*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Isabelle powiem tylko że zazdroszczę, u nas bez zmian, nic mąż przy małym nie zrobił nigdy choć ten już za tydzień 3 miesiące będzie miał, czas spędzony z małym to pobujanie w bujaku 10 min i już, telewizja i komp ważniejsze, no to tyle w temacie

A po szczepionce nic małemu nie było a za tydzień mamy kolejne -
A mój macierzyński jest o ponad tysiac wyzszy niz pensja. takze u mnie superAg... wrote:Ja dzis mam matki boskiej pieniężnej. Oczywiscie nie wliczyli mi w dochody dodatku mieszkaniowego wiec moj macierzynski jest wręcz " imponujący"

renia83, ania_29, Ag... lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Moj M tez zakochany, chetnie sie nia zajmuje, jak ma wolne to w nocy wstaje a mnie buzi dopiero na karmienie. Nie raz poprosu siedzi i na nia patrzy, musze go ganiac zeby cos zrobil w domu bo wolna chwile spedza z corcia. Chetnie zostaje z nia sam na sam, moge bez problemu wyskoczyc na dluzej z domu, tylko mleko musze odciagnac.
Wiki81 lubi tę wiadomość
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
Kuba był wczoraj szczepiony pentaximem i wszystko w porządeczku, szczepienie dobrze zniósł, później wszystko ok, żadnych zmianNuskaw wrote:To chyba zależy od przychodni I lekarza. Bo pierwsza wizyta powinna odbyć się w domu, ale nie każdy lekarz do domu przyjdzie. W naszej przychodni trzeba przyjść osobiście. Ja byłam jak Tymek miał 3 tygodnie, wtedy zaczepiam go na WZW bo w szpitalu nie szczepiliśmy wogole. Kolejne wizytę mam jak ma mieć 7 tygodni wtedy drugie WZW a reszta po 12 tygodniu tak się umówiłem z lekarka. Które szczepionki bierzecie 5 w 1 pentaxim czy infarix? Ja chciałam szczepić pojedynczo każda co kilka tygodni ale jednak zrezygnuje na rzecz 5 w 1. Słyszałam że dzieci lepiej znoszą pentaxim, ma któraś doświadczenie?
-
Jula kiedys jak rozmawialam z tesciowa o corce jej faceta to stwierdzila ze to przez to ze nie wymaga od swojego chlopaka. Ja wzielam sobie do serca i w kwesti dziecka nie musze, ale w innych wymagam. Troche czasami narzeka, ale ja dostaje to co chce
julaa85 lubi tę wiadomość
-
Moj m posprzata mi caly dom,zrobi zakupy al do dziecka sie nie garnie....wykąpie go troche ponosi...blador wrote:Jula kiedys jak rozmawialam z tesciowa o corce jej faceta to stwierdzila ze to przez to ze nie wymaga od swojego chlopaka. Ja wzielam sobie do serca i w kwesti dziecka nie musze, ale w innych wymagam. Troche czasami narzeka, ale ja dostaje to co chce

-
A dzis szczelilam focha bo caly dzien sama z dwojka dzieci a on wyjazdy sobie wmyslil i sie nie oddzywam!!! Nie popuszcze...zadal pytanie,co ty mssz takie muchy e nosie? Wiec mu maego zostawilam i zamknelam sie w lazience,...dzis koszmarny dzien.maly spal chba lacznie 3 godziny
-
witam

to mój mały podczas chrztu na takiej poduszce, która pamięta czasy chrztu moich braci i mój. Ma już jakieś 37lat:D

pomimo,że zimno w kościele synek nie zmarzł. Miał krótkie body, śpioszki białe i koszulkę.
Chrzciny były w domu. o 16-ej kawa, o 18-ej msza. Po mszy kolacja. Jedzenie prawie wszystko robiłam sama. Mama zrobiła devolaje i karkówkę z piekarnika z żółtym serem i pieczarkami. A teściowa bigos. Księdzu zapłaciliśmy 30 zł tyle co łaska.
magdalenka, jonka91, MartaKD, Agus89, lwuska55592, renia83, szpilka, Ewelina88, Chanela, kasiakra, isabelle, Malenq, Becia81, Wiki81, Maud11, rastafanka lubią tę wiadomość

plus jest taki ze weekendy sa meskie a ja odpoczywam, w ta sobote wstalam o 11 

Takie to niemyślące...