*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewelina88 wrote:Dziewczyny a wy same dzwońcie i się umawiacię na szczepienia czy jakieś zawiadomienie wam przychodzi? Bo kiedyś takie przychodziły a teraz nie wiem czy czekać czy mam sama zapisać.
Ja szczepilam 5w1i rotawirusem i mialam pozwolenie na pojscie na spacer.
Obraczke nosilam cala ciaze i od razu po porodzie tez. Zareczynowego nie nosze, zakladam tylko na jakies okazje bo ma wystajace oczko.Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
Ewelina umnie podobna sytuacja, nie byłam u lekarza ani lekarza nie było u mnie. Była tylko położna i powiedziała żebym po prostu poszła na szczepienie w ten piątek bez rejestrowania się. Akurat mija 6 tygodni więc pewnie u Was tak samo.
Spacerowaliśmy dzisiaj prawie 2h taka ładna pogoda.
Używacie może płynu do płukania Loveli ??Akurat jest promocja w biedronce i zastanawiam się czy jest dobry. -
Ja nie mam zamiaru niczego podpisywać ale nie będę tu się rozpisywac na ten temat bo znowu będzie spięcie czy szczepic czy nie itp.
U mnie dzieci zdrowe na dole reszta u góry. W ogóle nie ma styczności. Zrobili teraz nowa przychodnie i jest super. -
Ag... wrote:mi polozna mowila ze gdybym nie miala umowionej ze szpitala to po ok 6 tyg powinnam sie przejsc na dzieci zdrowe do przychodni. wiec wychodzi na to samo.
wizyty domowe mam dla dzieci ktore nie mogą przyjsc do przychodni z powodu choroby, nie slyszalam zeby lekarz przychodzil na 1 wizyte do domu.
Ewelinko na spacer jestem chetna. Mieszkam niedaleko zalewu. W lutym z mala w wozku zrobilam prawie 100 km:-) endomondo mi liczy kilometryMarianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
Ag...ja używam Jelpa tylko że ciuszki welurowe,pluszowe robią się szorstkie a chcialabym żeby były akie mięciutkie jak w dniu zakupu, no i proszki dla dzieci mają to do siebie (przynajmniej Jelp)że pranie w ogóle nie pachnie, jest neutralny. No a skoro okres noworodkowy juz za nami to myślę, że delikatny zapach nam nie zaszkodzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 16:15
-
Pinia108 wrote:W lutym z mala w wozku zrobilam prawie 100 km:-) endomondo mi liczy kilometry
Pinia, dzięki za przypomnienie o Endomondo! Też zacznę włączać na spacerach, będę potem miała satysfakcję, że COŚ robię też dla siebie, bo te kilometry nie ma siły, muszą prędzej czy później odzwierciedlić się na mojej figurze -
nick nieaktualny
-
Pinia108 wrote:A u mnie w przychodni na wizyte patronazowa przechodzi tez pediatra z przychodni, na szczepienia dzwonia:-)
Ewelinko na spacer jestem chetna. Mieszkam niedaleko zalewu. W lutym z mala w wozku zrobilam prawie 100 km:-) endomondo mi liczy kilometry
Ale masz fajnie bo przynajmniej masz gdzie chodzic na spacery. Ja mieszkam na czarnowie niedaleko mostu na 1maja. To może się kiedyś nad zalewem umówimy.
Dziewczyny! Polozylam Milenke z gola dupcia na łóżku na pokładzie i od razu postanowiłam ją nakarmić na leżąco no i mam całe nogi w kupie.Nuskaw, ania_29 lubią tę wiadomość
-
Isabelle ja ostatnio zamowilam ze smyka za 400zl 68 i 74 nawet. Zaoszczędzilam ponad polowe patrząc na ceny regularne. Lezą jeszcze z metkami w szafie;)
nie kupowalam wszystkiego ale jakies bodziaki, polspiochy, kompleciki.
w smyku jeszcze wyprzedaze są bo patrzalam dzis czy by czegos nie domowic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 16:30
isabelle lubi tę wiadomość
-
Ja tez nie wiem wlasnie ale bodziaki, pajace zawsze potrzebne będą
latem czy wiosną są ciepłe i chlodne dni. Nie kupuje jeszcze kurteczek bo z tym nie wiadomo jak z rozmiarem.
chcialabym cos kupic " stacjonarnie"- w koncu w ciazy nie mialam okazji na zakupy inne niz online:)
nie glupi pomysl z tym kombinezonem ale wlasnie jaki rozmiar:/ chociaz mama wlasnie w lumpku kupila po 2 zl kombinezon i spiwor na nast rok bo likwidują sklep;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 16:38
-
A wiecie może, które rozmiary ubrań dziecko nosi potem dłużej? Jak się patrzy na dziecięcą rozmiarówkę w Smyku to jest tak, że niby rozmiar 74 jest na 6-12 miesięcy, 80 na 12-18 miesięcy, a 86 na 18-24. To całkiem spore przedziały wiekowe patrząc na to, jak szybko dzieci teraz wyrastają z 56 czy 62.