*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
ach nawet nie czytam ile śpią Wasze dzieci, mój Jaś co 3h sie budzi i w dzien i w nocy.
dzieki za pocieszenie dotyczące zezowania, faktycznie już trochę rzadziej zezuje niż gdy był noworodkiem. W ogóle Jaś dużo przybiera bo aż 400g tygodniowo i ostatnio aż sie przestraszyłam czy za bardzo go nie futruję ale położna powiedziała że skoro kp to nie ma możliwości przekarmienia, a mm karmie tylko raz na dobe i to jest max 90ml. Ale pucuś to on sie zrobił nie powiem, poliki jak chomik.
szpilka super schody mąż sam montował ? u nas akurat temat schodów na tapecie bo bedziemy u siebie robić, póki co mamy zamontowany taki właz ściągany z sufitu. -
nick nieaktualnyViv78 wrote:Jak często Wasze dzieci ulewaja?u nas to było sporadycznie a nagle od 3 dni nie ma posiłku bez ulania (prędzej czy później). Martwie się tym.byłam wczoraj u lekarza bo mała była dodatkowo apatycxzna wg mnie, ale niby wszystko ok, tylko nie znam tego lekarza i nie wiem czy można mu ufać (ehh ginow to miałam zaufanych) .zlecono badanie moczu, lapalam dzisiaj w kubelek...czekam na wyniki.
Co to może być Waszym zdaniem?cos można zrobić żeby nie ulewala?oczywiście odbijam po jedzeniu,nie jem niczego innego niż dotychczas wiec nie sadze żeby to była przyczyna.jest podejrzenie ze to moze taka niby jelitowka
Skarbie moja ulewa codziennie i po każdym posiłku, u nas to efekt refluksu... Możesz kupić zagęszczacz NUTRITION Babilonu..mu kupilismy ale mała po nim ma lekkie zatwardzenia...a pediatra mówiła ze jak przybiera na wadze to nie brać domserca tych ulewań.... Ppgadaj z lekarzem...
Co am ulewa nie do badania moczu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 18:48
Viv78 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 22:12
Malenq, magdalenka, Ewelina88, ania_29, Ag..., jonka91, blador, Agus89, Viv78, szpilka, MartaKD, zielarka, rastafanka, OliOla, renia83, Gwiazdeczka27, Chanela, Becia81, Wiki81, Maud11, Tymi, Bogusiar80 lubią tę wiadomość
-
A to Kostolin z 12 lutego;) pączek z okazji ukonczenia 2 mcy;)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b3cd06d8af82.png
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b7caf9826c3.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b9016f182eb0.jpgblador, Ewelina88, magdalenka, ania_29, Agus89, MartaKD, szpilka, rastafanka, jonka91, OliOla, isabelle, Gwiazdeczka27, Chanela, Becia81, Wiki81, Maud11, M4DZI4, Tymi, Bogusiar80 lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Skarbie moja ulewa codziennie i po każdym posiłku, u nas to efekt refluksu... Możesz kupić zagęszczacz NUTRITION Babilonu..mu kupilismy ale mała po nim ma lekkie zatwardzenia...a pediatra mówiła ze jak przybiera na wadze to nie brać domserca tych ulewań.... Ppgadaj z lekarzem...
Co am ulewa nie do badania moczu?
Tylko ten mój uparciuch nie weźmie butli do buzi a ten preparat się miksuje z mlekiem pewnie.no nic pogadam w pon z lekarzem bo mamy niby te szczepienia.
A mocz dlatego ze lekarz podejrzewał ze to może być jakiś wirus i chciał sprawdzić pewnie czy tam wszystko gra.
-
Magdalenko dolne stelaz wg projektu meza wyspawal jego brat z ksztaltownikow o profilu kwadratu, stopnie zrobil znajomy z takich duzych jakby dech maz poskladal, gorne schody boki z tez z takich gruby dech znajomy zrobil a stopnie z desek podlogowych maz zrobil i calosc poskladal
-
nick nieaktualny
-
Aby odpisac Magdalence pytam meza jak nazywa sie to czarne pod schodami (chodzilo mi o stelaz, bo nie chcialam napisac takie metalowe jakby rury
)
a mezu na to ze pepsi, bo tam ostatnio zostawia, zeby nie nosic na gore. Biedak nie zrozumial o czym mowie a ja nadal sie z tego smiejeMartaKD, Ewelina88, magdalenka lubią tę wiadomość
-
Ag... wrote:Isabelle jaka słodzizna, a jaka juz duza;)
mam ten sam pajac;) juz odlozony co prawda i zalozony ylko raz:(
Zeszłoroczna letnia wyprzedaż w smyku widzę nie tylko mnie skusiła. To była pierwsza rzecz, którą kupiłam dla małej - wtedy jeszcze nie wiadomo było, że to będzie dziewczynkaU nas dzisiaj założony pierwszy raz, ale jeszcze jest za długi, więc na pewno posłuży nam na wiele wyjazdów, bo w domu nie ubieram jej tak ciepło. Jak dotąd nie zdarzyło mi się odłożyć ubranek, których ani razu nie miała na sobie. Wszystkie rozmiary 50 zapakowane w pudle, wszystkie noszone, nawet większość z dużymi oznakami częstego prania. Teraz maglujemy 56, ciekawe jak długo
Alicja duża nie jest, ma dopiero 3300 g.
Ag... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny