*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
ania_29 wrote:kasiakra mydełko odplamiające! Ostatnio robiąc pranie zapomniałam zaprać 2 pajacyki - Lovela ich nie doprała. Wzięłam mydełko i się elegancko doprało
-
Zielarko życze Wam tego byscie nigdy nie zapomnieli za co sie ppokochaliscie,duzo miłosci i dobrego sexu;)
Selene u mnie z pionem identycznie trzyma głowe sztywno i kreci sie ogłąda i rozglada a jak ja połoze to darcie na maxa najchetniej by stała na nózkach! masakra jakas taka ciekawa swiata ze szok!
dzis sie smiała w głos myslałam ze padne a i odkryła ze może rączkami walic w maskotki na karuzelce i ma niezły ubaw
Marta KD widzisz ludzie juz tacy sa zeby jak najwiecej człowiekowi utruc,jesli ma sie takich znajomych trzeba albo skonczyc takie znajomosci albo wpuszczacf jednym a wy[puszczac drugim uchem:)
ja tez rano np jak młoda lezy w łózku i mam 15 min zeby sie ogarnac to biore odkurzac i zapierdzielam zamiast zjesc sniadanie:/ tez nie wiem co mi sie stało wszystko musze miec na tip top tez musze odpuscic bo dostane na łeb
-
Aniu moje dzieciatko na podobnym etapie rozwoju
Kasiakra ulewanie i siuski schodza normalnie w praniu, kupki wrzucam do miski z woda z odrobina loveli a przed samym praniem pplewam plame i pocieram odplamiaczem z loveli, potem piore w normalnej loveli i schodzi -
Ja tez polecam mydelko z Rossmanna.tanie,dobre i na długo starcza.używam od roku.
I puder tez polecam,krostki zdecydowanie się zmniejszyły i nie są czerwone.
Jak dobrze że jest to forum nasze:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 20:41
Kawa, OliOla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OliOla polecam! Zapieram zaschnięte, kilkudniowe kupy, bo nie chce mi się od razu zapierać
Namydlam przed nastawieniem prania, spłukuję i wrzucam do pralki
U nas często się zdarza ubrudzić bodziaka czy trzasnąć kupę na ręcznik
OliOla lubi tę wiadomość
-
kasiakra wrote:
Stad pytanie do Was, czy wcześniej takie "strasznie zasnare" ubranka zapieracie? i jak tak to czym, bo po 4 godzinach wrzuciłam do pralki i lovela nie dała rady, została żółta plama.
Ja namaczam najpierw kilka godzin w odplamiaczu Loveli i dopiero potem piorę. Nigdy nie została żadna plama.
-
Kawa wrote:Tymi a ile Helenka juz wazy? ;* macie juz 62r??
Ciesze sie kazdym dniem tym cukiereczkiem bo takiego maluszka juz nie będę miec bo nie moge
Generalnie jak patrzę na mojego Tymka który ma za chwile 7 lat to wierzyć mi sie nie chce ze był tez taki malutki , czas płynie masakrycznie , jutro kończymy 8 tygodni !Kawa lubi tę wiadomość