*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
te bardziej strome sa na strych, ale nie są az tak pionowo jak wyszły na zdjęciu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/78de8c505cf9.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/31047d80edd0.jpgania_29, bluegirl89, MartaKD, Maud11, jonka91, OliOla, Chanela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:ile jednorazowo sab simplexu? ile kropel?
uhmm Wiki a ja nic nic nie zmieniłam w diecie, a moja mała znowu kupki nie może zrobić.. już 30h nic nie było...a mała wije się i pręży i płacze....boszzzzzzzzzz
nie chcę znowu czopka podawać, bo boję się przyzwyczajenia organizmu...
woda do picia była, herbatka była, rowerek nóżkami...kurczę nie wiem od czego ...
i jeszcze jedno: JEST ktoś kto odracza szczepienia na później???? bo ja się nad tym zastanawiam............Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaKD wrote:Dziewczyny jak poznać czy to refluks czy zwykłe ulewanie? I czy robi sie cos z tzw.trądzikiem niemowląt?
-
Jak często Wasze dzieci ulewaja?u nas to było sporadycznie a nagle od 3 dni nie ma posiłku bez ulania (prędzej czy później). Martwie się tym.byłam wczoraj u lekarza bo mała była dodatkowo apatycxzna wg mnie, ale niby wszystko ok, tylko nie znam tego lekarza i nie wiem czy można mu ufać (ehh ginow to miałam zaufanych) .zlecono badanie moczu, lapalam dzisiaj w kubelek...czekam na wyniki.
Co to może być Waszym zdaniem?cos można zrobić żeby nie ulewala?oczywiście odbijam po jedzeniu,nie jem niczego innego niż dotychczas wiec nie sadze żeby to była przyczyna.jest podejrzenie ze to moze taka niby jelitowka -
Ewelina88 wrote:Mojemu dziecku coś się pozmieniało i je tylko trochę z prawej piersi, lewej w ogóle nie chce a potem krzyk i muszę ściągać i dawać w butelce bo tak płacze że aż ja zaczynam. Nie wiem co zrobić.
-
Nuskaw wrote:Marta my mamy trądzik niemowlęcy i pediatra mówiła ze tylko przegotowaną woda. Ale ja smaruje pudrem z rossmanna i on ładnie wysusza te krostki. Jedynie te ropne ciężko schodzą. No ale to walka z wiatrakami jak jedne schodzą kolejne się pojawiają. Mam nadzieje ze niebawem zejdzie.
-
dziewczyny, a nie pasują Wam spacerówki z tych wózeczków 2 w 1 co teraz macie? bo widze,że sporo z Was rozgląda się za spacerówkami.Ja planowalam dopiero później kupić,jak ta z obecnego wózka już będzie za mała.chyba,że coś fajnego używanego znajdę.czasami wiosna czy latem jeździmy z mężem na pchli targ i ostatnio w wakacje były takie zajebiste spacerówki mamas&papas,ale ja jeszcze byłam głupia w temacie:)
-
MartaKD wrote:Klara na poczatku nie chciala prawej piersi, tez musialam z niej ściagac.Daję ja jej gdy jest spokojniejsza,np.w nocy gdy jest zaspana.