*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej... u nas też dziś nocka średnia, mały się budził do cyca co 2h :p
Ja też kładę na boku bo Ignaś dużo ulewa.
Idę na 11stą do lekarza bo wizytę miałam mieć w marcu ale małemu od paru dni strasznie prawe oczko ropieje , z dnia na dzień coraz gorzej, dziś o 4 rano to miał tak sklejone że otworzyć nie dał radyChyba jakaś infekcja się wdała i trzeba to obejrzeć...no i o mleko zapytam do dokarmiania, może jakieś na receptę wypisze.
Migotka ja jak ściągam laktatorem to mnie wogóle sutki nie bolą...nie mam z nii problemu odkąd mały skończył 2 tyg...mam nawet całe opakowanie Maltanu nie otwarte, kupiłam jak się poprzednie kończyło i już się nie przyda raczej...20zł w błoto :p
Miłego dzionka ! -
A u nas nocka super, karmienie na spiocha 2 razy, ale w dzien spal moze dwie godziny. Ja tez ukladam na boczku, a i tak przekreca sie na plecy
Kawa Adelka pewnie przezywala chrzciny
Ja odciagalam dwa tygodnie, najpierw recznym, pozniej elektrycznym i nic nie bolalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 08:57
Kawa lubi tę wiadomość
-
U nas wiekszosc dnia przespal, kolo 9 zasnal po kapaniu, ale pobudka po 22 i zaczelam sie bac co to bedzie, no ale pojadl i spal do 3 potem troche walki aby zasnal, mezu wzial go do lozka, przez co ja zle spalam bo co chwile sprawdzalam czy pod koldra z rozkiem nie wyladowal a potem zaczela sie akcja wrzask z pierdami, teraz bruzszek nie boli ale zasnac nie moze dwie minuty snu i oczy jak 5 zl
-
Renia trzymam kciuki za sytuacje w domu, oby sie rozwiązała po Twojej myśli.
Ja z menu zaszalałam. Dużo nawybierałam ale chrzest jest o 10, no i to Wielkanoc, wiec pewnie posiedzimy dlugo. Oby tylko pogoda byla.
Hania ma teraz dziwny tryb snu w nocy. Od 19 spi do 24, a później pobudki co 2h!!renia83 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualnyNo więc relacja już po!
Chrzciny były na 10 w kościele, następnie impreza na sali, M wybrał menu na 115zł/os (obiad dwudaniowy, deser lody, kawa, ciasto, zimna płyta i kolacja) było 18 osób, wszyscy zachwyceni Delicją. Wszyscy ją ponosili, porobili zdjęcia- z tych emocji padła w domu w kimono zanim ją rozebrałam ale za to dała popalić już od 4-5rano
Właśnie usnęła w swoim nowym leżaczku/bujaczku z fishera
Jej sukieneczka to jakaś masakra była! Niby na jej rozmiar alee mała jest długa a bardzo drobna, przez co na długość była ok ale u góry strasznie szeroka, tak samo płaszczyk.. Oprócz tego 100% zadowolenia
[edit]zdj usuniętoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 12:20
Ewelina88, jonka91, Ag..., szpilka, renia83, Maud11, Cookie, Agus89, MartaKD, Becia81, rastafanka, Chanela, Viv78, M4DZI4, Wiki81, blador, Tymi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Delka ślicznie się prezentowała!
Filip szepnął mi na uszko, że wygląda jak laleczka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 21:20
Kawa, renia83, Malenq, ania_29, Agus89, OliOla, szpilka, Becia81, rastafanka, Chanela, M4DZI4, Wiki81, Ewelina88, Viv78, Bogusiar80 lubią tę wiadomość
-
OvuFriend
-
Przepiękna pogoda! Bezchmurne niebo, prawie bezwietrznie. W kurtce mi było za gorąco,szłam w pewnym momencie w samym swetrze
Zostawiłam małą przed domem, chyba mi jej nikt nie ukradnie
szpilka, Anutka, jonka91, Ewelina88, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
A u nas niebo zachmurzone, ale słońce się przeciska przez chmury, więc może jutro będzie piękna pogoda?
Aniu co do ostatniego Twojego zdania to mi się dziś śniło, że poszłam do apteki i zostawiłam Fifka w wózku przed, a jak wyszłam to go nie było. W sekundzie stałam wystrachana nad łóżeczkiem, żeby zobaczyć czy wszystko ok.
Dziś ide z tym moim bolącym zębem do dentystki, mam nadzieję, że wystarczy jedna wizyta i będzie po "sprawie" -
Ag... wrote:Mi się snilo ostatnio ze wypralam kostka, ale machal z pralki zadowolony, wyciągnęłam go wypluł wodę i poszedł spac:D makabra!
A teraz siedzę na ryneczku, wiosna wkoło, młody śpi w wozku:)I po co Ci wanienka? Myj Kostka w pralce
Ag... lubi tę wiadomość