*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Chanela wrote:Kawa super wygladalyscie obie.
Aniu wlasnie przy piersi dala rade byc spokojna, ale ile mozna lezec z piersia w buzi? Jakis nerwowy egzemplarz mialam dzisiejszej nocy i poranka. Padla po 9 i na razie jest jako tako. Cos tam pospi, budzi sie zje, porozglada i najlepiej sie zasypia dzisiaj na mamie.
Po 2 godzinach w końcu Natalka zasnęła. Aż się boję jak to będzie, gdy pogoda nie pozwoli nam wyjść na spacer. -
moj maly po 20 minutach spaceru obudzil sie, wrocilismy do domu i bujam go co chwile, zostal w wozku i dziala na 5/10 minut a ja marze o zjedzeniu cieplej pomidorowej i czekam az ryz sie ugotuje, w ogole cudowny dzien dzisiaj, w centralnym mi zgaslo a rozpalki brak a na spacerze wiatr tak paskudny, ze przepowiadam wkrotce snieg w okolicy, wiec Chanela szykujcie sie z Werka na sniezne spacery
belldandy lubi tę wiadomość
-
isabelle wrote:Aguś, ja też na spacerze nie byłam z powodu pogody i chyba źle, bo moja gwiazda wyjątkowo marudna, na dodatek znów ma katar. Straciłam więc dzisiaj jedyną okazję, by pospała 2 h z rzędu w dzień. Mam wrażenie, że tylko noszę, zmieniam pampki i karmię.
A, kupiłam wczoraj paczkę tych nowych pieluszek Dada, które Ag ostatnio chwaliła i wyglądają obiecująco. Zużyłam kilka sztuk i nie śmierdzą. -
No i Ignaś ma zapalenie oczka
Dostaliśmy kropelki i maść na noc...jak nie przejdzie po tygodniu to mam skierowanie do okulisty żeby sprawdzić czy to nie zablokowany kanalik łzowy...oby nie buuuu !!!
No i mam zagęszczać mleko bo mały dużo ulewa tylko zastanawiam się czy po tym nie będzie problemów z kupką...Któraś mamcia używa tego zagęszczacza, jak Wasze maluchy reagowały? -
M4DZI4 wrote:No i Ignaś ma zapalenie oczka
Dostaliśmy kropelki i maść na noc...jak nie przejdzie po tygodniu to mam skierowanie do okulisty żeby sprawdzić czy to nie zablokowany kanalik łzowy...oby nie buuuu !!!
No i mam zagęszczać mleko bo mały dużo ulewa tylko zastanawiam się czy po tym nie będzie problemów z kupką...Któraś mamcia używa tego zagęszczacza, jak Wasze maluchy reagowały?