*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
blador wrote:Dziewczyny czyzbym miala klocuszka? Waga urodzeniowa 2800, a dokladnie po 6 tygodniach 4300
Blador ładnie Ci rośnie, 250g na tydzien;) mielismy taki sam przyrost.
Isabelle jak to nie jest duza Ala?? pomysl jaka kruszyna byla jeszcze niedawno;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 21:58
blador lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle tu spokój
Ja leżę. Szymi nakarmiony. 20 min wygibasow żeby beknal... nie beknal. Na kolejne 20 nie mam sił. Maz chrapie. Boli mnie gardło
Zapewne pobudka za 10 min bo rzyganie mlekiem ewentualnie o 3 na kolejne 120ml.
Jest na bebilonie pepti. Trochę lepiej po nim spi. Kupy wczoraj nie było.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kurcze u nas z tym odbijaniem tez problem, mlody nie lubi tej pozycji na ramie i wierci sie, wkurza i poplakuje. Macie jakies patenty na szybkie odbicie?
U nas niby mleko na zaparcia a wieksza kupa raz na 3 dni, a codziennie tylko bobki, raz jak plastelina, czasami troche zadsze.
Podobno bebilon pepti moze byc na recepte i wtedy kosztuje ok. 17 zl za puche -
Moja prawie nigdy nie odbija i nie ulewa a jak już się jej zdarzy to zauważyłam że połyka. Trochę mnie to martwi. Jak była mniejsza częściej zdarzało się jej beknac.
Chanela ja czasem dokarmiam. I zazwyczaj wieczorem daje butle z mlekiem mm bo mała w dzień prawie nic nie śpi i często je i czasem tego mleka braknie. Ale ona mm źle ok 30-40 ml i więcej nie chce.Chanela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Nie dobijajcie z tym spaniem, moja nadal co 2,5-3h budzi się na jedzenie...
-
A ja pierwszy raz od dawna wstalam z bólem głowy. Masakra. Znowu mam dzis gości i juz mam dosyć przygotowywania kolacji zbiorczych co tydzień. Hana nakarmiona, synek w szkole a ja biorę się za gotowanie . Tylko ten ból głowy. A i gardło boli niemiłosiernie od kilku dni.www.styczniowki2015.phorum.pl