*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuzynka męża zaraz tez będzie miała wcześniejszą cesarkę ze względu na płytki.co to się teraz z tym dzieje...
U fryzjera co tu robić jak się siedzi z farba na głowiejuz wróciłam,mam o ton ciemniejszy blond i podcięte.Klara dostała moje mleczko z butelki i zadowolona
-
Malenq wrote:Ag... zanim przyszedł mała się sama wykupkała..........ale mamy w razie godziny W.
kasia1988 http://www.doz.pl/apteka/p63964-Probiotyk_LGO_kapsulki_30_szt.
zmykam na spacerek:)
Paula my też refluks i też syrop.....
u nad lekarz tylko palcami ciemiączko bada, nikt nie mierzył obwody główki......
3mam kciuki za usg...
u nas wyszło dobrze a i tak kazał lekarz pokazać się za 2-2,5 miesiąca........
blador u mnie mała ulewała godzinę lub dwie po posiłku i to wodą o zapachu mleka - pediatra na tej podstawie postawiła diagnozę, że to soki żołądkowe a do tego mała płakała po każdym jedzeniu....
Hej, a jaki to syrop?
Mi nic o nim pediatra nie powiedział.byłam w pon.kazał trzymać Mała po każdym jedzeniu pod katem 45 stopniu, tylko nie zapytalam jak długo, sama tak nie po leży, wiec ja tak trzymam, nosze, gadam bzdury, rece mi odpadaja, żeby tylko nie ulala.w nocy nie mam na to siły, co zjadła to i poszło ;( -
dziewczyny u mnie podobnie chyba też refluks, mały zje odbije a po godz. czasem uleje...nie wiem już nic.Teraz zastaanawiam się bo mam szczepienia w przyszłym tyg. a w w tym mam robić badania (krew na bilirubline) czy wybrać się do przychodni jak takie infekcje grypowe panują?czy poczekać aż troche minie ten sezon grypowy.
U nas mały też szaleje, płacze nawet po jedzeniu....już czasem sił brak, przeczytałam o tym refluksie i może my też to mamy? -
AG- mam w piątek iść na badania (choć mały był jak chińczyk teraz jak syn młynarza:)po lekach wszystko zeszło, niesty nie karmie piersią i myslę,że to bardziej pomogło...jedyna wada-wczesniej przy żółtaczce był grzeczny a teraz daje czadu...myslę,że jest ok.ale muszę powtórzyc bilirubine tylko waham się bo teraz sezon grypowy ,żeby mały czegoś w przychodni nie złapał....bo jeszcze szcepienia przed nami, a Wy jaki maciue poziom>
-
Malenq wrote:Ag... zanim przyszedł mała się sama wykupkała..........ale mamy w razie godziny W.
kasia1988 http://www.doz.pl/apteka/p63964-Probiotyk_LGO_kapsulki_30_szt.
zmykam na spacerek:)
Paula my też refluks i też syrop.....
u nad lekarz tylko palcami ciemiączko bada, nikt nie mierzył obwody główki......
3mam kciuki za usg...
u nas wyszło dobrze a i tak kazał lekarz pokazać się za 2-2,5 miesiąca........
blador u mnie mała ulewała godzinę lub dwie po posiłku i to wodą o zapachu mleka - pediatra na tej podstawie postawiła diagnozę, że to soki żołądkowe a do tego mała płakała po każdym jedzeniu....
Serdecznie dziękuję za odpowiedź. Miłego dnia i zdrówka dla Małej. -
mnie chyba depresja dopada, dość mam, mały daje czadu, cały dzień sama z nim..pranie sprzatanie gotowanie, jeszcze drugi syn a m wóci zje obiad i to tu musi jechac , tamto załatwić...a gdzie ja w tym wszystkim?płakać się chce, w nocy też tylko ja się małym zajmuje, a w dzień jak go wezmie na chwile to zaraz pyta, czemu on tak płacze i płacze....siedze przed kompem i teraz sama płacze już chyba z braku sił....
-
z zółtaczką podobno jest tak,że może sie do 3 mies. utrzymywać i u wczesniaków często tak jest.
Młody i tak beczy , staram się byc silna ale czasem nie da rady...nie pale juz 2 lata i zastanawiam się czy nie wrócić do tego dziadostwa i mieć tą chwilę dla siebie.... -
Jula , ten dicoflor to probiotyk a nie syrop na refluks tak?
A swoją drogą to wszystkie nasze dzieci mają refluks?
Marze o obiedzie ale jak tu mała odstawić?
Ehh dzisiaj dostałam macierzyński, oj cieniutko.
Jula, głowa do góry. Mam to samo. Sił brak. Chłop w pracy a jak w domu to może w sumie z pół godz się zajmie corka. Ale to wszystko minie. Oby do wiosny, ja na nią mocno liczęWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 14:27