciąży a może i dłużej kłębkiem nerwów,a córcia dość spokojny i mało płaczliwy egzemplarz.Kurcze dość sporo właśnie ulała.od razu sie martwię czy to nie refluks.nawet nie wiem po czym poznać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 01:59