*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
dicloflor to probiotyk, tylko nie pamiętam czy na receptę, ale dobry jest. Dobrze,że choć nie jestem sama....
nie wiem czy u nas to refluks zapytam lekarza w piatek.Mój młody ma problem z piciem herbnatek , krztusi się jak diabli jakby pic nie umiał.....zastanawiam sie czy mu ta sapka przeszkadza w piciu? moze zrobic inhalacje ? -
nick nieaktualnykasia_1988 wrote:Jestem mamą 3 tyg Lili i tez zaczynamy mieć problemy kupkowe. Czy mogłabyś mi powiedzieć co to za probiotyk?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 14:33
kasia_1988 lubi tę wiadomość
-
Jula kochanie to lepiej ta chwilę na papierosa wykorzystać na wypicie herbaty czy kawy lub w inny sposób, niekoniecznie papierosy. Ja też czasem czuje się bezsilna ale wtedy spoglądam na córkę wiem że nie mogę się denerwować i zasmucac bo ona też to czuje i jest Marudna.
Jak maluszk śpi odpusć czasem sprzątanie, zamiast obiadu zamów pizzę a w tym czasie poczytaj książkę, pomaluj paznokcie czy poprostu polez nogami do góry. Taka chwila a jednak odpocznie sz psychicznie. -
Ewelina88 wrote:Jula kochanie to lepiej ta chwilę na papierosa wykorzystać na wypicie herbaty czy kawy lub w inny sposób, niekoniecznie papierosy. Ja też czasem czuje się bezsilna ale wtedy spoglądam na córkę wiem że nie mogę się denerwować i zasmucac bo ona też to czuje i jest Marudna.
Jak maluszk śpi odpusć czasem sprzątanie, zamiast obiadu zamów pizzę a w tym czasie poczytaj książkę, pomaluj paznokcie czy poprostu polez nogami do góry. Taka chwila a jednak odpocznie sz psychicznie. -
polaola cudowne zdjęcia!
Wróciłyśmy. Mamy skierowanie do szpitala gdyby się pogorszyło.Pozostaje zakrapianie noska solą fizjologiczną i utrzymywanie małej w podwyższonej pozycji. Wizja hospitalizacji mnie przeraża, obyśmy tego uniknęły
polaola lubi tę wiadomość
-
Jula afuuu fajki. Nawet nie probuj!
Ja mam jakas dziwna ta babke w przychodni i pytam czy 5w1, wzw i rota to nie za duzo na raz a ona mi" hmm no troche duzo". No i tyle w temacie.
Dzis porozmawiam co i jak z rota, pneumo i meningokokami. Pneumo mam za free wiec pewnie zaszczepie ale pozniej.
Bialka nie ma w moczu, leukocytow tez wiec pewnie jest dobrze. -
U mnie w przychodni to jakis meksyk, bylismy tydzien temu pani sie pyta nfz czy platne, ja ze 5w1 mlody zbadany ciach zastrzyk dany, a pani mowi ze to bylo wzw a na platne za 4 tygodnie. Pneumokoki dopiero po roku robie,a rota nie. Alek jadl hippa, mial problem z pierdami, pediatra polecila bebiko comfort byla chwilowa poprawa, po czym pogorszenie plus mega zatwardzenie wiec w akcie desperaacji dalam mu 2 razy hippa ktory mi zostal i kupa poszla i baki tez wiec wrocilismy do hippa i obserwujemy. A u Was czym sie stolujecie?
-
Ewelina88 wrote:Dziewczyny a wy same dzwońcie i się umawiacię na szczepienia czy jakieś zawiadomienie wam przychodzi? Bo kiedyś takie przychodziły a teraz nie wiem czy czekać czy mam sama zapisać.
U nas datę pierwszego szczepienia wyznaczyła lekarka na wizycie patronażowej. Wczoraj na szczepieniu wyznaczyli mi termin kolejnego. -
Ewelina88 wrote:Hej.
Ale ponuro dziś u mnie. Spacer odpada. Co do pampersów moja tylko przez tydzień miała 1.A teraz widzę że dwójki (zależy jakie) już ledwo, ledwo.Malenq lubi tę wiadomość
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017