*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj to czeka az gdzies pojde zeby pobyc z nim sam;) fajnie ze tak ogarniaja dzieci. Zawsze mi sie wydawalo ze faceci to sami nie wiedzą co i jak a to mąż mnie szkolil jak przewijac tymczasem:D
ja tez bym wybyla na zakupy, ale co tu kupowac jak domowy outfit dominuje;)
kupilam sporo rzeczy na wyprzedazach i lezą jeszcze z metkami bo nie bede w domu w koszulach paradowac;) czekam na wiosne co by sie na spacery fajnie ubrac;)
a zakupy z mlodym wlasnie tez chce troszke pozniej.
zbieram sie do pediatry, potem jeszcze odwiedze dziadkow i wroce pewnie po 21:/
-
isabelle wrote:A wiecie może, które rozmiary ubrań dziecko nosi potem dłużej? Jak się patrzy na dziecięcą rozmiarówkę w Smyku to jest tak, że niby rozmiar 74 jest na 6-12 miesięcy, 80 na 12-18 miesięcy, a 86 na 18-24. To całkiem spore przedziały wiekowe patrząc na to, jak szybko dzieci teraz wyrastają z 56 czy 62.
74 mam bodziaki i są faktycznie spore. 68 z kolei nie widze roznicy w stosunku do 62 za wielkiej. -
Ja to swojemu mężowi mogę pozazdrościć tego, że dziecko potrafi chwycić jak lalkę. Nie szczypie się i ma pewne ręce
Z przerażeniem zauważam, że coraz większe rozmiary chwytam z komody. Miały wystarczyć na 3 miesiące a dopiero 1,5 za namiWieksze rozmiary mam w pudełku, ale nawet nie wiem ile tego jest i co trzeba będzie dokupić. Nie sądziłam że 2 rozmiary tak szybko śmigną
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania_29 wrote:Proszek nie jest lepszy/wydajniejszy od płynu?
Ja płynu do prania Lovela jeszcze nie używałam, cały czas proszek do kolorów i do białego. Jest bardzo wydajny, bo mam jeszcze po 1/3 opakowania każdego a piorę od 3 miesięcy. Płynu do płukania zaczęłam drugą butelkę. -
nick nieaktualny
-
Ag... wrote:Wiki a jak tam Hania? czy juz wszystko OK z tą małopłytkowoscia? nie wiem jak to dziala, czy po porodzie sie normuje wszystko czy jakies badania/ kontrole musisz robic?
A ja jeszcze w zeszłym tyg oddawałam swoją krew na potrzeby badań naukowych. Chyba na tym koniec.Ag... lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl