X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    50 twarzy Greya dupy nie urywa,ale milo było wyjść z mężem.Jak zwykle polecam bardziej książkę niż film.Klarcia była z moimi rodzicami,miała mleczko odmrożone.
    Co do mężów to mój nosi,kapie,przebiera,szczególnie sobie upodobal czesanie i usypianie.nie mogę narzekać,najgorsza jego wada to bałaganiarstwo zawsze i wszędzie.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki Kochana Ty miałas wczesniej mirene tez założona ? Powiedz mi czy miałas skutki uboczne ? Tylas po tym albo zle sie czulas ? Okres wtedy jest ? Byłam dzis u gin i ona mnie namawia na to ale powiedziała ze onanie weźmie do szpitala o uśpi bo ja mam bardzo wysoko macice i cos z szyjka i za bardzo by mnie bolało i sie zastanawiam ... Powiedziała ze ten progesteron działa tylko miejscowo

l22nhdge0qqepa6e.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas standardowo Ala nie śpi. :D
    Poszłyśmy dzisiaj do lasu na 2 godziny. Młoda lubi jeździć po dziurach. :D Na chodniku za równo i po chwili się budzi i płacze. :P
    Ja przed chwilą wzięłam kąpiel z prędkością światła, bo Ala dzisiaj bardzo cycolubna. :)

Na mojego Męża też nie mogę narzekać. Zajmuje się Alutką. Nosi ją na rękach, przebiera, pomaga mi kąpać no i chętnie chodzi na spacery. Dumnie prowadzi wózek. :D

Dzisiaj przyczepiłam czerwoną kokardkę do wózka, choć nie wierzę w zauroczenie. Ostatnio rozmawiałam z sąsiadką i opowiadała o tym jak jej synka zauroczyli i płakał non stop. Poszła do księdza i ten odprawił mszę za jej synka i teraz to złote dziecko. :)
    A wy macie coś czerwonego przy wózku? :)

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam od pierwszych dni kokardkę z medalikiem przy kołysce i wózku.pomimo,że jestem bardzo wierzącai daleko mi do przesądów,horoskopów to wierze w cośtakiegojak złorzeczenie komuś np.z zazdrości a jak ktoś widzi czerwoną kokardkę to go może to powstrzyma.moi rodzice te kokardki z medalikami przyczepili.

Tymi, Agus89 lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    Co kupiliście na kolke?
    Chciałam zacytować a polubiłam. U nas sprawdza się Delicol. Znajoma pani z apteki go poleciła.

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kokarde na wózku i dodatkowo bezowo czerwony wózek. :)

Agus89, MartaKD lubią tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro wybieram sie do jaskini wszelkiego zla czyli do przychodni, malemu chyba cos jest a nie takie zwykle niespanie, brzuszek niby niewzdety, ale zanim pierdnie to sie budzi albo ma te odruchy moro, ktore go budza jesli akurat zasnie na 5 minut, jest na przemian apatyczny i pobudzony, no i chyba ma stan podgoraczkowy, mierzymy microlifem do czola i niestety do chyba 3 miesiaca glowka nagrzewa sie bardziej przy placzu i jedzeniu a on teraz albo placze albo je, martwie sie

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 13:55

polaola lubi tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OliOla, u nas też ubranka w rozmiarze 56 i to raczej te z Pinokia, bo ze Smyka 56 nadal za duże.

Potwierdzam, Dicoflor jest bez recepty. Ja dawałam Alicji przez miesiąc codziennie 5 kropelek. Niby to miało już jej jelitka zabezpieczyć. Na razie opakowanie się skończyło i nie kupuję nowego. Zobaczę co pediatra powie na kontroli w marcu.

Kokardki do wózka nie przyczepiam, nie ruszają mnie w ogóle przesądy.

Malenq, Agus89 lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 22:17

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polaola wrote:
    Mam to,samo AG. pierscionek nosilam 11 lat :-) troche glupio bez niego.
    Troche zdjec z sesji
    http://zapodaj.net/5e46be0d063f6.png.html

http://zapodaj.net/60d62d57b757a.png.html

http://zapodaj.net/8ecad0c72ca95.png.html

http://zapodaj.net/3491c2d40340d.png.html

http://zapodaj.net/96dca9347fa52.png.html
    Super - jak Wam się udało osiągnac takie ujęcia. Przebierałas małą we snie?
    Te wszystkie rzeczy Twoje czy fotograf udostępnia?

klz98u696p33kjce.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 00:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle dla mnie tu wiele pytan pozostaje bez odpowiedzi. Nawet jesli nie poczula ruchow, to chyba na ktg sie chodzi, po 40 tc co dwa dni. Nikt jej nic nie zlecal? A lekarz prowadzacy? Zadnych kontrolnych wizyt? Skierowanie do szpitala? Nie wiem dla mnie ta sprawa cala jest dziwna. Zielone wody... to chyba wychodzi jakos w badaniach.

