*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKawa wrote:Maud ja mam kilka guzkow na prawej piersi, ale nie sa az tak bolesne, zawsze przystawiam mala jak zaczynaja bolec. No i goracy prysznic duzo daje, bo masowanie u mnievnie przynosilo skutkow..
U mnie też sam masaż pewnie nie przyniósłby skutków, robiłam gorące okłady przed karmieniem i kapusta pomiędzyAle ja miałam jednego dużego guza - jak to mąż określił - ziemniaczka
najpierw z jednej a później z drugiej strony. I nie mogłam ręką ruszać.
-
nick nieaktualnyTymi wrote:Kawa Delka to prawdziwa DELICJA do shcrupania!
Skad masz taka piekną opaske???
Ja kupiłam w H&M ostatnio ale musiałam pozmniejszac
U nas wszyscy mówią na nią Delicja właśnie!)
Kochana kupiłam ją w "świecie dziecka" a teraz przyszła mi jeszcze taka :
ale to z allegro, żeby ładnie na sali na chrzcinach wyglądała
Tymi, Ewelina88, jonka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kawa powinny być w media. Dela cudna lala;)
aaa bo to jest sportowa kamera na kask w domysle, my mamy GoPro Hero 3.
Ale mozesz nią kręcic normalnie i na selfie sticku a nawet dopiąc do wózka:D
generalnie mysmy ją kupili z myslą o desce ale przydala sie do Kostka tez;)
Ewelina my w empiku kupilismy, maz wybral taki ale on chyba bardziej dla chlopczyka. Ale podobno byly tez babskie;)
http://www.empik.com/album-malego-dziecka-dzienisiewicz-julia,p1100285944,ksiazka-pWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 11:00
Kawa, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina ja zakupiłam coś takiego:
http://bonito.pl/k-519416-to-dziewczynka-pierwsze-trzy-lata?gclid=CjwKEAiA05unBRCymrGilanF9SwSJACqDFRmNuxgnmkOKxCsuKyMLIh8Jha40txkW9_J66t4aeXK6BoC12Xw_wcB
20zł Relacja od urodzenia do 3r.żmiejsce na zdjęcia i opisy
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/21fe6e4d55d6.jpg
Hej
Szymuś beknął i zasnal mi na brzuchu. Wychodząc ze szpitala tj. 11 stycznia - ważył 3040. Teraz ma 4, 700. Klocek!
Wiki - witam w klubie bolacego gardła.
Agus89, szpilka, rastafanka, Chanela, Ag..., Becia81, Kawa, Ewelina88, Tymi, jonka91, Maud11, renia83, Wiki81, Bogusiar80 lubią tę wiadomość
-
Jakie śliczności tutaj dzisiaj ! dzieci zdecydowanie za szybko rosną.
chanela u mnie dokarmianie to jedna dodatkowa osobna porcja (nie po kp) tylko całkiem osobno. Wtedy na raz potrafi zjeść 120ml. Ale już od 2 dni nie daje mm, bo jakoś mojego zaczęło wystarczać.
Wy mówicie że macie klocusie ? Mój Jaś przybiera 400g tygodniowo...tak tak i to na piersi.
My z mężem wczoraj pierwszy raz od porodu mielismy zblizenie pierwszego kontaktu heheeh ale zaraz po zaczełam odczuwać pieczenie w pochwie jakby zapalenie...któraś tak miała??
szpilka haha ale sie uśmiałam jak czytałam wpis o schodach i coli ;pChanela, szpilka, Agus89 lubią tę wiadomość
-
CHanela nie ma co sie zle czuc, chociaz bylo mi chwile przykro ze woli czasem butle niz cyca. No ale nie o mnie tu chodzi w tym wszystkim;)
wogole w ciazy chodzilo o niego, teraz o niego i juz chyba tak zawsze bedzie:DEwelina88, Chanela, Paula44 lubią tę wiadomość
-
U nas te krostki na glowce i buzi to prawdopodobnie skaza białkowa.coz musze na razie pożegnać sie z mlekiem i jogurtami i zobaczymy.nawiedzila mnie dzis niespodziewanie położna i tak stwierdzila.za 2 tyg mamy szczepienie.odczyn po szczepieniach szpitalnych ok więc powinno sie udać zaszczepić o czasie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 13:33
-
nick nieaktualny
-
Chanela wrote:Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Myślałam że tylko u mnie jest tak, że muszę dokarmiać i źle się z tym czułam.
My dzisiaj byliśmy na pierwszej wizycie i ważeniu od razu, Więc Weronika waży już 3600, czyli przybiera ok. 200g tygodniowo, cieszę się. Do tego jest zdrowa, przesunęliśmy sobie kolejne szczepienie na wzw na 8 tydzień życia.
A co do zbadania tsh u małej, lekarz powiedział, że proponuje 3 miesiąc życia, bo jeśli chcę teraz to tylko prywatnie, i takie badania robią 20 km stąd. Nie będę dziecka męczyć, tym bardziej że jest bardzo aktywna, czyli nie powinna mieć problemów z tarczycą.