*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
50 twarzy Greya dupy nie urywa,ale milo było wyjść z mężem.Jak zwykle polecam bardziej książkę niż film.Klarcia była z moimi rodzicami,miała mleczko odmrożone.
Co do mężów to mój nosi,kapie,przebiera,szczególnie sobie upodobal czesanie i usypianie.nie mogę narzekać,najgorsza jego wada to bałaganiarstwo zawsze i wszędzie. -
Wiki Kochana Ty miałas wczesniej mirene tez założona ? Powiedz mi czy miałas skutki uboczne ? Tylas po tym albo zle sie czulas ? Okres wtedy jest ? Byłam dzis u gin i ona mnie namawia na to ale powiedziała ze onanie weźmie do szpitala o uśpi bo ja mam bardzo wysoko macice i cos z szyjka i za bardzo by mnie bolało i sie zastanawiam ... Powiedziała ze ten progesteron działa tylko miejscowo
-
U nas standardowo Ala nie śpi.
Poszłyśmy dzisiaj do lasu na 2 godziny. Młoda lubi jeździć po dziurach.Na chodniku za równo i po chwili się budzi i płacze.
Ja przed chwilą wzięłam kąpiel z prędkością światła, bo Ala dzisiaj bardzo cycolubna.
Na mojego Męża też nie mogę narzekać. Zajmuje się Alutką. Nosi ją na rękach, przebiera, pomaga mi kąpać no i chętnie chodzi na spacery. Dumnie prowadzi wózek.
Dzisiaj przyczepiłam czerwoną kokardkę do wózka, choć nie wierzę w zauroczenie. Ostatnio rozmawiałam z sąsiadką i opowiadała o tym jak jej synka zauroczyli i płakał non stop. Poszła do księdza i ten odprawił mszę za jej synka i teraz to złote dziecko.
A wy macie coś czerwonego przy wózku? -
Mam od pierwszych dni kokardkę z medalikiem przy kołysce i wózku.pomimo,że jestem bardzo wierzącai daleko mi do przesądów,horoskopów to wierze w cośtakiegojak złorzeczenie komuś np.z zazdrości a jak ktoś widzi czerwoną kokardkę to go może to powstrzyma.moi rodzice te kokardki z medalikami przyczepili.
Tymi, Agus89 lubią tę wiadomość
-
jutro wybieram sie do jaskini wszelkiego zla czyli do przychodni, malemu chyba cos jest a nie takie zwykle niespanie, brzuszek niby niewzdety, ale zanim pierdnie to sie budzi albo ma te odruchy moro, ktore go budza jesli akurat zasnie na 5 minut, jest na przemian apatyczny i pobudzony, no i chyba ma stan podgoraczkowy, mierzymy microlifem do czola i niestety do chyba 3 miesiaca glowka nagrzewa sie bardziej przy placzu i jedzeniu a on teraz albo placze albo je, martwie sie
-
OliOla, u nas też ubranka w rozmiarze 56 i to raczej te z Pinokia, bo ze Smyka 56 nadal za duże.
Potwierdzam, Dicoflor jest bez recepty. Ja dawałam Alicji przez miesiąc codziennie 5 kropelek. Niby to miało już jej jelitka zabezpieczyć. Na razie opakowanie się skończyło i nie kupuję nowego. Zobaczę co pediatra powie na kontroli w marcu.
Kokardki do wózka nie przyczepiam, nie ruszają mnie w ogóle przesądy.
Malenq, Agus89 lubią tę wiadomość
-
polaola wrote:Mam to,samo AG. pierscionek nosilam 11 lat
troche glupio bez niego.
Troche zdjec z sesji
http://zapodaj.net/5e46be0d063f6.png.html
http://zapodaj.net/60d62d57b757a.png.html
http://zapodaj.net/8ecad0c72ca95.png.html
http://zapodaj.net/3491c2d40340d.png.html
http://zapodaj.net/96dca9347fa52.png.html
Te wszystkie rzeczy Twoje czy fotograf udostępnia? -
isabelle dla mnie tu wiele pytan pozostaje bez odpowiedzi. Nawet jesli nie poczula ruchow, to chyba na ktg sie chodzi, po 40 tc co dwa dni. Nikt jej nic nie zlecal? A lekarz prowadzacy? Zadnych kontrolnych wizyt? Skierowanie do szpitala? Nie wiem dla mnie ta sprawa cala jest dziwna. Zielone wody... to chyba wychodzi jakos w badaniach.
-
Bar open
W sumie to juz skończone KP 15 min .ona spi a ja oczy jak 5 złoty
Marta tez wierze w złorzeczenie , czasem na prawdę ktos zle sie spojrzy z zazdrością i negatywnymi emocjami ..
Jesli jest sie wierząca osoba to nie ma nic lepszego niż błogosławieństwo swojego dziecka przez rodzica znakiem krzyża na czoleja to robię 2 razy dziennie No i prosze jej Anioły o opiekę ;)póki co działa bez zarzutów
Pamietam sytuacje ciotki mojego Malza nie ubliżając ani nie wytykając komuś ze jest ze wsi ( tam najwiecej zabobonów albo wierzeń ludowych jak kto to postrzega ) zauroczyli niby jej synka , darł sie bez przyczyny kiedyś po jakiejs imprezie ( znacie to jak czasem spotykacie takiego wampira energetycznego po ktorym to czujecie sie wręcz słabo ? Ja tak mam w przypadku kilku osób i tu działa to na podobnej zasadzie ) No ale do rzeczy , babcia mojego K ktora pochodzi ze wschodu zrobiła jakis odczyn temu dziecku nie będę wam opisywać bo generalnie to usmialybyscie sie jak sie sprawdza to czy dziecko ktos potocznie mówiąc zauroczył i jak sie to odkręca ale uwierzcie mi w minutę młody przestał drzeć sie i to nie był przypadek ...
Gdzies we wszystkim po części jest prawda , złym spojrzeniem , złymi myślami o kimś mozna zaszkodzić - tylko nie wszyscy maja taka zdolność ale jest cos takiego
Czerwona wstążka ? Jak kto woli mozna przyczepić ale to jest tak jak z medalikami to nie żadne amulety nas chronią tylko modlitwa i wiara wiec jesli wierzycie w Chrystusa Blogoslawcie swoje dzieci
Ot moje przemyślenia nocne :dMalenq, jonka91, renia83, MartaKD, Agus89, OliOla, lwuska55592, Maud11 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Super - jak Wam się udało osiągnac takie ujęcia. Przebierałas małą we snie?
Te wszystkie rzeczy Twoje czy fotograf udostępnia?
To falbanidaste ja zakladalam fotograf mial ich kilka kolorow i wiele innych, to ubranko tak sie rozciaga ze cyba na mnie by weszlo
Takie ujecia mozna zrobic dziecku do 2 tyg. wedlug fotografa dziecko jest wtedy plastyczne, jest to tez ogromna praca my bylismy tam od 10 DO 14 i tylko raz mala jadla i dwa razy skupkala
slash lubi tę wiadomość
-
Filip jakimś sposobem obsikal się cały po pachy o 5 a pielucha sucha,przy przebieraniu prawie piszczal ze szczęścia
śmiał się w głos, machał rączkami i nóżkami jakby miał zaraz pobiec
dla takich chwil warto żyć
My dziś kontrolne usg bioderek o 14:00jonka91, Wiki81, Ewelina88, Agus89 lubią tę wiadomość