*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj na razie robi wielkie kupy w pingwinki z zimowego boksa rozm 2, wydaje mi sie ze jedynki byly juz za male, ale te dwojki to trzeba bardzo uwaznie ulozyc, zeby gdzies nie polecialo i to zarowno dady z boxa jak i zielone pampki a dziecie ponad 4 kg wazy, wiec teoretycznie to na rozmiar 3 moglby sie zalapac
-
isabelle wrote:Aguś, ja też na spacerze nie byłam z powodu pogody i chyba źle, bo moja gwiazda wyjątkowo marudna, na dodatek znów ma katar. Straciłam więc dzisiaj jedyną okazję, by pospała 2 h z rzędu w dzień. Mam wrażenie, że tylko noszę, zmieniam pampki i karmię.
U mnie tak samo. Jak nie idę na spacer to Ala wogóle nie śpi. Teraz zasnęła na mnie. Pewnie tylko na chwilę.
-
A moja aż pół godziny pospała w łóżeczku, zdążyłam ledwie zetrzeć ziemniaki na obiad
Długo z nią walczyłam. W końcu położyłam się z nią na naszym łóżku i ostatecznie usnęła. Śpi już prawie 1,5h, wcześniej czujnie drzemała, żeby czasem nie przyszło mi do głowy ewakuować się z łóżka
Czasami czuję się do dupy, bo nie potrafię skłonić swojej latorośli do snu w dzieńTeż tak macie?
-
Ania wydaje mi sie ze to tak jabkby ktos mial sie czuc do dupy bo ty nie chcesz zasnąć. Nie chce jej sie spac i juz;) prawda jest taka ze dzieciaki będą coraz krocej spac.
Ja Kostka w ciagu dnia nie usypiam, zasnie to zasnie, nie to nie- jego sprawa.
Czasem spi 3h, czasem ma czeste a krotkie drzemki.Ewelina88, Malenq lubią tę wiadomość
-
Moja mama wpadla do kancelarii 3 min przed zamknieciem i mowi ze chciala wnusia na bierzmowanie zglosic:D
na co ksiądz zdziwko- ale jak juz sie dogadali ze chodzi o chrzciny to powiedzial e nie ma problemu i mamy wpasc z aktem urodzenia malego;)
no i mowil ze ładne imięhehe
jonka91, MartaKD, renia83 lubią tę wiadomość
-
Ja tam się "do dupy" nie czuję.
Może wcześniej się tym przejmowałam że Ala nie śpi w dzień. Teraz widzę, że ma już swój schemat wyrobiony i tego nie zmienię.
Przybiera na wadze, je ładnie, przesypia prawie całe noce i jest zdrowa.
Nic tylko się cieszyć.
No i czasami ponarzekać na kolki.
-
Ag... wrote:Moja mama wpadla do kancelarii 3 min przed zamknieciem i mowi ze chciala wnusia na bierzmowanie zglosic:D
na co ksiądz zdziwko- ale jak juz sie dogadali ze chodzi o chrzciny to powiedzial e nie ma problemu i mamy wpasc z aktem urodzenia malego;)
no i mowil ze ładne imięhehe
-
Ag... wrote:Czasem tak jest ze dzieci są tak zmęczone ze az nie potrafią zasnąć... a brzuszek jej nie boli?
Chanela trudny przypadek
Jutro mamy wizytę u chirurga. Trzymajcie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 18:25
-
ania_29 wrote:To nie o to chodzi że jej się nie chce spać, bo widzę że chce. Marudzenie coś jednak oznacza. Jest za malutka żeby od 7 do 21 spać ledwo 2h
-
Na razie dwa razy użyłam tego zagęszczacza do mm jak musiałam dokarmić, po jedzeniu ładnie mu się bekło i nie ulało więc może to zda egzamin...czas pokaże
Ale jak będzie problem z kupkami i mały będzie się męczył to od razu odstawiam, z dwojga złego wolę ulewanie zwłaszcza że Ignaś normalnie przybiera na wadze.
Ja też mam te nowe pieluchy Dady, ale rozpocznę dopiero jak skończę za parę dni stare opakowanie śmierdziuszków :p -
Witajcie!!!
Kawa super wyglądałyście!!!
AG ale sen!!!
My byliśmy dziś na usg bioderek i usg brzuszka. W brzuszku wszystko ok, nerki również. USG bioderek wykazało pomiary w dolnej granicy, konieczna będzie kontrola.
Jutro mamy szczepienie i ważenie, ciekawe ile waży.
Kupowałam dziś szczepionkę na rotawirusy i jestem w szoku jeśli chodzi o cenę, która waha się od 250 aż do 440zł. Złodzieje...