*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Zielarko wszystkiego dobrego na kolejne lata
My dziś kończymy miesiącJuż taka duża jest nasza Zosia
Nie wiem od czego to zależy, ale od 17 do 22-23 Zocha marudzi, a potem zasypia i przesypia całą noc tak do 6. Ale to chyba się sprawdza, bo w brzuchu też wieczorem się uaktywniała.
Na spacerki chodzimy codziennie koło południa, tak na godzinkę przeważnie. Ale przy temperaturach powyżej 10 stopni już nie ubieramy zimowego kombinezonu tylko takiego miśka plus kocyk w wózku. Chyba nie jest jej za zimno bo ma cieplutki kark.
Powodzenia dziewczyny w trudach dnia codziennego :pzielarka lubi tę wiadomość
-
Zielarko najlepszego! kolejnych 8, i kolejnych...i kolejnych;)
ja probowalam dzis pobrac mocz do badania Kostkowi za pomocą tych durnych woreczkow do pieluchy:/ oczywiscie wysikal sie w przerwie jak go na chwilę zdjelam:)
a tu cos do poplakania...masakra jak ja sie zaczelam wzruszaćnie mialam tak wczesniej.
http://babyonline.pl/szokujaca-wizyta-u-pediatry-niezapomniany-bilans-roczniaka,psychologia-film,642,r22.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 10:23
zielarka lubi tę wiadomość
-
Ania nie dajecie się chorobie. Zacznij od razu oklepywac i inhalacje.
A zastanawiam sie, za takie maluchy u nas co nie znają smoczka?
Zielarka wszystkiego najlepszego!!!
Ja wróciłam z wizyty u ginekologa. Wszystko okzielarka lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Zielarko kolejnych pieknych wspolnych lat!!
Filipowy dal mi dzis pospac poszlismy spac chwile po 23 i pozniej karmilismy sie o 2 i 6.
Zauwazylam ze moje samopoczucie bardzo wplywa na niego. Przez ostatnie dni czulam sie fatalnie. Zawroty glowy, bol zeba, bol zatok i przeogromny wkurw na wszystko i wszystkich, a najbardziej na meza nieroba i tesciowa.. No coz bol i zle samopoczucie minelo i moje dziecko tez jakby duzo bardziej spokojne i bardziej usmiechniete!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 10:58
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
Wiki81 wrote:Ania nie dajecie się chorobie. Zacznij od razu oklepywac i inhalacje.
Ja wróciłam z wizyty u ginekologa. Wszystko ok
Moja Zosia nie chce smoczka...jak już się złamaliśmy i chcieliśmy małej dać to nie chciała, wypluwała, nawet nie złapała. A mamy dwa rodzaje więc chyba po prostu nie potrzebuje smoka -
zielarka wrote:Wróciliśmy ze szczepienia. Zoja darła się w niebogłosy, ma sapkę nie katar i przybrała w tydzień 250 g i waży 4450 g
szok! Doktor powiedziała, że to górna granica przy piersi.
belldandy lubi tę wiadomość
-
Polozylam sie wczoraj ledwie zywa zaraz po 21 liczac, ze jestem tak wykonczona, ze zaraz zasne. czulam male zgrubienie w piersi. najpierw bylo mi strasznie zimno, potem mala gula zmienila sie w ogromny zastoj, ryczalam w kuchni, bo tylko stojac bolalo mniej, ok polnocy mlody sie obudzil i walczylismy do 4 zasypial na 5 minut i ryk ze do cyca. w koncu zasnal na 2h a potem po karmieniu maz go zabral zebym miala szanse jeszcze chwile pospac
-
Ania i co idziesz do lekarza? Kurcze mój mały tez ma katar albo sapkę. Sama nie wiem. Od wczoraj tak dziwnie charczy. Nie wiem czy iść z nim do przychodni.Może to nic takiego a w przychodni wylęgarnia zarazków.
Czyściłyście już swoim dzieciaczkom nosek solą fizjologiczną? Chcę mu wlać po jednej kropelce ale boję się, ze mi się tym zakrztusi!! Czy jestem nienormalna???? -
nick nieaktualny
-
blador wrote:Zielarko kolejnych wspolnych, radosnych lat. A co jesli przyrost jest za duzy? Odchudzanie niemowlaka? Paranoja moim zdaniem
To jesli moj syn tyje na moim pokarmie średnio 320-340gr tygodniowo to jest gruby ?:p ale fakt, przejada sie podobno...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 12:27
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Pytanie z innej beczki... Zapomniałam zapytać położnej jak to teraz wyglada, ale odsuwacie w kapieli napletek chłopcom ?
Ps. Nadrabiam Was!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 12:26
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualnybelldandy wrote:Pytanie z innej beczki... Zapomniałam zapytać położnej jak to teraz wyglada, ale odsuwacie w kapieli napletek chłopcom ?
Ps. Nadrabiam Was!
Bell mój mąż po kąpieli delikatnie odciągał tak jak pokazała mu pediatra, ale np. inny lekarz powiedział że się tego nie rusza... W każdym razie teraz już wydaje się być ok i nie ruszamy -
Wiki81 wrote:Ania nie dajecie się chorobie. Zacznij od razu oklepywac i inhalacje.
Ja wróciłam z wizyty u ginekologa. Wszystko ok
Kochana a z czego inhalacje?
Jutro idziemy do pediatry, bo nie podoba mi się to chrypienie. Nie wiem czy to właśnie nie w przychodni coś na się przypałętało. Dzieci kaszlały na prawo i lewo
Wróciłyśmy od chirurga. W czwartek kolejna wizyta. Mam wrażenie że w przychodni przyszpitalnej pracują same gbury.
Moja smoczka nie toleruje, mimo że pare razy go zassała w 1. miesiącu życia -
nick nieaktualny