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 02:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bar open :)
    W sumie to juz skończone KP 15 min .ona spi a ja oczy jak 5 złoty ;)
    Marta tez wierze w złorzeczenie , czasem na prawdę ktos zle sie spojrzy z zazdrością i negatywnymi emocjami ..
    Jesli jest sie wierząca osoba to nie ma nic lepszego niż błogosławieństwo swojego dziecka przez rodzica znakiem krzyża na czole :) ja to robię 2 razy dziennie No i prosze jej Anioły o opiekę ;)póki co działa bez zarzutów ;)
    Pamietam sytuacje ciotki mojego Malza nie ubliżając ani nie wytykając komuś ze jest ze wsi ( tam najwiecej zabobonów albo wierzeń ludowych jak kto to postrzega ) zauroczyli niby jej synka , darł sie bez przyczyny kiedyś po jakiejs imprezie ( znacie to jak czasem spotykacie takiego wampira energetycznego po ktorym to czujecie sie wręcz słabo ? Ja tak mam w przypadku kilku osób i tu działa to na podobnej zasadzie ) No ale do rzeczy , babcia mojego K ktora pochodzi ze wschodu zrobiła jakis odczyn temu dziecku nie będę wam opisywać bo generalnie to usmialybyscie sie jak sie sprawdza to czy dziecko ktos potocznie mówiąc zauroczył i jak sie to odkręca ale uwierzcie mi w minutę młody przestał drzeć sie i to nie był przypadek ...
    Gdzies we wszystkim po części jest prawda , złym spojrzeniem , złymi myślami o kimś mozna zaszkodzić - tylko nie wszyscy maja taka zdolność ale jest cos takiego
    Czerwona wstążka ? Jak kto woli mozna przyczepić ale to jest tak jak z medalikami to nie żadne amulety nas chronią tylko modlitwa i wiara wiec jesli wierzycie w Chrystusa Blogoslawcie swoje dzieci ;)
    Ot moje przemyślenia nocne :d

Malenq, jonka91, renia83, MartaKD, Agus89, OliOla, lwuska55592, Maud11 lubią tę wiadomość

l22nhdge0qqepa6e.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 05:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez robię krzyżyk na czole Klarci:) Polecam jeszcze raz książkę Małe anioły.o historiach z aniołami i dziećmi głównie.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 05:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwna historia z tą kobietą.czemu nie chodziła na ktg.Nie bronie lekarzy,ale wiecie jak media koloryzuja,dramatyzują niektóre fakty,szczególnie mam wrażenie że TVN sie w tym specjalizuje.Każdy kij ma 2 końce.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Super - jak Wam się udało osiągnac takie ujęcia. Przebierałas małą we snie?
    Te wszystkie rzeczy Twoje czy fotograf udostępnia?

To falbanidaste ja zakladalam fotograf mial ich kilka kolorow i wiele innych, to ubranko tak sie rozciaga ze cyba na mnie by weszlo :-)
    Takie ujecia mozna zrobic dziecku do 2 tyg. wedlug fotografa dziecko jest wtedy plastyczne, jest to tez ogromna praca my bylismy tam od 10 DO 14 i tylko raz mala jadla i dwa razy skupkala :-)

slash lubi tę wiadomość

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam moje dziecko! :D
    Ja tu zaspana z rana idę po Alę do łóżeczka a Ona cieszy się na całego. :D Teraz siedzę i się patrzę jak się do mnie uśmiecha. :)
    Swoim uśmiech zawsze poprawia mi humor. :)

jonka91, Wiki81, Selene, Ewelina88 lubią tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Filip jakimś sposobem obsikal się cały po pachy o 5 a pielucha sucha,przy przebieraniu prawie piszczal ze szczęścia :) śmiał się w głos, machał rączkami i nóżkami jakby miał zaraz pobiec :) dla takich chwil warto żyć :)
    My dziś kontrolne usg bioderek o 14:00

jonka91, Wiki81, Ewelina88, Agus89 lubią tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta a autor tej książki? Bo na necie wyskakuje bajka i Anioły Biznesu :/

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • OliOla Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 22:44

l22nzbmh1lqdktpj.png

‹‹ 2154 2155 2156 2157 2158 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