*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pewnie nie wyrabiaja pewnie, gdyby nie net w telefonie gdy karmie to pewnie tez bym wpadla raz na 2 tygodnie, bo jak juz kompa dopadne to tyle rzeczy trzeba zrobic co sa zbyt trudne dla pamieci mojego telefonu
ps pozdrawiam z parkingu tesco, najpierw ja poszlam na zakupy potem mezu, bo worek ziemi 80 litrow to troche za duzo jak dla mnie a ze niedziela i ludzi full to w okresie grypowym jakos nie moglam sie zdecydowac na noszenie malego miedzy tlumami -
nick nieaktualnyAniu a ja wręcz nie mogę się doczekać, kiedy moja niunia zacznie poznawać "świat", kiedy zacznie siadać itp..............czekam wiosny i lata z utęsknieniem.......
nio szpilka u mnie rządzi "tablet" i gdyby nie on to pewnie nie byłabym na forum.......
a co do kp, to ja raczej na żądanie, ale przeważnie wypada to co 2,5h, czasem tylko dopomina się "dopojenia" po godzince od jedzenia............. -
A mi też smutno tak jak Ani. Czas za szybko leci. Dopiero dowiedziałam się o ciąży a tu już moja Milusia uśmiecha się, głuży. Próbuje zapamiętać każdy ważny moment, codziennie robię jej zdjęcia bo wiem że już nigdy nie będzie taka jak dzień wcześniej. Patrzę na nią, na moje największe szczęście jak słodko z mężem śpi i łza w oku się kreci. Już taka jest duża. Czas o wiele za szybko leci. . .
ania_29 lubi tę wiadomość
-
Marta- fryz spoko;) chcialam cos zmienic ale uzgodnilam z fryzjerką ze wygodniej jest miec mi dluzsze teraz zeby spiąć w kicke;) pozatym zapuscilam je tylko dlatego ze od lipca do grudnia nie moglam isc do fryzjera wiec niech sobie chwile dlugie będą
kolor odswiezylam.
z kina nic nie wyszlo, mlody byl marudny i chcialam wrocic do domu ale wieczorem tradycyjnie wylalam tone łez na Pearl Harbour i.... zakonczylam 10 miesiecznny celibat:D
hihi jakby moj mąż wiedzial ze to pisze to by mnie ochrzanił
ja belly musze wpisac w kategorie nałogi:D ale poki co nie musze sie ( chyba) leczyc;0
a tescik robilam 21 kwietnia, po powrocie z swiat wielkanocnych spedzanych w Oslo u przyjaciol z ktorymi rozmawialismy przzy lampce wina o tym ze sie staramy:DMartaKD, Ewelina88, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Szpilka masz rację ze teraz łatwo można przeziębić w markecie. Jeszcze dmgorsze od ludzi kichajacych jest przegrzanie i wyjście na dwór.
Ja kupiłam synkowi dużo ubrań na wiosnę już, w H&M jest promocja zakupy powyżej 200 zl 20%zniżki, poe 150 zl 15%, pow.100zl 10% znizki. Sobie kupiłam jedne spodnie eleganckie. Ale na chrzciny nic. Wszystko pewnie zamówię on-line.
No i Renia znikła... I kilka innych egzemplarzy tez. A sa takie co lajkuja a nie piszą. Wrrr... Dlaczego sie ukrywacie?renia83 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
W hm tez 25% na art dziecięce- maila dostalam wiec pewnie trzeba druknąć kupon.
NIby misja styczniowki zakonczona-Szkoda, a myslalam ze 18 naszych pociech będziemy tu obchodzic;) ale zeby tak bez pozegniania...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 19:10
-
nick nieaktualnyMarta my godzinke temu dopiero z restauracji wrocilismy.
mala pol mszy przespala a drugo polowe robila grozne minki ale nie plakala.
Aaa bratowa przywiozla mi skorzana sukinke z mohito i wkoncu ja ubralam hah
Padam z nog!ania_29, MartaKD, Chanela, Ag..., Ewelina88, jonka91, renia83 lubią tę wiadomość