*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć.
Pierwsza noc od dłuższego czasu przespana. Silanko o 4:00, , ale bez Pawia tym razem.
Oczywiście jak budziłam się w miarę bez objawów, czyli bez nudności zwrotów głowy i mniej bolscych piersi to od razu panika. ; (
Czy ja kiedyś nad tym zapanuje. . . -
Kawa moze na nastepnej wizycie bedziesz miec robione pomiary...to moja trzecia ciaza i za kazdym razem mialam robione badanie przeziernosci karkowej,kosc nosowa itd...testy z krwi to albo robisz albo nie,a te badania to ma kazda kobieta trzy razy w ciazy...moze masz zlego lekarza...
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
marrtka wrote:Aniafk jaki masz detektor? warto kupić?
Mam Sonoline B i jak dla mnie warto, mogłabym dzidzię codziennie podsłuchiwać ale nie chcę jej bardzo przeszkadzać więc słucham nagrania - co 5 minut
Zresztą jak sobie posłucham raz w tygodniu to będę spokojniejsza od wizyty do wizyty. Już nie wspomnę o panice jak dzidzia za długo śpi i ruchów nie czuć, wiem co przeżywałam w poprzedniej ciąży jak młody spał.marrtka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg... wrote:dawaj przepis na te krówkowe:)
Prosze bardzo, nawet z filmikiem, tylko tutaj sa cukierki toffi a ja zawsze dawałam krówki ciągutki, czasem kroiłam je na pół (ogólnie już kilka przepisaów z tej stronki robiłam i wszystko wychodzi):
http://www.mojeciasto.pl/przepisy/laciate-muffinki-z-tofii-8111/
A w ogóle to dzień dobry dziewczęta
My zaraz wybieramy sie na podból sklepu...czyli co tygodniowe zakupy...ale podbój sklepu brzmi ciekawiejWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 09:32
Chanela, jonka91, Ag... lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kejti91 wrote:Dziewczyny bardzo prosze o kciuki!
Za chwile mam wizyte a moj stres siega zenitu!!
Trzymam mocno kciuki.
Tak w ogóle to dzień dobry. Ja dziś wyjątkowo dobrze się czuję. Tylko znowu zaczęły mnie boleć plecy. Mam niestety taką pracę, że prawie 8 h siedzę. ;/
Ale na szczęście dziś tylko 4 godzinki i może namówię męża aby jechać do SMYKA i pooglądać coś dla dzidzi. I może w końcu kupię pierwszą rzecz, chociaż ciągle się boję, że za wcześnie. Paula44 doskonalę Cię rozumiem, ja też ciągle się boje, bo mi niestety ciągle doskwierają bóle brzucha i pleców, ale podobnież już taka moja uroda, dlatego co dziennie (chyba za bardzo) wsłuchuję się w swój organizm, sprawdzam czy nadal są oznaki ciąży i mój mąż też się już na mnie wkurza. -
nick nieaktualny3mam kciuki za Wasze wizyty
W moim przypadku ubranka zdały test, zaczyna to do męża docierać i nawet stwierdził że na usg prenat postara się być
Kupiłam ten krem na rozstępy Mamamil dziewczyny! REWELACJA, doskonale nawilża, wczoraj się nim smarowałam a dziś nadal jest jędrna i nawodniona skóra, nie tak jak oliwki co tylko natłuszczają powierzchownie (w moim przypadku) Kosztuje tylko 28zł więc nie jest drogi, a warty w zainwestowanie!Gwiazdeczka27, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Kawa ciesze sie ze i Tobie spasowal ja dzis jestem jyz po porannym pawiku i zdazylam juz popluskac sie w basenie teraz sie zbieramy i jedziemy na krupowki, moze wychacze jakies przeslodkie goralskie bodziaki.
Trzymam kciuki za wizyty !Kawa, jonka91, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Patrycha ale Ci dobrze. To czekamy na zdjęcie jak znajdziesz coś fajnego. Już sobie wyobraziłam takiego małego górala.
Kawa to ja po pracy lecę od razu kupić ten krem bo niestety mam skłonności do rozstępów. A brzuch dosyć szybko rośnie. -
Ewelina88 wrote:Mam niestety taką pracę, że prawie 8 h siedzę. ;/
Ale na szczęście dziś tylko 4 godzinki i może namówię męża aby jechać do SMYKA i pooglądać coś dla dzidzi.
Ja ostatnio miałam usg w 9t5d i miałam zmierzoną CRL 2,78 cm oraz NT 1,2 mm oraz na chwilę ginka przełączyła obraz na taki kolorowy, chyba przepływy sprawdzała ale nic nie powiedziała. I na 4 lipca (to będzie 12t1d) mam mieć to usg tzw. genetyczne. Ale nie dopytałam czy mogę płytę przynieść i nagrać (profilaktycznie wezmę płytkę tylko nie wiem czy CD czy DVD)
Mam do was pytanko. Bierzecie może Femibion Natal clasic? Bo mnie się właśnie kończy i nie wiem czy kupować już Femibion Natal 2 (on jest dwa razy droższy) czy mogę całą ciąże lecieć na Clasicu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 11:36
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
nick nieaktualny
-
Pinia108 raczej o Koronie myślałam bo akurat po drodze z pracy do domu.
Zapytam w aptece o krem i olejek. Muszę coś na piersi kupić bo już miesiąc temu większym staniku zaczęłam chodzić więc o nie też się boję. Chyba, że te można też stosować.
Dziewczyny już chciałabym aby był 6-7 miesiąc. Byłabym spokojniejsza, a tak to najmniejszy ból wprawia mnie w panikę. Martwię się czy ja nie wyląduje wcześniej w psychiatryku niż na porodówce. Jeszcze ten ból pleców. Ma któraś tak? -
Eewelina ten krem jest na piersi, brzuch,uda i pośladki. Ja nim smaruje sie cala
Mnie tez bardzo boli kregoslup, nie moge spac w nocy i juz raz potrzebowalam pomocy przy chodzeniu.
Pocieszam sie tym ze za chwile bedzie gorzej i teraz jeszcze jest do wytrzymaniaEwelina88 lubi tę wiadomość